De Jeu de Boules club van KCC/Delta Logistiek had op 12 oktober het niet beter kunnen treffen met het geweldige zomerse weer en een grandioze opkomst op het laatste door KCC/Delta Logistiek georganiseerde Regio toernooi van dit kalenderjaar.

Het toernooi werd door de voorzitter geopend en hij heette alle deelnemers van harte welkom. In totaal hadden 46 koppels zich ingeschreven en de deelnemers werden dan ook bedankt voor de geweldige opkomst. Het is wel eens minder geweest op de Regiotoernooien.

Nadat iedereen na een bakkie koffie of thee naar de banen was gelopen was er al direct sprake van: “dit gaat een gezellige dag worden” hetgeen ook daadwerkelijk zo was. Door het aantal deelnemers was het wel noodzakelijk dat ook op de overdekte banen gespeeld moest worden. De hele snelle hadden zich al een plaatsje op de buitenbanen toebedacht en de overige waren wel genoodzaakt om op de overdekte banen te spelen.

De wedstrijden verliepen over het algemeen vlotjes en we waren ruim op tijd klaar met de eerste 2 wedstrijden. Met z’n allen buiten de lunch genuttigd en de eerste alcoholische drankjes vonden gretig aftrek. Half twee werd er aan de laatste 2 partijen begonnen en die verliepen ook al weer zo snel. De voorzitter moest even de handrem aantrekken anders was het toernooi al voor drieën gespeeld. Na nog wat gezellig met elkaar gedronken te hebben moest Piet er toch aan geloven en overgaan tot de prijsuitreiking. Allereerst werden alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet die ook dit toernooi weer tot een geslaagd toernooi hadden gemaakt.

De eerste prijs ging dit jaar naar Paul Weel en Wim Stok met 4 gewonnen wedstrijden en 37 pluspunten, de 2de prijs was voor Christophe Bell en Ruud van der Heijden 4 gewonnen wedstrijden en 34 pluspunten, Piet Kwadraat van KCC wisten beslag te leggen op de 3de prijs met 4 gewonnen wedstrijden en 32 pluspunten. En de 4de prijs was voor het koppel Arnold Duvalois en Ruud Disser met 4 gewonnen wedstrijden en 28 pluspunten. Ook deze keer waren er prijzen voor de koppels die 4 wedstrijden hadden gewonnen maar net niet voldoende pluspunten hadden gescoord en de nummers 10, 20, 30 en 40 mochten ook allemaal een fles wijn in ontvangst nemen.

Kortom het was een geslaagde dag.

De voorzitter

Nog meer foto's vindt je hier.

Korfbalcompetitie

KCC speelt thuis op zaterdag 1 februari 2020 tegen TOP (A) 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties