Zoals bekend organiseren wij op zondag 6 januari 2013 weer ons Nieuwjaars toernooi. Opgeven voor dit toernooi is mogelijk bij Koos.

Het is een individueel toernooi over 4 partijen en je speelt iedere partij met een andere partner en tegen andere tegenstanders, waarbij na de 2e partij een (lunch) pauze.

Er wordt gestreden om de wisselbeker die nu in handen is van Emmy Pijnaker.

De aanvang is 11.00 uur (elf uur). Gaarne ruim voor aanvang aanwezig om gezamenlijk nog een kopje koffie te drinken.
We hopen de partijen om 4 uur gespeeld te hebben, waarna de uitslag wordt uitgerekend en tijdens ons gezellig samen zijn bekend gemaakt. Voor de winnaar staat dan de felbegeerde wisselbeker te wachten.

Voor de overige prijzen moeten we zelf zorgen. Zoals reeds in ons Jeu de Boules Nieuws van 22 november besproken is het de bedoeling dat iedereen een leuk verpakt cadeautje meeneemt ter waarde van € 5,00. Deze cadeaus worden op de tafel uitgestald waarna de winnaar een cadeau mag uitzoeken en vervolgens de rest op volgorde van de uitslag. Na afloop mag er onderling geruild worden.

Op het pakje geen naam vermelden, alleen de letter V, M of N wat staat voor vrouw, man of neutraal. Hierna is de gezamenlijke maaltijd met koffie na.
De kosten voor deze dag incl. maaltijd bedragen € 15,00 per persoon. Eet je niet mee, kan je uiteraard wel deelnemen aan het toernooi.
Dit jaar is gekozen voor een Grieks buffet, hetwelk verzorgd wordt door Restaurant Irodion wat best weer een culinair hoogstandje wordt.

Ook als je niet aan het toernooi deelneemt, is het gezellig indien je in de gelegenheid bent in de loop van de middag langs te komen om een toast uit te brengen op het nieuwe jaar. Je weet het alleen meedoen aan de maaltijd is altijd mogelijk.

Namens de commissie,
Koos

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties