Woensdag 3 februari speelden we het regiotoernooi 'Onder het dak'. 

Voor deze dag hadden 32 koppels uit verschillende verenigingen ingeschreven. Na betaling van het inschrijfgeld kreeg ieder koppel een envelop met daarin het schema voor de die dag door hen te spelen 4 wedstrijden. Om tien uur was iedereen binnen en dus kon Koos het toernooi openen.

Aangezien er maar 20 koppels tegelijk op de binnenbanen kunnen spelen, moesten 12 koppels nog even wachten tot er een baan vrij was, maar met een bakje koffie met een soesje en een beetje praten met andere deelnemers komen ze die tijd wel door. Als e.e.a. een beetje gaat lopen, dan gaat het de rest van de dag ook wel goed.

Het was heel koud op de banen door een gemene wind, die precies uit de verkeerde richting kwam. Vooral de achterste banen die geen beschutting van de sporthal hebben zijn altijd heel koud. Maar er was warme chocolademelk en erwtensoep zodat af en toe binnen opgewarmd kon worden. 

Bijna alle deelnemers zijn ervaren toernooi gangers, dus veel moeilijkheden of onenigheden waren er niet. Gelukkig wordt er op *recreantenmanier* gespeeld, dus eventuele meningsverschillen worden altijd in vrede opgelost. 

Nadat ook de laatste ronde was gespeeld kon de prijsuitreiking beginnen. Het was fijn dat de 1e plaats deze keer naar KCC/SO natural ging, nl. Hans Slottje en Piet Scherpenisse konden de prijs in ontvangst nemen.

Al met al een geslaagd toernooi, het volgende toernooi is op 16 maart 2016 en we hopen ook daar weer voldoende inschrijvingen te krijgen.

Ada Dommershuijsen.

Klik hier voor de volledige uitslag van het toernooi.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties