Reserveer nog snel je kaarten voor de wedstrijd tegen DVO!

Zaterdag 17 maart staat om 20:00 uur in Sporthal Schenkel een echte kraker in de kelder van de Korfbal League op het programma: KCC/SO natural - DVO/Accountor. Voor die wedstrijd moet IEDEREEN een polsbandje hebben om binnen te komen.

Info over toegang bij KCC/SO natural – DVO/Accountor !!!

Gezien de stand op de ranglijst en de belangen voor beide ploegen belooft de wedstrijd KCC/SO natural - DVO/Accountor (zaterdag 17 maart 20:00 uur) erg spannend te worden. We verwachten - ook i.v.m. het Jazz-feest na afloop - dat het erg druk wordt en we hebben er dan ook voor gekozen om deze wedstrijd anders om te gaan met de toegang dan de eerdere wedstrijden. Om te kunnen garanderen dat er niet meer dan 800 mensen binnen zijn, moet iedereen zaterdag een polsbandje hebben om binnen te komen, dus ook alle KCC-leden.
Lees daarom dus goed onderstaand bericht.

Korfbal-kennismakingsles op zaterdag 17 maart

Op zaterdag 17 maart 2018 van 13:15 tot 14:15 uur is er voor alle kinderen van 5 t/m 10 jaar een leuke korfbal-kennismakingsles bij korfbalvereniging KCC/SO natural. Deze kennismakingsles is gratis en wordt gegeven in sporthal Schenkel.

Wil jij je eigen VIP-tafel bij de jazzavond op 17 maart?

We sluiten ons zaalseizoen af met een knal van een jazzavond op zaterdag 17 maart 2018 na de wedstrijd tegen DVO. Vanaf 22.00 kunt u genieten van de Jazzband Rinus Groeneveld.

VIP-arrangementen jazzavond 17 maart uitverkocht!

Update 8 maart 2018: binnen 24 uur zijn alle beschikbare schaarse VIP-tafels verkocht. Een fantastisch resultaat. De organisatie gaat nu samen met de “kopers” invulling geven aan de arrangementen.

Startsein Cash voor je Club gegeven. Doe jij ook mee?

Afgelopen zaterdag 3 maart is op Winkelcentrum De Terp het startsein gegeven voor de actie "Cash voor je Club". Onder toeziend oog van wethouders Ans Hartnagel en Eric Faassen werden de vijf deelnemende clubs voorgesteld, waaronder KCC/SO natural. Rosa Schneider mocht namens KCC/SO natural de eerste 100 muntjes in de inleverdisplay doen. KCC-lid Lisanne Verdoold was de eerste bezoeker die haar muntjes aan KCC/SO natural doneerde.

Wordt de A1 zaterdag kampioen? Kom ze aanmoedigen!

Is op 10 maart een ritje naar Nijeveen waar het eerste speelt net iets te ver? Kom dan de A1 steunen in de belangrijke wedstrijd tegen mede-koploper Tempo A1.

SKF 2 - KCC/SO natural 4 op 10 maart begint later

De wedstrijd SKF 2 - KCC/SO natural 4 op zaterdag 10 maart begint om 20:00 uur.

Kleedkamer KCC/SO natural als filmset

Welke film is hier opgenomen? Een grap?

Voorbeschouwing: D1 voor 3e keer op rij tegen TOP/Quoratio D1 en F3 speelt eerste wedstrijd

Waar KCC/SO natural 1 en 2 nog even mogen genieten van een paar welverdiende vrije weken, mogen de overige teams morgen weer het veld op, nu de veldcompetitie morgen weer wordt hervat. Tijd dus voor een nieuwe voorbeschouwing, waar we een nieuw team mogen verwelkomen: KCC/SO natural F3! Zij trainden al op het veld en in de zaal maar vanaf morgen zullen zij ook echte wedstrijden spelen. Reeuwijk F1 is de tegenstander van morgen. Succes F3!

Eindstand wintercompetitie dinsdag 2016/2017

Eindstand wintercompetitie dinsdag 2016/2017.

Dartgroep KCC/SO natural blijft groeien

Tussen al het korfbalgeweld werd er vrijdagavond ook nog gedart. Tot onze verbazing zagen we wederom veel nieuwe gezichten. Onze opzet valt blijkbaar in de smaak en we maken er altijd een gezellige avond van. In de top drie wel bekende namen. Mitch Garos moest nog wel een barrage spelen om op het podium te kunnen klimmen, maar ging toch naar huis met een Bol.com bon. Die waren er ook voor Gerard Reijm en Stephan Groeneweg.

Stand dartcompetitie na 24 maart 2017

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 11). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.

Vervoer toegevoegd aan programma 2e helft veld

Het wedstrijdprogramma voor de eerste helft veld is aangevuld met het vervoer. Dit wordt later nog aangevuld met de scheidsrechters. Kan je zelf niet rijden? Ruil dan met een andere ouder, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan passen wij het aan op de website.

Zaterdag 25 maart 2017. Een dag om nooit meer te vergeten

De droom van KCC/SO natural is uitgekomen: na drie jaar op rij geen resultaat is het in het vierde jaar raak. KCC/SO natural won met liefst 20-31 van Avanti en speelt volgend seizoen voor het eerst in de clubhistorie in de hoogste en belangrijkste competitie van het korfbal: De Korfbal League. De Hoofdklassefinale zelf en de vele uren ervoor en -na waren een groot volksfeest. Kortom: puur genieten.

Wat als alles lukt (deel 2)

Ook bij het terugkijken van de livestream en RTV Rijnmond blijkt dat het echt waar is, een droom komt uit, KCC zit in de KORFBALLEAGUE.

Op zoek naar de vergeten vrijwilliger ...

In het afgelopen seizoen is er veel werk verzet.

Wat hebben wij toch een geweldige ......

Gisteravond was een memorabele avond voor iedereen met een zwart-wit hart. Net wakker geworden en mijn eerste gedachte was: "We spelen volgend jaar gewoon in de Korfbal League!" Dit is waar we vier play-offs op hebben gewacht en nu is het werkelijkheid. WAANZINNING! Dit is zo mooi, en dat komt allemaal dankzij onze:

Stand wintercompetitie donderdag per 16 maart 2017

Stand wintercompetitie donderdag per 16 maart 2017.

Spanning, sensatie en sfeer gegarandeerd bij Avanti - KCC/SO natural

De geschiedenis herhaalt zich: voor de vierde keer op rij staan er twee ploegen uit dezelfde Hoofdklassepoule tegenover elkaar in de Hoofdklassefinale. Ditmaal is ook KCC/SO natural één van die twee ploegen, nadat het de vorige twee seizoenen de finale op een haar misliep. KCC/SO natural zal met Avanti uit gaat maken wie er volgend jaar voor het eerst in de clubgeschiedenis in de Korfbal League speelt. KCC/SO natural en Avanti kennen elkaar dus nog van de competitiefase, en die twee wedstrijden leverden veel doelpunten, strijd en emoties op.

Huisregels PKC/SWKGroep 25 maart - ook m.b.t. streamers

Aanstaande zaterdag zijn we voor de Hoofdklasse finale te gast bij PKC/SWKGroep. De zaal gaat om 18:45 uur open en de kassa om 18:15 uur.

PKC/SWKGroep heeft een aantal huisregels en regels m.b.t. het afschieten van streamers die je hieronder kunt vinden.

Informatie over en indeling supportersbussen HK-finale 25 maart

Komende zaterdag 25 maart 2017 is het dan eindelijk zover. Dankzij de overwinning op Dalto/BNApp.nl staat KCC/SO natural voor de tweede keer in onze vierde play-offs in de grote hoofdklassefinale, die wordt gespeeld in de PKC-hal in Papendrecht.

Nabeschouwing: een kater en een trots gevoel

The day after. Met een kater opstaan en alleen maar terugdenken aan afgelopen dinsdag. In de afgelopen twee seizoenen ging het om een kater na de verloren derde wedstrijd uit de best-of-three series. Ditmaal werd er gewonnen, en er vloeide gisteren veel alcohol in de monden van het Capelse publiek.

Ook vrijdagavond gezelligheid bij KCC/SO natural

Met al die play-off wedstrijden is het gezellig druk bij KCC/SO natural. Ook vrijdag kun je weer gezellig meedoen. Nee, geen korfbal, maar we hebben dan weer een dartavond.

We beginnen rond 20:00 uur. Inschrijven, bakkie doen en warm gooien kan al vanaf 19:30 uur. Meedoen kost €2,50 en ook deze avond zijn er weer drie prijzen te verdelen. Het niveau verschilt enorm, maar het is iedere keer weer echt gezellig. Dus kom ook en doe lekker mee!

Kaartverkoop Hoofdklasse finale zaterdag 25 maart

We hebben het geflikt! Voor de tweede keer in onze vierde play-offs staan we in de Hoofdklasse finale. Deze wordt gespeeld op zaterdag 25 maart om 20:00 uur in de PKC-hal in Papendrecht.

Korfbal League-droom KCC/SO natural dichtbij na knock-out Dalto (17-15)

Dinsdagavond 21 maart 2017 gaat de geschiedenisboeken in van de club. In een kolkende en stijf uitverkochte Capelse arena werd toch weer eens duidelijk dat je van goede huize moet komen om sporthal Schenkel met twee punten te verlaten. Onder toeziend oog van 'n grote KNKV-delegatie en RTV Rijnmond, stonden er twee doldwaze supportersgroepen, die hun helden naar de o zo belangrijke overwinning schreeuwden. Na de galavoorstelling in de eerste wedstrijd (35-24), volgde uit in Driebergen een 19-17 nederlaag. In een alles of niets wedstrijd, die meer spannend dan goed was, liet KCC/SO natural Dalto/BNApp.nl teleurgesteld achter.

Moment van de waarheid voor KCC/SO natural

We mogen ons op gaan maken voor de derde en allesbeslissende wedstrijd in de best-of-three tussen KCC/SO natural en Dalto/BNAPP.nl, die vanavond om 20:30 uur gespeeld wordt in Sporthal Schenkel. Daarom een voorbeschouwing om in de stemming te komen, want vanavond is er weer een bloedstollende wedstrijd te zien in Capelle aan den IJssel.

Nog slechts enkele kaarten voor kruisfinale KCC/SO natural - Dalto op 21 maart

Er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar (€ 5 per stuk) voor de 3e kruisfinale KCC/SO natural - Dalto op dinsdag 21 maart om 20:30 uur in Sporthal Schenkel.

Wil jij hier nog naartoe? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en geef de volgende gegevens door: Naam, Club, E-mailadres, 06 nummer, aantal kaarten.

Je krijgt dan zsm een reactie of er voor jou nog kaartjes zijn.

Er worden GEEN kaarten aan de deur verkocht

Kaarten 3e kruisfinale KCC/SO natural - Dalto op dinsdag 21 maart (20:30 uur)

[Form 3ekruisfinale210317 not found!]

KCC/SO natural B3 kampioen na winst op Nexus B1

Vandaag is de kampioenswedstrijd van de B3 van KCC/SO natural tegen Nexus B1, Schiedam. Dat het een uitwedstrijd is, is op de tribune niet te merken, want die is gevuld met Capellenaren en Vlaardingers. Vlaardingers? Jazeker, ook vertegenwoordigers van de andere kanshebber (Twist B1) voor een gedeeld kampioenschap zijn komen opdagen om te zien hoe dit zou aflopen.

KCC/SO natural verliest 2e wedstrijd van Dalto, maar vooral van zichzelf (19-17)

KCC/SO natural speelde vorige week een ijzersterke wedstrijd tegen Dalto/BNApp.nl en won met 35-24. Dit kwam met name door de hoge schotpercentages van beide vakken (28%). De zwart-witten reisden dan ook met vertrouwen af naar Driebergen voor de return.

KCC/SO natural C1 wordt prachtig derde op het NK

Na een mooi zaalseizoen waarin KCC/SO natural C1 het kampioenschap pakte in de Hoofdklasse, speelde KCC/SO natural C1 op zaterdag 18 maart 2017 het NK in Roden (Groningen).

Kaartjes voor Hoofdklasse finale op zaterdag 25 maart 20:00 uur

Door de prachtige overwinning op Dalto zaterdagvond heeft KCC/SO natural zich voor de tweede keer in haar geschiedenis geplaatst voor de Hoofdklasse finale. Nog slechts 50 minuten scheiden ons nu nog van de Korfbal League. De finale wordt gespeeld op zaterdag 25 maart om 20:00 uur in de PKC-hal in Papendrecht.

Zondag 16:30 - 17:30 Kaartjes 3e kruisfinale te koop voor leden

Door de nederlaag tegen Dalto vanavond is er helaas een derde wedstrijd noodzakelijk. Deze wordt gespeeld op dinsdag 21 maart om 20:30 uur in Sporthal Schenkel in Capelle aan den IJssel.

Eindstand klaverjassen seizoen 2016-2017

Omdat de klaverjasvond op 21 april komt te vervallen is de stand na 17 maart de eindstand voor het klaverjasseizoen 2016-2017.

Dalto/BNApp.nl vs. KCC/SO natural: Wie houdt het hoofd koel?

De tweede play-off-wedstrijd om de Hoofdklassefinale komt dichterbij en dus is het tijd om vooruit te blikken op aanstaande zaterdag. Waar Dalto/BNApp.nl een ferme tik moet zien te verwerken, moet KCC/SO natural het hoofd koel zien te houden om de Driebergense aanval te weerstaan. De belangen zijn groot voor beide teams, en dus kunnen we weer een mooie wedstrijd verwachten.

Jeu de boulers hebben weer een geweldig toernooi gehad

Je plant een regio toernooi op 15 maart, en je weet niet wat voor weer het wordt. Wat was het geweldig, schitterend weer en dat de gehele dag. De mensen waren allen op tijd en de organisatie liet zich niet kennen, na vele zweet druppels was alles in gereedheid gebracht en kon het spelen beginnen.

De dinsdag fles wijn over de maand maart 2017

De fles wijn, dinsdag 14 maart.

Nabeschouwing: F1 pakt eerste zege, B3 kampioen

Het is donderdag, dus tijd voor een verlate nabeschouwing, waarin we terugblikken op de een-na-laatste speelronde in de zaalcompetitie. Aanstaande zaterdag komen er nog een aantal teams in actie, maar de meeste teams gaan zich bijna voorbereiden op het resterende veldseizoen.

Drinken/eten in de bussen zaterdag 18 maart? Denk aan gepast geld!

A.s. zaterdag gaan we met 1 spelersbus, 1 normale/prosecco-bus en 1 partybus naar de kruisfinale in Dalto.

KCC/SO natural C1, een ploeg die positiviteit uitstraalt

Aan het begin van het seizoen hadden niet veel mensen verwacht dat KCC/SO natural C1 één van de kanshebbers voor het Nederlands Kampioenschap zou zijn. Niet erg verrassend, want de C1 is een jonge, nieuwe ploeg, waarvan velen vorig jaar nog in de C2, D1 en zelfs D2 zaten. Met de jonge coaches Wilco Knops en Yvar van Hijum, die in de twee jaar ervoor de C2 onder hun leiding hadden, ging KCC/SO natural C1 voor handhaving voor zowel op het veld als in de zaal.

In memoriam: Cora de Groot

Ons bereikte het bericht dat afgelopen zaterdag Cora de Groot is overleden. Veel mensen bij KCC/SO natural zullen haar nog wel kennen. Naast het feit dat Cora een trotse moeder was van haar spelende kinderen bij KCC en later haar kleinkinderen, heeft zij jarenlang bardienst gedraaid op de donderdagavond tijdens de trainingen van de selectie. Cora was altijd goedlachs en positief. Iets wat zij tot het eind heeft volgehouden.

Onze gedachten gaan uit naar de familie. Heel veel sterkte de komende tijd.

Slotdag 2017: dringend hulp gezocht

De slotdag is ieder jaar een populaire dag binnen KCC/SO natural. Aangezien de aKCCie veel energie en tijd zal gaan steken in het ochtendprogramma, zijn wij dringend op zoek naar personen die het middagprogramma op zich willen nemen. Het zou zonde zijn als we geen team kunnen samenstellen om de slotdag voor iedereen geslaagd te maken. Ieder zijn/haar hulp is welkom: zowel spelers als ouders.

De aKCCie is op zoek naar jou!

De aKCCie is een organisatie binnen de club die gedurende het seizoen met veel plezier activiteiten organiseert voor de jeugd. In verband met werk en studie kunnen enkele aKCCie-leden hun deelname aan de aKCCie helaas niet voortzetten. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

Je kunt ma. 13 maart nog zo'n cool KCC baseballjack bestellen!

Zoals jullie ongetwijfeld zaterdag gezien hebben liep een aantal mensen zaterdag in een heel mooi zwart-wit KCC baseball jack.

Ja maar wat als alles lukt?

Het draaiboek lag voor de kerst al klaar. Zaterdag 11 maart de nationale NLDoet dag, begint voor de vrijwilligers van KCC/SO natural al op vrijdag 10 maart en zaterdagochtend vroeg. Zij bouwen de hal op en bereiden zich voor op een mix van gezelligheid en veiligheid.

Informatie (o.a. waar/wanneer kaarten ophalen) over kruisfinale 18 maart

Op zaterdag 18 maart 2017 om 19:30 uur wordt de tweede kruisfinale gespeeld, uit tegen Dalto/BNApp.nl in Driebergen. 

Wat een geweldige vrijwilligers hebben wij toch!!

Wat was het een prachtig dag gisteren en wat is er hard gewerkt door bijna 100 vrijwilligers. Ik ga hier geen namen noemen want dan vergeet ik zeker iemand, maar jullie weten allemaal wat je gedaan hebt en maar misschien niet allemaal hoe jullie inzet gewaardeerd wordt door iedereen. Of het nou in de kantine, gang of sporthal was. Iedereen zette zijn beste beentje voor en dat leverde gisteravond dan ook een lading complimenten op van o.a. het KNKV, de wethouder, directeur Sportief Capelle, Bestuur en de tegenstander.

Het maakt me zo verschrikkelijk trots dat we dit binnen onze club voor elkaar krijgen, en dat voor het vierde jaar op rij!!

Aangezien het niet allemaal persoonlijk kan, wil ik jullie (weer) allemaal bedanken voor jullie inzet!

Messcherp KCC/SO natural maakt gehakt van Dalto/BNApp.nl (35-24)

Wanneer je als korfballiefhebber geen kaartje had gescoord voor de absolute kraker tussen KCC/SO natural en Dalto/BNApp.nl, dan heb je zeker wat gemist. In een kolkende sporthal Schenkel met 800 mensen maakten beide supportersgroepen er een waar playoff-feest van. KCC/SO natural had het in de eerste helft lastig, 2-4 na 3 minuten, maar gedurende de 1e helft ging het lopen en de rust brak aan bij 17-14. In de tweede helft speelde KCC/SO natural met Dalto/BNApp.nl en werd het duidelijk dat sporthal Schenkel een onneembare vesting is. Met hogeschoolkorfbal werd Dalto/BNApp.nl teleurgesteld teruggestuurd naar Driebergen. De eerste klap is uitgedeeld! 

KCC/SO natural C1 kampioen en gaat zaterdag 18 maart naar het NK

KCC/SO natural C1 won afgelopen zaterdag ook de laatste wedstrijd tegen ONDO (8-16) en bekroonde dit fantastische zaalseizoen zo met het kampioenschap in de Hoofdklasse. Een geweldig resultaat waardoor de ploeg op zaterdag 18 maart in Roden (Groningen) mee mag strijden om het Nederlands Kampioenschap voor  C-aspiranten.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 17 maart 2018 tegen DVO/Accountor 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Sponsorclub

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties