Zelf artikelen en foto's publiceren

Alle leden van KCC/SO natural kunnen rechten krijgen waarmee artikelen en fotoalbums kunnen worden aangemaakt. Hiertoe dien je je eerst te registreren en dient je account te worden goedgekeurd tot auteur.

Artikel invoeren
Na het inloggen zie je aan de linkerkant van het scherm een nieuw menu verschijnen voor Leden. Klik hier op 'Artikel invoeren' als je een wedstrijdverslag of nieuwsitem aan wil maken. Je komt dan direct in een invoerscherm. Hier kun je je tekst kwijt. Zorg er voor dat je geen andere lettertypes dan staandaard gebruikt en ook overmatig kleurgebruik maakt het niet beter leesbaar. Het is daarom sterk af te raden om stukken uit Word te kopieëren; deze staan namelijk vol met opmaak.
Onder het invoerscherm kun je aangeven in welke sectie en categorie je artikel dient te worden opgenomen.
Toon op voorpagina dient altijd uit te staan. Wij hebben er voor gezorgd dat alle artikelen opgenomen worden in de nieuwslijsten. Eventueel kun je een alias opgevens, maar we geven de voorkeur aan het gebruik van je eigen naam.
Geef aan vanaf wanneer je artikel zichtbaar mag zijn en ook tot wanneer.
Het toegangsniveau zal over het algemeen altijd 'Publiek' zijn.

Je artikel wordt pas zichtbaar na goedkeuring.

Als je zomaar een losse foto hebt, kun je deze direct opnemen in het artikel. Heb je echter een hele serie foto's, dan kun je het beste een fotoalbum aanmaken.

Foto's uploaden
In het ledenmenu vind je ook een link 'Foto's uploaden'. Hier kun je fotoalbums aanmaken en daarin je foto's opnemen.
Maak allereerst een nieuwe categorie aan en hang deze onder één van de hoofdcategorieën. Upload daarna je foto's in je zojuist aangemaakte categorie.
Foto's worden automatisch verkleind, maar je bespaart jezelf veel uploadtijd door vantevoren je foto's te verkleinen naar een langste zijde van 500 pixels.

Je foto's worden pas zichtbaar na goedkeuring.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/SO natural 1 nog onbekend.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Sponsorclub

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties