Zaterdag 13 mei broodje kip shoarma bij KCC/SO natural

Op zaterdag 13 mei worden er vanaf 13:00 uur broodjes kip shoarma met saus en salade verkocht bij KCC/SO natural.
Kom dus - hopelijk in de zon - genieten van een overheerlijk broodje.

Uitnodiging ouders voor vragenuurtje Pinksterkamp 2017

Beste ouders,

Over ca. 4 weken vindt het Pinksterkamp weer plaats. Wij kunnen ons voorstellen dat er bij de ouders, vooral van kinderen die voor de eerste keer meegaan, nog vragen zijn. Daarom organiseren wij voor de ouders een vragenuurtje op woensdag 3 mei, van 18.00 tot 19.00 uur, in de kantine van KCC/SO natural. U kunt dan meteen kennismaken met een aantal mensen van de kampleiding.

U bent van harte welkom!

De kampleiding
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KCC/SO natural wint van TOP (A) na knotsgekke laatste minuut (19-18)

Ongeloof en verbazing was er na afloop te lezen op de gezichten van TOP (A). Hoe kan je in hemelsnaam als je 1 minuut voor tijd met 17-18 voorstaat de wedstrijd nog uit handen geven. Voor de gasten uit Arnemuiden was het de laatste strohalm tegen degradatie naar de hoofdklasse. Na het inbrengen van Remco Bezemer met zijn doelpunt dacht men er al te zijn, maar dankzij een doelpunt van Meerkerk (18-18) en een bizarre actie van Dekkers 5 seconden voor het einde, werd de wedstrijd op z'n Duits over de streep getrokken (19-18), maar dat had zomaar heel anders kunnen aflopen.

16 KCC talenten speelden op Koningsdag op de RTC toernooien

Waar de rest van Nederland op Koningsdag op 27 april voor de buis zit, op een kleedje hun spullen verkoopt of één van de vele oranjefeesten bezoekt, spelen de Nederlandse korfbaltalenten in de leeftijdsklassen <13, <15, <17 en <19 die dag traditiegetrouw het RTC toernooi (RTC = Regionaal Talenten Centrum). Zo ook de 16 talenten van KCC/SO natural die geselecteerd zijn voor de RTC teams van Zuid West. 

Darten op TV niet spannend genoeg?

Nu kun je lekker onderuitgezakt op de bank naar het darten kijken. Maar is het niet veel leuker om zelf een pijltje te gooien?

Vrijdag 28 april kan dat weer bij KCC/SO natural. Natuurlijk halen wij het niveau van de Premier League Darts niet, maar het is wel reuze gezellig.

We beginnen om 20:00 uur. Inschrijven kan al vanaf 19:30 uur en kost maar €2,50. Voor de drie beste darters van de avond hebben we weer leuke prijsjes.

Tot vrijdag!

Zo verschrikkelijk jammer deel 2

20170427   Teleurgesteld2
Een foto zegt méér dan 1000 woorden.
TELEURGESTELD !!!!
 
Saskia van Vlaanderen-Kanij
Onderhoudcommissie
KCC/SO natural

Matige eerste helft breekt KCC/SO natural 2 op tegen TOP/Quoratio 2 (18-19)

Afgelopen zaterdag mocht ook KCC/SO natural 2 het veld weer op tegen TOP/Quoratio 2. In de voorbereidingen liet KCC/SO natural haar kwaliteiten zien door met ruime cijfers van Oranje Wit 2 en Fortuna/Delta Logistiek te winnen. In de eerste helft tegen TOP/Quoratio was weinig van die kwaliteiten terug te zien, en die helft bleek KCC/SO natural uiteindelijk fataal.

KangoeroeKlup en Korfbal Clinic 22 april weer drukbezocht

Afgelopen zaterdag 22 april was het weer lekker druk op ons park. Voor zowel onze jongste Kangoeroes, als voor de E- en F- jeugd was er een activiteit georganiseerd.

Inschrijving Elftoernooi 2017 is geopend

Het jaarlijkse elftoernooi komt er aan! Ga jij er dit jaar met de winst vandoor?

KCC/SO natural pakt bonuspunten tegen landskampioen TOP/Quoratio (21-17)

Zaterdag 22 april 2017 werd het tweede deel van de veldcompetitie hervat in de Ereklasse en KCC/SO natural moest direct thuis vol aan de bak tegen landskampioen TOP/Quoratio. Tegen deze ploeg werd nog niet eerder gespeeld voor de zaal. Op een winderig en volgepakt sportpark Schenkel werd de landskampioen zonder pardon teruggestuurd naar Sassenheim. Waar KCC/SO natural in de eerste helft nog goed mee kon, kwam het net voor de rust achter (6-7). In het tweede bedrijf ging het gelijk op, maar met nog 15 minuten te gaan was KCC/SO natural heer en meester en liep TOP/Quoratio zonder punten van het veld (21-17)

Voorbeschouwing 22 april: KCC/SO natural ontvangt zaalkampioen TOP/Quoratio

Terwijl de meeste aanstaande zaterdag vrij hebben, begint het veldseizoen juist voor KCC/SO natural 1 en 2, die wekenlang hebben kunnen nagenieten van het succes in de zaal. Nu richten beide ploegen hun vizier op het resterende veldseizoen. Het doel voor KCC/SO natural 1 en 2 is handhaven, om volgend seizoen zowel op het veld als in de zaal op het hoogste niveau te kunnen spelen. Hoe stonden de Capellenaren er ook alweer voor? Tijd voor een korte terugblik op de eerste helft van het veldseizoen en tijd voor een vooruitblik op de wedstrijden tegen TOP/Quoratio 1 en 2. 

KCC/SO natural A1 - Tilburg A1 is verplaatst naar dinsdag 23 mei

De wedstrijd KCC/SO natural A1 - Tilburg A1 van zaterdag 27 mei is verplaatst naar dinsdag 23 mei om 19:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A1.

De donderdag fles wijn over de maand april 2017

De fles wijn, dinsdag 20 april.

Jeugd-trainingen in de meivakantie

  • In de eerste week van de meivakantie (24 t/m 28 april) wordt er door de jeugdploegen alleen getraind op dinsdag 25 april en woensdag 26 april.
  • In de tweede week van de meivakantie (1 t/m 5 mei) wordt er gewoon getraind volgens het gebruikelijke trainingsschema.

Zo verschrikkelijk jammer .....

Zwervend Korfbalmateriaal
Kom je op een willekeurige woensdagochtend bij KCC staan er, ondanks het uitdrukkelijke verzoek het materiaal op te ruimen daar waar het hoort, toch weer twee hele palen en een losse plaat op veld 1 (zie foto).

Kom kennis maken met korfbal op zaterdag 22 april

Ben je tussen de 7 en 10 jaar dan ben je van harte uitgenodigd om gratis mee te doen met een korfbal-clinic!!

KCC/SO natural 6 - Reeuwijk 3 op 6 mei begint 2 uur later

De wedstrijd KCC/SO natural 6 - Reeuwijk 3 op zaterdag 6 mei is verlaat naar 16:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural S6.

Vriendenschaar (B) A2 - KCC/SO natural A4 wordt ingehaald op 2 mei

De wedstrijd Vriendenschaar (B) A2 - KCC/SO natural A4 wordt ingehaald op dinsdag 2 mei om 20:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A4.

Vrijwilligersavond 2017 was vrijwilligersdiner in Hollandse stijl

Vrijdag 7 april werd er wederom een avond georganiseerd voor de vele vrijwilligers die aan KCC hun steentje bijdragen. Uiteindelijk hebben zich zo’n 67 genodigden aangemeld.

De kantine had een speciale aankleding in de kleuren rood, wit, blauw en oranje gekregen. Voor de gelegenheid en het formeren van de teams waren er vier groepen van tafels gemaakt met een eigen kleur. Met daarop hartige hapjes als kaas en worst en oudhollandse snoep. Bij binnenkomst werd een welkomstcocktail geserveerd en kreeg iedereen een kleur uitgereikt. Aan tafel bleek dat de groepsopdracht het maken van een foto was. Dus een voor een maakten de groepen een foto met daarbij gebruik makend van de attributen die opgesteld waren. Dan kun je denken aan een ouderwetse melkbus, koeienpak, oranje boa, koe etc.

Bestuur en Commissies meld je Club van 50 bestedingsdoel aan

Beste bestuurs- en commissieleden,

Sinds enkele jaren hebben we binnen KCC/SO natural een Club van 50. Die bestaat inmiddels uit bijna 80 leden die jaarlijks 50 Euro inleggen (meer info over de Club van 50 of over lid worden daarvan vind je hier). Daar lees je ook welke mooie doelen de Club van 50 al gesponsord heeft binnen onze club. Vorig jaar waren dat bijvoorbeeld nieuwe koelkasten/vriezers in de keuken, een pinautomaat in de kantine, een haspelwagen en een bijdrage aan het kamp en de livestream.

De clubavond voor de leden van de Club van 50 wordt dit jaar gehouden in mei 2017. Zodra de exacte datum bekend is worden de leden van de Club van 50 daarvoor uitgenodigd. Die avond bepalen de leden van de Club van 50 aan welke doelen binnen we het geld gaan besteden. Aangezien we dan het geld verdelen dat we in één seizoen hebben ingebracht, kunnen we ruim 3.000 Euro verdelen.

Nabeschouwing: Dik verdiende zege KCC/SO natural B1

Naast dat ik iedereen een vrolijk Pasen wens, is het ook weer tijd voor een nieuwe nabeschouwing van de op zaterdag gespeelde wedstrijden. Van de alle officiële wedstrijden werden er 13 gewonnen, 2 gelijkgespeeld en 8 verloren. Daarbij komen ook nog eens de zeges van KCC/SO natural 1 en 2 in de voorbereiding. KCC/SO natural 2 was al vrij snel klaar met Fortuna/Delta Logistiek 2 en won met liefst 18-8 van de ploeg uit Delft, terwijl KCC/SO natural 1 pas na de tweede helft uit kon lopen op Fortuna/Delta Logistiek en uiteindelijk met 19-15 won. De Capellenaren lijken klaar voor het restant van de veldcompetitie. Volgende week wordt die hervat, als zaalkampioen TOP/Quoratio 1 afreist naar Capelle aan den IJssel.

Zaalindeling seizoen 2017-2018 voor alle teams

Zaalindeling seizoen 2017-2018 voor alle teams

KLRKL
1
DOS´46 1 Nijeveen
1
DOS'46 2 Nijeveen
2
DVO/Accountor 1 Bennekom
2
DVO/Accountor 2 Bennekom
3
KCC/SO natural 1 Capelle a/d IJssel
3
KCC/SO natural 2 Capelle a/d IJssel
4
Avanti (P) 1 Pijnacker
4
Avanti (P) 2 Pijnacker
5
TOP/Quoratio 1 Sassenheim
5
TOP/Quoratio 2 Sassenheim
6
Blauw-Wit (A) 1 Amsterdam
6
BLauw-Wit (A) 2 Amsterdam
7
KZ/Hiltex 1 Koog aan de Zaan
7
KZ/Hiltex 2 Koog aan de Zaan
8
PKC/SWKGroep 1 Papendrecht
8
PKC/SWKGroep 2 Papendrecht
9
Fortuna/Delta Logistiek 1 Delft
9
Fortuna/Delta Logistiek 2 Delft
10
LDODK/Rinsma Fashion 1 Terwispel/Gorredijk
10
LDODK/Rinmsa Fashion 2 Terwispel/Gorredijk
ROKCROKD
1
Excelsior (D) 2 Delft
1
SDO/BlijWerkt 2 Kamerik
2
KVS/Maritiem 2 Den Haag
2
OVVO/De Kroon 2 Maarssen
3
KCC/SO natural 3 Capelle a/d IJssel
3
SKF 2 Veenendaal
4
Die Haghe 2 Den Haag
4
Sporting Trigon 2 Leiden
5
PKC/SWKGroep 4 Papendrecht
5
KCC/SO natural 4 Capelle a/d IJssel
6
ZKV (Za) 2 Zaandam
6
KVS/Maritiem 3 Den Haag
7
RWA 2 Poortugaal
7
Sparta (Zw) 2 Zwolle
8
HKV/Ons Eibernest 2 Den Haag
8
GKV/Enomics 2 Gorinchem
R3TR3S
1
Kinderdijk 3 Alblasserdam
1
KCC/SO natural 6 Capelle a/d IJssel
2
Nieuwerkerk 5 N'kerk a/d IJssel
2
Korbatjo 2 Oud Beijerland
3
KOAG 4 Krimpen a/d IJssel
3
ONDO (G) 2 's-Gravenzande
4
KCC/SO natural 5 Capelle a/d IJssel
4
Fortis 4 Oost-Souburg
5
Avanti (P) 4 Pijnacker
5
Seolto 2 Vlissingen
6
KVS/Maritiem 5 Den Haag
6
ACKC 2 Almkerk
7
KCR 4 Ridderkerk
7
Atlas 2 Ritthem
 
   
8
Swift (M) 3 Middelburg
Poule 1Poule 15
1
KCC/SO natural 7 Capelle a/d IJssel
1
Trekvogels 1 Rotterdam
2
Albatros 9 Zwijndrecht
2
Vriendenschaar (B) 4 Bodegraven
3
Avanti (P) 6 Pijnacker
3
Excelsior (D) 7 Delft
4
ONDO (G) 5 's-Gravezande
4
Korbis 4 Waddinxveen
5
Erasmus 3 Rotterdam
5
KCC/SO natural 8 Capelle a/d IJssel
6
Nieuwerkerk 8 N'kerk a/d IJssel
6
Paal Centraal 3 Delft
7
NIO 3 Rotterdam
7
ONDO (G) 4 's-Gravezande
Poule 29Poule 45 
1
KCR 8 Ridderkerk
1
ADO (G) 4 's-Gravendeel
2
Merwede/Multiplaat 8 Sliedrecht
2
Albatros 8 Zwijndrecht
3
Nieuwerkerk 11 N'kerk a/d IJssel
3
KCC/SO natural 10 Capelle a/d IJssel
4
Avanti (P) 12 Pijnacker
4
Korbatjo 3 Oud Beijerland
5
Gemini 3 Gouda
5
VIOS (W) 3 Willemstad Nb
6
IJsselvogels 5 Moordrecht
6
Eureka 3 Rotterdam
8
KCC/SO natural 9 Capelle a/d IJssel
8
Nieuwerkerk 10 N'kerk a/d IJssel
AOKCA1G
1
KCC/SO natural A1 Capelle a/d IJssel
1
Kinderdijk A1 Alblasserdam
2
Fortuna/Delta Log.A2 Delft
2
Fortis A1 Oost-Souburg
3
Albatros A1 Zwijndrecht
3
Juliana A1 Oud Gastel
4
Die Haghe A1 Den Haag
4
Vitesse (Ba) A2 Barendrecht
5
Valto A1 De Lier
5
KCC/SO natural A2 Capelle a/d IJssel
6
PKC/SWKGroep A2 Papendrecht
6
Maassluis A1 Maassluis
7
Sporting Delta A1 Dordrecht
7
Merwede/Multiplaat A1 Sliedrecht
8
Tempo A1 Alphen a/d Rijn
8
ONDO (M) A1 Middelburg
A2LPoule 13
1
Kinderdijk A2 Alblasserdam
1
VEO A1 Voorburg
2
Sporting Delta A2 Dordrecht
2
Korbis A2 Waddinxveen
3
Albatros A2 Zwijndrecht
3
KCC/SO natural A4 Capelle a/d IJssel
4
DVS'69 A1 Hendrik Ido Ambacht
4
GKV (H) A1 Den Haag
5
ADO (G) A1 's-Gravendeel
5
ALO A2 Den Haag
6
Twist A1 Vlaardingen
6
Refleks A2 Rijswijk
7
Reeuwijk A1 Reeuwijk
7
Die Haghe A2 Den Haag             
8
KCC/SO natural A3 Capelle a/d IJssel
 
   

De dinsdag fles wijn over de maand april 2017

De fles wijn, dinsdag 11 april.

Voorbeschouwing 15 april: Thuiswedstrijden voor alle selectieteams

Nu het zaalseizoen na de Ziggo Dome-finale definitief voorbij is, wordt het veldseizoen voor KCC/SO natural 1 en 2 bijna hervat. Morgen spelen de teams van Richard van Vloten, Marc Verberk en Robin Diepenhorst tegen Fortuna/Delta Logistiek 1 en 2, die in de andere Ereklasse-poule spelen.

Tweede Paasdag is er geen trainen

Op maandag 17 april, tweede Paasdag, wordt er niet getraind.

KCC/SO natural E2 - Twist E4 op 15 april is vervroegd

De wedstrijd KCC/SO natural E2 - Twist E4 op zaterdag 15 april is vervroegd naar 11:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural E2.

Overzicht te fluiten wedstrijden senioren en A

Hieronder het overzicht van de door de senioren en junioren te fluiten wedstrijden.
Kijk altijd in het actuele wedstrijdprogramma voor de juiste datum/tijd.

Op zaterdag 22 april is er weer een KangoeroeKlup ochtend

Op zaterdag 22 april 2017 van 09:30 tot 10:30 uur zijn alle kinderen tussen 3 en 7 jaar van harte welkom bij korfbalvereniging KCC/SO natural om gratis mee te doen met een leuke activiteit van de Kangoeroe klup.

KCC/SO natural versterkt selectie met bekende gezichten

Demi van Oosten, Ruth Sprey, Bianca Kalkman en Julian Middelkoop zullen volgend seizoen deel uitmaken van de selectie van KCC/SO natural. De Technische Commissie en staf zijn zeer verheugd met deze versterkingen. Met de komst van dit viertal wordt invulling gegeven aan de wens van de vereniging om óók volgend seizoen met een herkenbare en sterke selectie voor de dag te komen.

KangoeroeKlup en Korfbal Clinic wederom drukbezocht

Afgelopen zaterdag 8 april was het weer lekker druk op ons park. Voor zowel onze jongste Kangoeroes, als voor de E- en F- jeugd was er een activiteit georganiseerd.

Hulp gevraagd bij onderhoud op goede vrijdag 14 april 2017

Gedurende het grootste deel van het seizoen wordt op vrijdagochtend door een clubje 'dames' veldonderhoud gedaan op en om de velden en de kleedkamers, toiletten en kantine extra schoongemaakt.

Opruimen aub - daar waar het hoort!

Het veld seizoen is weer begonnen en dat is voor iedereen weer even wennen.

17 mei houden we weer een GIGA Kangoeroe middag

Na het succes van vorig jaar organiseert KCC/SO natural op 17 mei a.s. wederom een Giga Kangoeroemiddag voor de groepen 1 en 2 van de basisscholen. Alle kinderen uit groep 1 en 2 uit Capelle a/d IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom! Doel van deze middag is om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. Naast allerlei balspelletjes worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Na afloop eten we pannenkoeken en hebben we voor alle deelnemers nog een leuke verrassing.

'Jarig' KCC/SO natural D3 pakt cadeautjes uit tegen Sperwers D1

KCC/SO natural D3 speelde haar eerste wedstrijd op het veld gelijk en speelde gisteren haar tweede wedstrijd tegen Sperwers D1. Martin van Dieren, die aangaf dat sommige ouders echt wat gemist hadden, was er uiteraard als trotse coach bij en schreef het volgende verslag: 

Nabeschouwing: A1 wint met ruime cijfers en D1 verrast in Sassenheim

Afgelopen zaterdag ging het grootste deel van de teams weer het veld op om de veldcompetitie te hervatten. Tijd dus voor de eerste nabeschouwing voor het veldseizoen in 2017, waarin we terugblikken op een aantal mooie resultaten. 

Oproep aan de vrijwilligers t.b.v. vrijwilligerssubsidie

Beste vrijwilliger,

Achter de bar liggen weer formulieren die ingevuld moeten worden, zodat de vereniging weer aanspraak kan maken op de vrijwilligerssubsidie van de gemeente.

Ben je vrijwilliger vul dan a.u.b. je gegevens op dit formulier in.

Ik heb de gegevens van ongeveer 60 vrijwilligers nodig.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

KCC/SO natural A1 - PKC/SWKGroep A2 is verplaatst naar 29 april

De wedstrijd KCC/SO natural A1 - PKC/SWKGroep A2 van zaterdag 8 april is verplaatst naar zaterdag 29 april.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A1.

Kom za. 8 april kennis maken met korfbal!

Ben je tussen de 7 en 10 jaar dan ben je van harte uitgenodigd om gratis mee te doen met een korfbal-clinic!!

Wie wordt het 80e lid van de Club van 50?

Inmiddels hebben we al 78 leden voor de Club van 50 van KCC/SO natural die jaarlijks € 50 doneren voor HUN club. Dat betekent dus dat we ieder jaar € 3.900 beschikbaar hebben voor doelen binnen onze club en de clubavond van de Club van 50. 

WION B1 - KCC/SO natural B3 is verplaatst naar za. 8 april

De wedstrijd WION B1 - KCC/SO natural B3 is verplaatst van 15 april naar zaterdag 8 april 11:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural B3.

KCC/SO natural F3: klein maar dapper!

Afgelopen zaterdag heeft de F3 hun eerste wedstrijd gespeeld. In de zaal nog geen competitie gespeeld maar al wel geoefend met vriendschappelijke wedstrijdjes. Ze waren er helemaal klaar voor en hadden er veel zin in.

KCC/SO natural D1 - Nieuwerkerk D1 is verplaatst naar do. 13 april

De wedstrijd KCC/SO natural D1 - Nieuwerkerk D1 van 15 april is verplaatst naar donderdag 13 april om 18:00 uur op veld 3.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural D1.

Pinksterkamp 2017 bijna vol

Er zijn nog maar een paar plaatsen vrij om mee te gaan met dit altijd supergezellige pinksterkamp.

Vol is vol dus geef je nu nog op!! Via het inschrijfformulier op de bar of download het formulier van de site.

Inleveren in het bakje op de bar.

Op 8 april is er weer een KangoeroeKlup ochtend

Op zaterdag 8 april 2017 van 10:00 tot 11:00 uur zijn alle kinderen tussen 3 en 7 jaar van harte welkom bij korfbalvereniging KCC/SO natural om gratis mee te doen met een leuke activiteit van de Kangoeroe klup.

Voorbeschouwing 30 april: belangrijke wedstrijden voor 1, 2 en A1

Zaterdag 30 april staat er maar een beperkt programma voor de deur. Vanwege de vakantie komen er slechts drie teams in actie, terwijl de rest mag genieten van een vrij weekend. Uiteraard bent u morgen welkom op de Capelse velden. De spelende teams hebben uw steun hard nodig! Het zijn KCC/SO natural 1, 2 en A1 die morgen zeer belangrijke wedstrijden spelen.

Aanstaande vrijdag kun je weer darten

Vrijdag 29 april gaan we weer darten bij KCC/SO natural.

KCC's Got Talent gaat niet door

Het op 7 mei geplande KCC's Got Talent gaat helaas niet door wegens te weinig animo.

KCC/SO natural 9 - Nieuwerkerk 10 is verplaatst naar maandag 9 mei

De wedstrijd KCC/SO natural 9 - Nieuwerkerk 10 van zaterdag 23 april is verplaatst naaris verplaatst naar maandag 9 mei om 20:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 9.

KCC/SO natural C3 - Juliana C2 is verplaatst naar woensdag 18 mei

De wedstrijd KCC/SO natural C3 - Juliana C2 van zaterdag 23 april is verplaatst naar woensdag 18 mei  om 19:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural C3.

KCC/SO natural loopt averij op in Amsterdam tegen AW.DTV (20-16)

En ja hoor, we zijn weer na een competitie in de lekkere warme zaal beland op het veld. En daar horen de ingrediënten wind, regen en hagel weer bij. Zaterdag moesten de selectiespelers van KCC/SO natural afreizen naar de hoofdstad Amsterdam om daar de veldcompetitie verder te hervatten tegen AW.DTV. Eerder dit seizoen werd er thuis verloren van deze ploeg. Toen werd het 12-16. Ook ditmaal wist de ploeg van Bongers en Carolus niet te winnen en moest het een 20-16 nederlaag slikken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 3 maart 2018 tegen LDODK/Rinsma Fashion 1 om 20:00 uur in sporthal Kortezwaag.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Sponsorclub

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties