Het jaar 2016 is weer aan ons voorbijgevlogen en we mogen bijna aan de oliebollen of appelbeignets. Een wisselvallig jaar, met mooie en wat minder mooie gebeurtenissen. In dit jaaroverzicht blikken wij niet alleen terug op memorabele wedstrijden en wedstrijden die we snel willen vergeten, maar ook op andere dingen als activiteiten en meer. Veel leesplezier!

Dinsdag 27 en woensdag 28 december speelden de districtteams onder 17 jaar de Talenten Challenge in de Topsporthal in Rotterdam. Na afloop werd het Nederlands team onder 17 jaar bekend gemaakt door bondscoach Barry Schep. Als vereniging zijn wij uitermate trots dat twee van onze jeugdtalenten Annick van der Kooij en Timo van Dieren hiervoor geselecteerd zijn.

KCC/SO natural kent al een trouwe groep darters. Ben je nog niet eerder geweest? Ook dan ben je welkom. Misschien ben je aangestoken door de prestaties van de Nederlandse darters op het PDC toernooi in Londen. Nu, dat niveau halen we bij KCC/SO natural niet, maar het is altijd reuze gezellig.

Vrijdagavond 30 december spelen we weer. Dus als je dit jaar nog een keer wil darten, dan kan dat nog.

Het clubhuis is geopend vanaf 19:30 uur. We beginnen om 20:00 uur. Meedoen kost €2,50 en iedere avond zijn er drie prijsjes te verdienen.

De Korfbal Challenge 2016 staat weer voor de deur. Van dinsdag 27 t/m vrijdag 30 december worden er in de Topsporthal in Rotterdam iedere avond twee topkorfbalwedstrijden gespeeld. Ook overdag zijn er veel evenementen voor de hele familie, dus heb je wat tijd vrij deze dagen, kom dan naar de Topsporthal. Kijk hier voor alle informatie over het programma en tickets.

Dinsdag 20 december 2016 speelde zowel de D1 als het 1e in de Lier tussen de kassen tegen Valto in de Zuid Holland Korfbal Cup. KCC/SO natural D1 wist na een moeizame 1e helft waarbij in het begin de doelpunten niet makkelijk vielen toch te gaan rusten met een 2-5 voorsprong. In de 2e helft werd de nul lang volgehouden, maar de eindstand kwam op 4-14 en de D1 gaat weer in de koker mee naar de kwartfinale. Na de wedstrijd van de D1 speelde het 1e.

De laatste ronde van het jaar zit erop. Tijd dus voor een spiksplinternieuwe nabeschouwing, waar we terugblikken op de laatste speelronde en kijken hoe de teams van KCC/SO natural ervoor staan. Lekker extra lang, dus veel leesvoer voor in de feestdagen!

Ben je op zoek naar kerstkadootjes? Genoeg keuze bij Bol.com.
Bestel via onderstaande banner en KCC/SO natural krijgt een percentage van iedere bestelling.

Door de onnodige nederlaag in Arnemuiden tegen TOP vorige week, namen de Zeeuwen de koppositie over van KCC/SO natural. KCC/SO natural speelde zaterdag de belangrijke wedstrijd tegen achtervolger DeetosSnel en moest dus winnen om TOP in het vizier te houden. Dat lukte, maar KCC/SO natural maakte het nog onnodig spannend: 23-24.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 18 november 2017 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 19:30 uur in sporthal Blauw-Withal.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Sponsorclub

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties