BELANGRIJKE MEDEDELING VAN DE BARCOMMISSIE M.B.T. THUISWEDSTRIJDEN KCC 1 ZAALSEIZOEN 2019/2020

Op zaterdag 4 januari 2020 (laatste weekend kerstvakantie) organiseert KCC een Korfbal WinterFUN voor basisschoolleerlingen in Sporthal Schenkel. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 uit Capelle a/d IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom! Het wordt een sportieve vakantie-activiteit met veel leuke spelletjes met een knipoog naar het korfbal. Deze leuke middag duurt van 14:00 tot 16.30 uur en zal afgesloten worden met het eten van pannenkoeken in onze kantine.

De voorbereiding naar de eerste thuiswedstrijd van het zaalseizoen van S1 en S2 is niet alleen een voorbereiding voor de selectie. 

Er moet altijd weer van alles geregeld worden. Belangrijk is dat alle apparatuur voor de jurytafel, de muziek en de speaker het doet, maar laten we vooral onze sponsors niet vergeten. De sponsorcommissie is weer hard aan het werk geweest en Monique leverde maar liefst 6 nieuwe doeken aan die nog even opgehangen moesten worden volgens het nieuwe systeem dat we tegenwoordig gebruiken. Daarnaast moest vanwege de jaarlijks wijzigende selectie ook het 'smoelendoek' van de selectie vervangen worden.

Refleks E4 is toegevoegd aan de poule bij de E4 waardoor er twee extra wedstrijden ingepland zijn.

Klik hier voor het complete programma van de E4.

Refleks F2 is toegevoegd aan de poule bij de F1 waardoor er twee extra wedstrijden ingepland zijn.

Klik hier voor het complete programma van de F1.

Voor de ploeg van Wip en Van der Steen was het de tweede opvolgende uitwedstrijd. TOP uit Arnemuiden stond op het programma en dat is dan ook direct de verste uitwedstrijd. Je kan het maar beter gehad hebben. TOP en KCC kennen elkaar door en door en weten dan ook welke angels eruit gehaald moeten worden. In de 2e ronde direct een topper. Beide ploegen hadden hun eerste wedstrijd gewonnen en bij winst van KCC stond het alleen aan kop. Ondanks dat er altijd spannende wedstrijden in de Blikken werden gespeeld, was het deze middag alleen spannend in de eerste 10 minuten. Daarna was er geen vuiltje aan de lucht in Arnemuiden en gaan de 2 punten mee in de tas naar Capelle.

Nadat we dit jaar een paar keer een Vast-Partnertoernooi hadden georganiseerd, wilden we nu eens een Mixtoernooi gaan organiseren.

Na de mededeling op het prikbord dat we dit Mixtoernooi op donderdag 21 november wilde organiseren, kwamen de inschrijvingen snel binnen. En dan is het steeds weer lastig om een even aantal spelers te krijgen. Maar…….na een paar stevige oproepen is dat gelukt en konden we donderdag 21 november j.l. van start gaan met 48 spelers.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties