TOP zaterdag bij KCC/SO natural op 24 februari

Vakantie of niet.. het wordt genieten. Komende zaterdag rondom de wedstrijd tegen TOP/SolarCompleet is de special van de keuken een overheerlijk broodje kipshoarma of een goed gevulde erwtensoep, uiteraard met brood. Natuurlijk zijn ook de diverse snacks gewoon verkrijgbaar.

DeetosSnel C2 - KCC/SO natural C2 is verplaatst naar donderdag 22 februari

De wedstrijd DeetosSnel C2 - KCC/SO natural C2 van zaterdag 17 februari is verplaatst naar donderdag 22 februari om 18:15 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural C2.

Uitnodiging voor een bijeenkomst georganiseerd door de gezamenlijke TC’s

De gezamenlijke TC ’s van KCC/SO natural organiseren een bijeenkomst voor alle huidige trainers en andere belangstellende leden in de kantine op woensdag 21 februari a.s. om 19.30 uur.

Vandaag loopt alles niet in, maar op de soep!

Na een heerlijke winterse week met eindelijk wat vorst hebben we voor vandaag gekozen voor de Hollandse kost.

Goed gevulde Erwtensoep , Bruine Bonensoep of Tomatensoep…..het is er allemaal.

Bestel nu je kaartjes voor de finale van de Zuid-Holland Korfbal Cup

KCC/SO natural heeft zich door de 16-26 overwinning op HKV/Ons Eibernest geplaatst voor de finale van de Zuid-Holland Korfbal Cup 2018. De finale zal - net als vorig jaar - gespeeld worden tegen PKC/SWKGroep dat met 23-15 won van Valto. De finale van de Zuid-Holland Korfbal Cup wordt op dinsdag 20 februari 2018 om 20:30 uur gespeeld bij Korbis in sporthal De Dreef (Oude Dreef 4, 2741 SR Waddinxveen). Bij de D1 ploegen gaat de finale tussen Nieuwerkerk en Vriendenschaar (H), deze wedstrijd begint om 19.00 uur.

KCC/SO natural speelt 20 februari finale Zuid-Holland Korfbal Cup

KCC/SO natural heeft zich door de 16-26 overwinning in de halve finale op HKV/Ons Eibernest geplaatst voor de finale van de Zuid-Holland Korfbal Cup 2018. De finale zal - net als vorig jaar - gespeeld worden tegen PKC/SWKGroep dat met 23-15 won van Valto. 

Het had zomaar gekund in Papendrecht (26-21)

Zaterdagmiddag 15:30 uur is toch eventjes wennen in de Korfbal League. KCC/SO natural moest naar Papendrecht waar grootmacht PKC/SWKGroep wachtte. KCC/SO natural staat op een mooie veilige achtste plek in het debuutjaar van de Korfbal League en wil dit graag volhouden. Maar dan moet je tegen PKC/SWKGroep gaan spelen en met de thuiswedstrijd in het achterhoofd wordt dit een zware klus. Van Vloten: ”Toen we de opstelling zagen, zagen we zeker mogelijkheden om hier te kunnen winnen”. PKC/SWKGroep speelde zonder Leeuwenhoek, Nadhie en Danny den Dunnen, maar met Arjen van Houwelingen in de basis. Met iets meer nauwkeurigheid en als de afronding iets scherper was, was er zeker iets te halen in Papendrecht.

Bestel uiterlijk 1 maart je shirt (€ 10), Hoodie (€ 20) of Streamer (€ 4)

De play-offs komen eraan. Zaterdag 11 maart om 20:00 uur is de thuiswedstrijd, op zaterdag 18 maart 20:00 uur de uitwedstrijd. Als er een derde wedstrijd nodig is, is deze op dinsdag 21 maart om 20:30 uur thuis.

Hulp gezocht! Vrijdag 3 maart (ochtend) met onderhoud/klusjes

HULP GEZOCHT vrijdag 3 maart 2017 in de ochtend met onderhoud en klusjes op en om de velden / kantine.

Stephan Groeneweg wint dartavond weer met overmacht

Omdat we bij het pakken van de dartborden getrakteerd werden op een gillende sirene moesten we het alarm resetten. Weten we in ieder geval ook weer dat onze dartborden veilig staan. Daarna ging het ophangen snal. Al snel stonden er 22 namen op papier. Lekker druk dus. Met Twan Letterman zien we een nieuwe naam in de top drie. Hij werd derde. Gerard Reijm kennen we natuurlijk al lang. Hij legde beslag op de tweede plaats. Stephan Groeneweg won ook deze dartavond weer met overmacht.

Stand dartcompetitie na 24 februari 2017

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 11). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.

Nabeschouwing: A4 grijpt kampioenschap en 5 stelt tweede plaats veilig

De voorjaarsvakantie is aangebroken en daarom werden er minder wedstrijden gespeeld. Wegens dit en het feit dat er ook een aantal doordeweekse wedstrijden werden gespeeld, was er gisteren geen voorbeschouwing, maar vandaag wel een extra lange nabeschouwing, waarin we terugblikken op alle gespeelde wedstrijden in deze week.

Nieuwe clubpassen zijn binnen. Ruil je oude om.

Er zijn nieuwe clubpassen! Onze voorraad was al een tijdje op, maar met dank aan diverse sponsoren is er een nieuwe stapel beschikbaar. Alle leden kunnen hun oude clubpas omruilen voor een nieuwe pas.

Korfbal Clinic Kids 6 t/m 10 jaar op 4 maart

Op zaterdag 4 maart van 10:45 tot 12:00 uur is er voor alle kinderen van 6 t/m 10 jaar een leuke korfbalclinic bij korfbalvereniging KCC/SO natural. Deze clinic is gratis toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Oefenprogramma 2e deel veldseizoen 2016-2017 (update 23-3)

Hieronder het oefenprogramma ter voorbereiding van het tweede deel van het veldseizoen 2016/2017.

Laatste mijlpaal bereikt inzake KCC-arbitrage

Half januari, 1e mijlpaal bereikt; sportieve sanctie weggewerkt.

Half februari, 2e mijlpaal bereikt; alle zaal verplichtingen seizoen 2016-2017 weggewerkt.

Nog geen 4 dagen later, 19 februari 2017, heeft KCC/SO natural de laatste mijlpaal bereikt en dat is dat de maximaal te behalen wedstrijden in de bonus is bereikt.

Dat betekent dat we voor dit zaalseizoen klaar zijn met alle arbitrage verplichtingen.

Fantastisch gedaan!

Op scheidsrechtersgebied gaat het bij KCC/SO natural dus geweldig, maar we kunnen altijd nog nieuwe scheidsrechters gebruiken (op alle niveaus) met name ook om wedstrijden thuis bij KCC te fluiten. Heb je zin om af en toe een wedstrijd te fluiten of wil je het liefst elke week fluiten dan kan je je aanmelden bij ondergetekende (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Met vriendelijke groet,
Saskia van Vlaanderen-Kanij
scheidsrechtercoördinator KCC/SO natural

Vrijdag 24 februari kun je weer darten

Vrijdag 24 februari kun je weer voor het darten bij KCC/SO natural. We hopen dat je er weer bij bent. Ben je nog niet eerder geweest? Ook dan ben je welkom. 

Het clubhuis is geopend vanaf 19:30 uur. We beginnen om 20:00 uur. Meedoen kost €2,50 en iedere avond zijn er drie prijsjes te verdienen.

 

Nog maar een paar plaatsen vrij bij het KCC Pinksterkamp

20170223   posterSupermankamp

Klik hier om te zien wie er allemaal al meegaat.

Reserveer nu je kaarten voor de 2e kruisfinale op 18 maart

[Form 2ekruisfinale180317 not found!]

Reserveer hier je kaarten voor de 2e kruisfinale UIT op 18 maart

[Form 2ekruisfinale180317 not found!]

Nog een handvol kaarten voor de 2e kruisfinale UIT op 18 maart

[Form 2ekruisfinale180317 not found!]

Kaarten voor 1e kruisfinale (11 maart 20:00 thuis) nu voor iedereen te koop

Op zaterdag 11 maart 2017 speelt KCC/SO natural om 20:00 uur thuis in Sporthal Schenkel de eerste kruisfinale tegen Nic./Alfa-college of Dalto/BNApp.nl (dat wordt 4 maart beslist).

De laatste kaarten zijn nu voor IEDEREEN te koop.

Kaarten voor 2e kruisfinale (18 maart 20:00 uit) voor leden online te reserveren vanaf 23 februari 19:30 uur

Op zaterdag 18 maart 2017 speelt KC/SO natural om 20:00 uur de tweede kruisfinale UIT tegen Nic./Alfa-college of Dalto/BNApp.nl (dat wordt 4 maart beslist).

Laatste kaarten 1e kruisfinale (11 maart 20:00 thuis) nu voor iedereen te koop

Op zaterdag 11 maart 2017 speelt KCC/SO natural om 20:00 uur thuis in Sporthal Schenkel de eerste kruisfinale tegen Nic./Alfa-college of Dalto/BNApp.nl (dat wordt 4 maart beslist).

De laatste kaarten zijn nu voor IEDEREEN te koop.

Trainersstaf KCC/SO natural seizoen 2017/2018 compleet

Het bestuur en TC zijn zeer verheugd te kunnen melden dat de huidige trainers van de selectie van KCC/SO natural ook volgend seizoen verbonden zijn aan KCC/SO natural. De resultaten en feedback vanuit de spelersgroep geven wederzijds vertrouwen in een succesvol vervolg van de samenwerking.

Stand wintercompetitie donderdag per 16 februari 2017

Stand wintercompetitie donderdag per 16 februari 2017.

Stand wintercompetitie dinsdag per 21 februari 2017

 Stand wintercompetitie dinsdag per 21 februari 2017.

KCC/SO natural legt beslag op Zuid-Holland Korfbal Cup (22-29)

Dinsdag 21 februari 2017, Steenwijklaan 16 te Den Haag, de Eibernesthal was het decor van de grote finale van de Zuid Holland Korfbal Cup. KCC/SO natural en het tweede team van PKC/SWKGroep speelde in een volgepakte arena voor de "cup met de grote oren". Uiteindelijk mocht KCC/SO natural na afloop de grote beker in ontvangst nemen en won ook nog eens 20 kaarten voor de Ziggodome finale op 8 april a.s.

Nabeschouwing: KCC/SO natural 2 voor 3e keer op rij kampioen

Voor de selectieteams is het zaalseizoen bijna afgelopen, maar na afgelopen zaterdag is het zeker dat KCC/SO natural 1 en C1 nog een vervolg aan het seizoen gaan geven. Ook de overige teams naderen het slot van de competitie. Een van die teams is KCC/SO natural 5, dat met 14-20 van het Zeeuwse TOGO won en het zaalseizoen als tweede lijkt af te sluiten. KCC/SO natural F2 won afgelopen zaterdag met liefst 2-22 van Nieuwerkerk F4 en houdt de gedeelde koppositie in handen. Over twee weken speelt de F2 een lastige wedstrijd tegen Maassluis F2. KCC/SO natural E1 won met 3-11 van DeetosSnel E3 en dat is goed nieuws, want datzelfde DeetosSnel versloeg eerder die week koploper PKC/SWKGroep E5, waardoor de E1 nog kans maakt om kampioen te worden. KCC/SO natural A3 verpulverde Maassluis A2 met liefst 4-23, waardoor de A3 van Antine Dorsman en Thom Brandse de derde plek heeft veiliggesteld. KCC/SO natural 4 won met 23-16 van Wageningen 3 waardoor het gat tussen de kampioen en de nummer 2 10 punten bedraagt.

Word jij Team van de Week tijdens de Kruisfinale op 11 maart?

Zaterdag 11 maart a.s. speelt KCC/SO natural 1 de eerste kruisfinalewedstrijd, thuis in sporthal Schenkel. Het wordt een waar spektakel in een bomvolle, uitverkochte sporthal. 
 
Wil jij oplopen met een van de KCC-spelers bij deze wedstrijd? Doe dan mee aan de T-shirt Fan Challenge! Op woensdagmiddag 1 maart (in de vakantie) kun je in de kantine je eigen T-shirt versieren met textielstiften. De selectiespelers kiezen de 8 mooiste, grappigste T-shirts uit. De makers van deze winnende T-shirts vormen samen het Team van de Week!

KCC/SO natural D2 - Korbis D1 is verplaatst naar woensdag 15 maart

De wedstrijd KCC/SO natural D2 - Korbis D1 van 25 februari is verplaatst naar woensdag 15 maart om 18:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural D2.

Mooie opbrengst actie KCC/SO natural voor Stichting Breath

Zaterdag 11 februari is de actie KCC/SO natural voor Stichting Breath gehouden. Op deze dag zijn er door de kinderen versierde Cup cakes, Brownies en koekjes verkocht, waarbij de gehele opbrengst ten goede komt aan Stichting Breath.

Kaarten bestellen voor de kruisfinale op 11 maart? Leden t/m wo. 22/2 voorrang!

Op zaterdag 11 maart 2017 (20:00 uur) speelt KC/SO natural thuis in Sporthal Schenkel de eerste kruisfinale tegen Nic./Alfa-college of Dalto/BNApp.nl (dat wordt 4 maart beslist)

'Doorbitches' klaar voor/met de kruisfinales!

De laatste competitiewedstrijd van het eerste moet nog plaatsvinden, maar de kruisfinale koorts heerst al binnen de vereniging.

Bestel nu zwart/wit T-shirt, Hoodie of Jack (pasmaten aanwezig)

De play-offs komen eraan. Zaterdag 11 maart om 20:00 uur is de thuiswedstrijd, op zaterdag 18 maart de uitwedstrijd. Als er een derde wedstrijd nodig is, is deze op dinsdag 21 maart thuis.

Update: wie o wie wordt de tegenstander in de play-offs?

Dat KCC/SO natural al kampioen is in de hoofdklasse B is zaterdag 11 februari 2017 duidelijk geworden. Alleen nu is de vraag wie er zaterdag 11 maart 2017 op bezoek komt in sporthal Schenkel.

KCC/SO natural C1 grijpt NK-ticket na zinderende wedstrijd tegen Fortuna/Delta Logistiek C1 (17-16)

Het wordt weer een ouderwets drukke maart dit jaar. Vorige week plaatste KCC/SO natural 1 zich voor de play-offs om promotie naar de Korfbal League en sinds afgelopen zaterdag mogen wij KCC/SO natural C1 NK-deelnemer noemen. De ploeg van Wilco Knops en Yvar van Hijum won met 17-16 van Fortuna/Delta Logistiek C1, waardoor de C1 het gat met de ploeg uit Delft vergroot tot drie punten. Met nog maar één wedstrijd te gaan is de C1 niet meer in te halen en dus heeft het zich definitief verzekerd van een plaats in het Nederlands Kampioenschap te Roden (Groningen).

KCC/SO natural geeft DeetosSnel masterclass korfbal (29-16)

Zaterdag speelde KCC/SO natural de laatste thuiswedstrijd tegen de runner-up DeetosSnel uit Dordrecht. Voor de kampioen KCC/SO natural was het van belang om door te gaan. Van Vloten hamerde daar ook op. We zijn al kampioen, we staan bovenaan en zijn definitief eerste. Kon de ploeg van Van Vloten en Verberk het opbrengen om een goede pot korfbal neer te zetten?

Tussenstand klaverjassen seizoen 2016-2017 na 17 februari

Tussenstand klaverjassen seizoen 2016-2017 na 17 februari

Informatie finale Zuid Holland korfbal cup

In de bijlage vind je extra informatie over de Zuid Holland korfbal cup.
Onder meer een aangepaste routebeschrijving wegens wegwerkzaamheden in de omgeving van de sporthal.

IJsselvogels A3 - KCC/SO natural A4 wordt gespeeld op 18 maart

De wedstrijd IJsselvogels A3 - KCC/SO natural A4 wordt gespeeld op zaterdag 18 maart om 9:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A4.

Voorbeschouwing: Cruciale wedstrijd KCC/SO natural C1. Kom kijken!

Nu alle media aandacht rond het jasjes-incident is gaan liggen is het tijd voor een nieuwe voorbeschouwing, waarin we vooruitblikken op de wedstrijden van morgen. KCC/SO natural F2 staat bovenaan in hun poule door verrassend te winnen van koploper WION F2. Kan het de eerste plaats behouden morgen? Dan speelt het tegen Nieuwerkerk F4. KCC/SO natural 6 speelt morgen een cruciale wedstrijd tegen Vriendenschaar 4. Bij een overwinning op de ploeg uit Hardinxveld-Giessendam doet het zesde nog altijd mee om het kampioenschap.

Wie o wie wordt de tegenstander in de play-offs?

Dat KCC/SO natural al kampioen is in de hoofdklasse B is zaterdag 11 februari 2017 duidelijk geworden. Alleen nu is de vraag wie er zaterdag 11 maart 2017 op bezoek komt in sporthal Schenkel. 

Als kampioen gaat KCC/SO natural spelen tegen de nummer 2 van de andere hoofdklasse. In de hoofdklasse A is het nog steeds dringen geblazen voor een plekje in de kruifinales. Zoals het er nu naar uit ziet weet KCC/SO natural pas zaterdag 4 maart definitief wie de tegenstander wordt. Welke ploeg kan KCC/SO natural de hoofdklassefinale op zaterdag 25 maart 2017 bij PKC/SWKGroep te Papendrecht om 20:00 uur versperren?

Hieronder lees je welke senario's er nog zijn?

Kom a.s. zaterdag de C1 aanmoedigen!

Affiche KCC/SO natural C1 - Fortuna/Delta Logistiek C1

KCC/SO natural D1 - TOP (S) D1 verplaatst naar 8 maart in Sassenheim

De thuiswedstrijd KCC/SO natural D1 - TOP (S) D1 is verplaatst naar woensdag 8 maart 2017 18:00 uur en wordt gespeeld in Sporthal de Korf in Sassenheim.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural D1.

 

Op 4 maart is er weer een Kangoeroe Klup activiteit

Op zaterdag 4 maart 2017 van 9.30 tot 10:30 uur zijn alle kinderen tussen 3 en 6 jaar van harte welkom bij korfbalvereniging KCC/SO natural om gratis mee te doen met een leuke activiteit van de Kangoeroe klup.

Eindstand Jeu de Boules regiotoernooi 1 februari

Eindstand Jeu de Boules regiotoernooi 1 februari.

De donderdag fles wijn over de maand februari 2017

De fles wijn, donderdag 9 februari.

De dinsdag fles wijn over de maand februari 2017

De fles wijn, dinsdag 14 februari.

Zwart-witte KCC supporterskleding! Nu in prijs verlaagd!

De play-offs komen eraan. Zaterdag 11 maart om 20:00 uur is de thuiswedstrijd, op zaterdag 18 maart de uitwedstrijd. Als er een derde wedstrijd nodig is, is deze op dinsdag 21 maart thuis.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 24 februari 2018 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 19:30 uur in sporthal Schenkel.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Sponsorclub

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties