Definitief zaalprogramma 2018-2019 geplaatst (vervoer, zaalwacht, scheidsrechters volgen)

Vanavond is het definitieve zaalprogramma geplaatst. De komende week wordt dit aangevuld met het vervoer, de zaalwacht en de scheidsrechters.

Zaterdag extra verkrijgbaar: Nasischotel

Zaterdag is in de kantine vanaf 17:00 uur een heerlijke warme maaltijd te verkrijgen.

Want, zwart en wit dat zit ons in het hart ...

Wie denkt niet terug aan de wedstrijd waarin we verloren met tien doelpunten verschil en dat toch genoeg was. 

De donderdag fles wijn over de maand november 2017

 De fles wijn, donderdag 23 november.

Nabeschouwing: E3 trotse koploper, A2 neemt revanche en B1 pakt eerste zege

Na een aantal drukke weken heeft uw voor- en nabeschouwer weer de tijd gevonden voor een nieuwe nabeschouwing, en dat werd tijd ook want er is weer aardig wat gebeurd afgelopen zaterdag. Er werden zowel op top- als op breedteniveau, door zowel de jongsten als de oudsten weer prima resultaten behaald en dat is altijd mooi om te zien. Aangezien uw ‘razende reporter’ wegens scheidsrechtersverplichtingen tegenwoordig vaker bij andere verenigingen is dan bij KCC/SO natural zelf, mist hij toch behoorlijk wat, en dat terwijl hij toch benieuwd is naar het verloop van de wedstrijden.

Heb jij een Sinterklaaskadootje voor KCC/SO natural?

Al enige jaren heeft KCC/SO natural een partnership met BOL.com. Als je bestelt via de banner op de KCC-site krijgt de vereniging een percentage van het bestelbedrag. Het kost jou niks extra en de vereniging vaart er wel bij.

Wijziging Merwede/Multiplaat A1 - KCC/SO natural A2

De wedstrijd Merwede/Multiplaat A1 - KCC/SO natural A2 op zaterdag 20 januari wordt een uur vroeger gespeeld (nu 16:00 uur) en in een andere sporthal (De Lockhorst).

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A2.

Weerslag.nl en CK Kozijnen tekenen sponsorcontract

De sponsorcommissie is verheugd te melden dat het contract met Weerslag.nl (gecombineerd met DHRVC Uitvaartzorg) officieel is ondertekend.

Kangoeroes KCC/SO natural krijgen Pietentraining

Op zaterdag 25 november van 9.00 tot 10.00 uur waren alle kinderen tussen de 3 en 6 jaar van harte welkom bij een Pietentraining van de Kangoeroe Klup.

Geef je nu op voor de bus naar TOP/Solar Compleet op 16 dec.

Op zaterdag 16 december 2017 zal er, bij voldoende aanmeldingen, een supportersbus rijden naar Sassenheim waar de selectie het opneemt tegen TOP/Solar Compleet.

Wil jij mee? Klik hier voor meer informatie en om je op te geven. Uiterlijke datum om je op te geven is 7 december.

Fors verlies KCC/SO natural tegen PKC/SWKGroep (22-35)

Zaterdagavond 25 november 2017 stond de tweede thuiswedstrijd op het programma. De selectie van KCC/SO natural ontving in eigen huis grootmacht PKC/SWKGroep. De ploeg, onder leiding van Detlef Elewaut en Remco den Otter, speelde eerder tegen KZ/Hiltex en TOP/SolarCompleet en was magertjes in de score. KCC/SO natural daarentegen speelde een verdienstelijke pot tegen het Amsterdamse Blauw-Wit en pakte de eerste punten tegen Avanti (P). PKC/SWKGroep is wel andere koek. De thuisploeg kon slechts één helft bijbenen en als de Papendrechters in de 2e helft even gas geven, is een forse nederlaag het gevolg.

Barcommissie heeft ballen

Ook dit weekend gaat de bal weer rollen voor de barcommissie. En wat voor bal…. onze eigen huisgemaakte KCC-gehaktbal.  Dat in combinatie met een lekker broodje levert uiteindelijk een heerlijke versnapering op.

Nieuw scorebord met dank aan de Club van 50

Nadat alle gekozen doelen waren gerealiseerd bleek dat er mooie en zuinige keuzes waren gemaakt en dat er nog een bestedingsvoorstel, ingediend bij de Club van 50, kon worden gerealiseerd.

Convocatie algemene ledenvergadering 5 januari 2018

Uitnodiging en agenda voor de Algemene Ledenvergadering van KCC/SO natural

Pietentraining voor Kangoeroes

Beste kinderen van de Kangoeroe klup

Zoals jullie vast wel hebben vernomen zijn Sinterklaas en zijn Pieten weer in Nederland! Sinterklaas en zijn Pieten hebben het altijd erg druk met pakjes rond brengen. Nu heeft Sinterklaas gevraagd of de kangoeroe klup kinderen kunnen helpen. Daarom hebben we een Pietentraining georganiseerd. Uiteraard mogen jullie verkleed komen.

De dinsdag fles wijn over de maand november 2017

De fles wijn, dinsdag 14 november

KCC/SO natural doet mee aan Black Friday

Bijna iedereen koopt weleens wat bij BOL.com. Ook jij als lid bent misschien op zoek naar een mooi kado voor jezelf of een ander.
Je kunt je vereniging steunen door via onderstaande banner naar BOL.com te gaan. Voor jou verandert er helemaal niets, maar KCC/SO natural krijgt een percentage van de inkopen. Dus een mooie manier om de vereniging te steunen.

KCC/SO natural verliest met opgeheven hoofd van Blauw-Wit (34-30)

De selectie reisde zaterdagavond af naar de hoofdstad Amsterdam, waar de eerste testcase wachtte tegen verliezend zaalfinalist AKC Blauw-Wit. De equipe van Barry Schep verloor de openingswedstrijd van de Korfbal League van TOP/SolarCompleet en had thuis dus wat goed te maken. KCC/SO natural won vorige week de historische eerste wedstrijd op het hoogste niveau in eigen huis van Avanti met 24-21. Hoe zouden de spelers omgaan met de kanonnen Marc Broere en Momo Stavenuiter? Ruim 50 supporters waren afgereisd naar Amsterdam om de spelers te zien strijden. Het blijft toch jammer dat een gerenommeerde Korfbal League club als Blauw-Wit geen livestream verzorgt voor de thuisblijvers. Na een stevig duel verloor KCC/SO natural met 34-30, maar verliet wel met opgeheven hoofd het veld.

Tussenstand klaverjassen na 17 november 2017

 Tussenstand klaverjassen na 17 november 2017.

Voorbeschouwing: Spannende tweede speelronde in het vooruitzicht.

De tweede speelronde in de zaal komt er weer aan, en dus is het tijd voor een nieuwe voorbeschouwing, met een aantal interessante affiches.

Conventus A1 - KCC/SO natural A5 start later op 2 december

De wedstrijd Conventus A1 - KCC/SO natural A5 op zaterdag 2 december start later.
De wedstrijd wordt nu gespeeld om 17:20 uur (i.p.v. 12:10 uur).

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A5.

Delta Logistiek wordt business partner bij KCC/SO natural

Zaterdag 11 november 2017 was een mooie dag voor KCC/SO natural. De eerste Korfbal League wedstrijd en de eerste overwinning op het hoogste niveau van Nederland in de clubhistorie. Tijdens de wedstrijd stonden de supporters van Avanti en de Negende Man achter de nieuwe boarding. Dat gaf een mooi plaatje in de zaal en op de livestream.

Sinterklaasfeest op 1 december!

Lieve kinderen van de E, F en Kangoeroes,

De tijd van kruidnoten, chocoladeletters, taaitaai poppen en cadeautjes is weer aangebroken. De boot uit Spanje is namelijk weer onderweg naar Nederland met de Sint en al zijn Pieten.

Nabeschouwing: Jongste talenten op dreef in speelronde 1

Na een paar weken afwezigheid zijn we weer terug met de nabeschouwing, waarin we terugblikken op de gespeelde wedstrijden. Vanaf nu doen we de voorbeschouwingen weer volgens het oude formaat, aangezien elke week aan ieder team aandacht besteden net iets te veel tijd vergde. Dit betekent net als vorig seizoen dat we bij de voorbeschouwing aandacht geven aan een paar teams, en iets uitgebreidere verslagen schrijven over de selectieteams. Wil je jouw team vaker in de voor en nabeschouwing zien? Schrijf dan zelf een stukje en stuur hem door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Zoals altijd veel leesplezier!

Wanneer ben jij Team van de Week?

De eerste wedstrijd in de Korfbal League zit erop. Bij de eerste wedstrijd tegen Avanti waren de winnaars van het Schoolkorfbaltoernooi bij ons te gast als Team van de Week. Groep 5/6 van De Fontein en groep 7 van De Tweemaster hebben onze spelers fanatiek aangemoedigd, en dat heeft vast en zeker bijgedragen aan de eerste winst in de Korfbal League.

Gerard Reijm wint derde dartavond

Direct nadat we de borden ophingen werd er fanatiek warm gegooid. Anderen namen rustig een bakje koffie. Weer anderen gingen direct aan het bier. Kijkend naar de eindstand van de avond kan over de beste aanpak gediscussieerd worden, maar de bierdrinkers weten het wel. Van de zestien deelnemers won Gerard Reijm. Naar eigen zeggen doordat de stress thuis weg is. Stephan Groeneweg werd tweede en Jan Leeuwenstein mocht alweer het podium beklimmen om zijn derde prijs op te komen halen.

Stand dartcompetitie na 10 november 2017

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 11). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.

KCC/SO natural 1 en D1 op 21 november in beker tegen Korbis

Na de 17-23 overwinning van KCC/SO natural in de 1e ronde van de Zuid Holand Korfbal Cup tegen RWA, komt de ploeg van Vlan Vloten en Verberk in de 2e ronde het Waddinxveense Korbis (2e klasse) tegen. De oude club van Adriënne van Ofwegen!

De kop is eraf, alle vrijwilligers bedankt!

We speelden zaterdag onze eerste (reserve) Korfbal League wedstrijden in de Capelse geschiedenis en pakten meteen 2 x 2 punten. GEWELDIG!

Laatste oproep om lotenboekjes Grote Clubactie in te leveren

Voor de leden/teams die nog in het bezit zijn van lotenboekjes van de Grote Clubactie, graag deze uiterlijk zaterdag 18 november inleveren. Dit is de laatste kans om de verkochte loten nog te registreren. Dit moet nl uiterlijk 23 november gedaan zijn. Dus mocht je nog ingevulde boekjes hebben, lever deze dan achter de bar in.

Historische Korfbal League zege KCC/SO natural op Avanti (24-21)

Na vier play-offs op rij promoveerde KCC/SO natural in maart naar de Korfbal League en de hele club keek al maanden uit naar de start van het seizoen. Zaterdagavond 11 november 2017 was het dan eindelijk zover. KCC/SO natural stond voor het eerst in de clubgeschiedenis aan de aftrap van het Korfbal League seizoen. In de voorbereiding werd tegen topclubs geoefend, gewonnen van DOS’46 en in de laatste 4 seconden verloren van Ziggo-Dome klant TOP/SolarCompleet. Het KNKV had de competitie zo ingepland dat in ronde 1 direct de belangrijke wedstrijd tegen Avanti (P) op het programma stond en koppelde het arbitrale duo Luttik/Kok aan deze wedstrijd. In maart 2017 werd nog ruim gewonnen, maar nu was het een Avanti van een ander kaliber.

Al het relevante KCC/SO natural Korfbal League nieuws

Op deze pagina worden interessante links naar nieuws over de Korfbal League geplaatst.

Heb je zelf nog een tip? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De barcommissie is er klaar voor!

Ook de barcommissie kijkt reikhalzend uit naar de Korfbal League. De laatste spreekwoordelijke puntjes worden op de I-gezet.

Vanavond weer darten bij KCC/SO natural

De vorige dartavond lijkt nog niet zo heel lang geleden en dat klopt ook. Toch is er vanavond alweer een dartavond.

We beginnen om 20:00 uur. De kantine is open voor inschrijving, gezellig bijkletsen en warmgooien vanaf 19:30 uur.

Noteer ook alvast de volgende avonden in je agenda.

Sponsorcommissie KCC/SO natural en SociJel gaan samenwerking aan

Afgelopen maandag hebben de sponsorcommissie van KCC/SO natural en SociJel Marketing en Communicatie zich aan elkaar verbonden. De officiële samenwerking komt voort uit eerdere korte projecten, en een groot vertrouwen vanuit beide partijen.

Het gaat goed met de ledenwerving!

Met enthousiasme kunnen we jullie melden dat de ledenwerf-activiteiten vruchten gaan afwerpen!

Wat is de taak van de zaalwacht?

Beste ouders/spelers van KCC/SO natural,

In de zaal zullen velen, ouders en spelers, weer als zaalwacht gaan optreden, wat dat precies inhoudt lezen jullie hieronder.

Wat wordt er van de zaalwacht verwacht?
Als vereniging zijn we zowel naar de korfbalbond als de gemeente toe verplicht zaalwachten aan te stellen bij wedstrijden van KCC/SO natural in Sporthal Schenkel.
Feitelijk is de zaalwacht verantwoordelijk voor het goede verloop van de wedstrijden in de hal(len).

Wat houdt dit nu in de praktijk?
De zaalwacht van de eerste wedstrijd moet tenminste een half uur voor aanvang van de eerste wedstrijd aanwezig zijn en dient zich te melden bij de zaalbeheerder.

De zaalwacht heeft als taken:

 • Zorgdragen dat de juiste korfbalpalen worden opgezet en uiteindelijk weer worden opgeruimd op de daarvoor bestemde ruimtes. Veelal zullen de trainers/coaches dit doen;
 • Zorgdragen voor de aanwezigheid van spelmateriaal (ballen/pomp) en eventueel een verbandtrommel. Ook hier geldt dat de trainers/coaches het spelmateriaal onder zich hebben, de verbandtrommel is aanwezig in het clubhuis;
 • Ontvangst van de scheidsrechter. Deze dient zich te melden bij u als zaalwacht.
 • De zaalwacht deelt de scheidsrechter vóór aanvang van de wedstrijd mee hoe laat de wedstrijd uiterlijk moet worden beëindigd. De scheidsrechter dient zich hieraan te houden. Dit is uitermate belangrijk! Uitloop van de wedstrijden is in principe NIET toegestaan. Dus als een wedstrijd later begint, dient in overleg met de scheidsrechter de wedstrijd te worden ingekort. De zaalwacht is eindverantwoordelijk en heeft de eindbeslissing over de duur van de wedstrijd!
  Het gebeurt regelmatig dat wedstrijden in de ochtenduren al uitlopen. Dit komt mede doordat de KCC-teams in de pauze de bespreking hielden in de kleedkamers van onze eigen accommodatie. Ter voorkoming dat dit de reden van de uitloop gaat worden, heeft de zaalbeheerder daarom ons de gelegenheid geboden om kleedkamer 3 en 4 te gebruiken als ruimte voor de wedstrijdbesprekingen. Alle teams dienen hier dan ook hun bespreking te houden.
 • Bediening scorebord. Wanneer dit bij de eerste wedstrijd opgesteld dient te worden, dient u zich te melden bij de zaalbeheerder;
 • Eventueel een andere scheidsrechter aanwijzen, indien een scheidsrechter niet komt opdagen. Dit kunt u veelal met de aanwezige KCC-coaches bespreken;
 • Zorgdragen voor orde in de speelzaal maar ook in de gangen van de hal. Denk wat betreft de speelhal bijvoorbeeld aan kinderen die spelen met een bal in de hal terwijl er een wedstrijd gaande is. Dit kan als vervelend worden ervaren dan wel gevaar opleveren voor de spelers in de wedstrijd of afval van spelers/ouders dat rondslingert in de hal;
 • Zorgdragen dat er geen spelers, ouders met straatschoeisel op de speelvloer komen;
 • Zorgdragen dat er geen drink- en etenswaren in de hal worden genuttigd;
 • De zaalwachten die de laatste wedstrijd in de hal hebben zijn verantwoordelijk dat al het materiaal wordt opgeruimd.

INDIEN U IETS NIET WEET, VRAAG HET DAN GEWOON AAN EEN AANWEZIG KCC-LID/TRAINER/COACH OF DE ZAALBEHEERDER!

Succes!!

Weer veel plezier bij KangoeroeKlup en korfbalclinic

Het was al vroeg druk bij KCC/SO natural. Om 8:30 uur, op zaterdag 4 november was de eerste clinic/kennismakingsles in de zaal voor alle kinderen van 3 t/m 10 jaar. Dit was vroeg uit de veren voor de ouders, kinderen en de trainers. Het duurde niet lang of iedereen was goed wakker na een actieve start van spelletjes en korfbal oefeningen.

Zwarte jas kwijt! Iemand gevonden/meegenomen?

Zaterdagavond zijn we op zoek gegaan in de kantine, garderobe, kleedkamers en sporthal naar een zwarte jas van één van de heren van TOP 3. Ook zondag nog een rondje langs alle mogelijke plaatsen gedaan en gezocht. Helaas, niets gevonden!

Kaartverkoop/toegang Korfbal League wedstrijden KCC/SO natural

KCC/SO natural speelt dit jaar in de Korfbal League en het zou zo maar kunnen dat we daardoor wat extra publiek gaan trekken. Om die reden hieronder een toelichting op de toegangsprijzen en de toegangcontrole dit zaalseizoen.

Kaartverkoop/toegang Korfbal League KCC/SO natural

KCC/SO natural speelt dit jaar in de Korfbal League en het zou zo maar kunnen dat we daardoor wat extra publiek gaan trekken. Om die reden hieronder een toelichting op de toegangsprijzen en de toegangcontrole dit zaalseizoen.

Gegevens selectie KCC/SO natural seizoen 2017-2018

 

 

De team- en spelersfoto's van Marco Spelten in presentatieformaat vind je hier.
Kijk hier voor nog meer gegevens op Korfbal.nl 

Dames
1 Adriënne van Ofwegen
2 Demi van Oosten
3 Mariska Brands
5 Milou Wierenga
7 Tessa Noordzij
9 Jet Ittmann
13 Mandy Biesbroek
16 Ruth Sprey
19 Bianca Kalkman
23 Renate van der Kooij

Heren
6 Eliza Roest
10 Gertjan Meerkerk
11 Mark Behrens
14 Julian Middelkoop
15 Steven Verhoeff
17 Wouter Schippers
12 Jack Potter
22 Stefan Dekkers
24 Stephan Groeneweg
25 Christian Dekkers

Coaches/trainers S1: Richard van Vloten en Marc Verberk
Coaches/trainers S2: Robin Diepenhorst en Wilrik Wassink
Teammanager: Nelis Vaane
Korfbal League manager/perscontact: Anton van der Heiden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Verzorging: Daan Veulings en Digna Taal 
Assistent verzorging: Wim Sala
Fysieke trainers: Daan Veulings en Berry Buis
Statistieken/Video:
Mark van der Waaij en Stephan Mosheuvel

Adres/telefoonnummers veld- en zaalaccommodatie:
Sporthal Schenkel, Capelseweg 39, 2907 XA Capelle aan den IJssel Telefoon: 010 – 4505727 (clubhuis) / 010 – 4583657 (beheerder hal).

Kleuren clubtenue en reservetenue:
Clubtenue: zwart met wit shirt met zwarte broek/rok. Reservetenue: blauw met wit shirt met zwarte broek/rok.

Sponsoren:
Borst: BAC, Mouw: SO natural, Rug: CK Kozijnen, Broek/Rok: Weerslag.nl.

Vrijdag 2 december kun je weer komen darten

Vrijdag 2 december spelen we alweer de vierde dartavond van dit seizoen. En ook vrijdag maken we er weer een gezellige avond van.

We beginnen om 20:00 uur. Het clubhuis is open vanaf 19:30 uur om in te schrijven, in te gooien en even lekker bij te kletsen.
Meedoen kost €2,50 en er zijn weer drie prijzen te verdelen.

Tot vrijdag!

Ontketend KCC/SO natural met monsterzege door in ZH Korfbal Cup (12-40)

Nadat zaterdag de topper in Alphen aan den Rijn gewonnen was van Tempo, stond dinsdag 29 november 2016 alweer het volgende duel op de programmering. In Zoetermeer moest in de Zuid Holland Korfbal Cup afgerekend worden met overgangsklasser De Meervogels. De Meervogels heeft het in de competitie zwaar in de overgangsklasse en had daar nog geen punten gepakt. KCC/SO natural daarentegen speelt een klasse hoger en staat daar fier aan kop.

Woensdag 4 januari 2017: Korfbal WinterFUN voor basisschoolleerlingen

Op woensdag 4 januari 2017 (laatste week kerstvakantie) organiseert KCC/SO natural een Korfbal WinterFUN voor basisschoolleerlingen in Sporthal Schenkel. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 uit Capelle a/d IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom! Het wordt een sportieve vakantieactiviteit met veel leuke spelletjes met een knipoog naar het korfbal. Deze leuke middag duurt van 14:00 tot 16:30 uur en zal afgesloten worden met het eten van pannenkoeken of een broodje knakworst in onze kantine.

Aanpassingen trainingstijden senioren op 5 december

Op maandag 5 december word er alleen door S3, S5, S6 en S9 getraind. S3 en S5 zullen in de schenkel trainen van 19.30 uur tot 20.30 uur. S6 en S9 trainen in de schenkel van 20.30 tot 21.30.

S10 en de recreanten zijn op 5 december vrij.

Kijk hier voor alle trainingstijden.

Nabeschouwing: senioren wederom succesvol

De derde speelronde is alweer voorbij. Tijd voor een nieuwe nabeschouwing dus. Het was voor de jeugd niet bepaald een succesvol speelweekend. Slechts drie van de vijftien jeugdteams wisten een overwinning te boeken. De ruime overwinningen van de E2, B3, en B1 waren lichtpunten. KCC/SO natural E2 wist in Vlaardingen Twist E3 met liefst 4-15 te verslaan, terwijl KCC/SO natural B3 met liefst 2-20 (volgens betrouwbare bronnen was het 2-19) van Vriendenschaar B2 won. Over de B1 later uiteraard meer. Zowel de A1 als A2 speelden gelijk.

KCC/SO natural houdt hoofd koel en wint van Tempo (22-24)

En na zaterdag 26 november 2016 staat de teller op 6! KCC/SO natural speelde zaterdag de kraker in de hoofdklasse B tegen het Alphense Tempo, waar voor het laatst op 31 mei 2014 tegen was gespeeld. KCC/SO natural werd al vooraf de hemel ingeprezen in het programmaboekje. De doelpuntenmachine van de hoofdklasse B kwam op bezoek en werd als favoriet voor de titel bestempeld. Met 59 goals in twee duels kan dat wel kloppen en kon de ploeg van Van Vloten en Verberk dit vasthouden tegen de ploeg van coach Zeevaart?

KCC/SO natural houdt hoofd koel en wint van Tempo (22-24)

KCC/SO natural speelde zaterdag na twee overwinningen de uitwedstrijd tegen Tempo dat als debutant ook twee keer knap had gewonnen. Ruim 70 KCC supporters (bijna meer dan van de thuisclub), zagen een wisselend wedstrijdbeeld maar uiteindelijk wel een 22-24 overwinning.

Jeu de boulesbanen zijn weer aangekleed met plantjes

De plantjesploeg heeft de plantenbakken bij de Jeu de Boules banen winterklaar gemaakt.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 24 november 2018 tegen KZ/Thermo4U 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties