Zaterdagspecialiteit 27 januari uit de keuken is rond

Morgen is het zover…. de thuiswedstrijd tegen Blauw Wit uit Amsterdam. Uit was het een kleine nederlaag in een mooie wedstrijd. Er is dus van alles mogelijk, de bal is en blijft rond.

Vrijdag 26 januari is er weer een dartavond

In 2018 gaan we natuurlijk gewoon verder met onze dartcompetitie. Vrijdagavond 26 januari is de eerste avond van dit jaar dat we weer gaan darten.

Overigens hoef je niet voor de competitie te spelen, dat gaat vanzelf, maar iedere avond staat op zich.

We beginnen om 20:00 uur en meedoen kost maar €2,50, waar we leuke prijsjes van kopen. Je kunt al aan de koffie en warm gooien vanaf 19:30 uur.

IJsselvogels 5 - KCC/SO natural 9 wordt gespeeld op dinsdag 20 februari

De wedstrijd IJsselvogels 5 - KCC/SO natural 9,  die zaterdag 6 januari niet is doorgegaan, wordt gespeeld op dinsdag 20 februari om 21:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 9.

Zuid Holland Korfbal Cup: KCC/SO natural op bezoek bij de Eibers op 30-1

Ook dit seizoen doen KCC/SO natural D1 en het 1e mee in de Zuid Holland Korfbal Cup in de zaal. Helaas is KCC/SO natural D1 in de kwartfinale uitgeschakeld door Vitesse (Ba) D1. Bij de senioren is KCC/SO natural na een magere 23-25 zege op 2e klasser Kinderdijk wel door naar de halve finale.

KCC/SO natural F1 - IJsselvogels F2 vastgesteld op wo. 24 januari

De wedstrijd KCC/SO natural F1 - IJsselvogels F2 die zaterdag 20 januari niet is doorgegaan wordt nu gespeeld op woensdag 24 januari 2018 om 17:00 uur in Sporthal Schenkel.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural F1.

Seizoen 18/19 start zonder sportieve sancties!

Seizoen 18/19? Ja jullie lezen het goed.

We zijn nu pas  op de helft van het seizoen 17/18 en de arbitrage van KCC/SO natural (alle scheidsrechters, waarnemers, beoordelaars en juryleden) hebben er weer voor gezorgd dat er tot nu toe zoveel wedstrijden zijn afgehandeld dat de sportieve sancties voor zowel veld als zaal zijn weggewerkt. Extra knap omdat we dit zaalseizoen extra verplichtingen hebben vanwege onze promotie naar de Korfbal League.

Tussenstand klaverjassen na 19 januari 2018

 Tussenstand klaverjassen na 19 januari 2018.

Verslag KCC/SO natural D1 – Vriendenschaar (B) D1

Zaterdag 13 januari stond er voor de D1 een belangrijke wedstrijd op het programma tegen medekoploper Vriendenschaar (B) D1. Maandag 8 januari had de D1 al een bekerwedstrijd tegen Vriendenschaar (H) gespeeld. Deze komt uit in de hoofdklasse en onze D1 in de eerste klasse.

Dus een mooie uitdaging. En een uitdaging was het. Uiteindelijk werd er verloren met 17-8, maar wat belangrijker is, de spelers zijn weer een mooie ervaring rijker en de trainers hebben een aantal lichtpunten gezien en ook een aantal leermomenten genoteerd. Dus daar kunnen ze mee aan de slag. Om te beginnen afgelopen zaterdag tegen Vriendenschaar (B).

KCC/SO natural A5 - Conventus A1 naar 3 feb. en andere hal

De wedstrijd KCC/SO natural A5 - Conventus A1 die oorspronkelijk op zaterdag 3 maart gepland stond, is verschoven naar zaterdag 3 februari om 14:00 uur.
LET OP: de wedstrijd wordt gespeeld in Sporthal de Lijster !

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A5.

Trainingen Schenkel wo. 17 jan. tot 21:00 naar andere hal

Omdat er woensdag 17 januari a.s. scholenmarkt is in sporthal Schenkel kan er daardoor tot 21.00 uur niet getraind worden.
S5 en S6 kunnen op hun gewone tijd trainen in sporthal Schenkel woensdag a.s.

Bus naar Avanti gaat zeker rijden! Nog maar 5 plekken!

Zaterdag speelde het eerste een geweldige wedstrijd en wonnen we van DVO/Accountor met 22-32. A.s. zaterdag 20 januari kunnen we een volgende stap zetten naar handhaving in de Korfbal League. Dan speelt het eerste om 20:00 uur de lastige uitwedstrijd tegen Avanti in Pijnacker (en het tweede om 18:20 uur). 

KCC/SO natural slaat tegen DVO dubbelslag in strijd om handhaving (32-22)

Voor KCC/SO natural zijn de eerste drie weken van 2018 cruciaal in de strijd om handhaving. Vorige week had KCC/SO natural (dat op de veilige achtste plek staat) eigenlijk al moeten winnen van de nummer zeven (DOS'46), maar verloor uiteindelijk toch de wedstrijd.

KCC/SO natural 1 en D1 door in Zuid Holland Korfbal Cup

Maandag 8 januari 2018 speelden KCC/SO natural 1 en D1 allebei tegen Vriendenschaar (H) in Hardinxveld-Giessendam. De D1 verloor van de sterke thuisploeg maar doordat zij bij de "beste twee verliezers" hoorden is de ploeg toch nog een ronde verder en speelt daar thuis tegen Vitesse (Ba). De speeldatum is daar nog niet van bekend.

19 januari start opleiding waarnemer/beoordelaar bij KCC/SO natural

Op vrijdag 19 januari 2018 start er bij KCC/SO natural een opleiding tot waarnemer die eventueel opgevolgd kan worden met de opleiding tot beoordelaar.

Een unieke kans om lekker dicht bij huis je te laten opleiden en KCC/SO natural te helpen om de jaarlijkse verplichtingen weg te werken.

Heel veel FUN tijdens de KorfbalWinterFUN

Op woensdag 3 januari werd het nieuwe korfbaljaar ingeluid door maar liefst 67 kinderen tijdens de tweede editie van de KorfbalWinterFUN. Behalve veel leden zagen we ook veel nieuwkomers en bekende gezichten van eerdere activiteiten. Zo'n dertig KCC-vrijwilligers stonden klaar om de kinderen een leuke middag te bezorgen. 

Jouw lege flessen en kratten zijn geld waard!

Hi, ik ben Sophie Dijkxhoorn en jullie kennen mij als oud-speler en tegenwoordig trainer van de B2 bij KCC/SO natural. In maart 2017 kreeg mijn beste vriendin, Amber Visser, te horen dat zij acute lymfatische leukemie heeft, ook wel bloedcelkanker genoemd. Na zware periodes van chemokuren  en de stamceltransplantatie is Amber weer op de weg naar herstel, maar het duurt nog heel lang voordat ze weer alle ‘normale’ dingen kan doen.

Om ervoor te zorgen dat er nóg meer onderzoek kan worden gedaan naar o.a. leukemie ga ik samen met een team van 15 anderen op 26 en 27 mei de SamenLoop voor Hoop lopen voor KWF Kankerbestrijding. Dit is een estafetteloop waarbij we met 15 man 24 uur moeten vol wandelen. Dit om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Uiteindelijk willen wij met het team €5000,- ophalen door middel van verschillende acties.

Triade A1 - KCC/SO natural A6 vastgesteld op wo. 10 januari

De wedstrijd Triade A1 - KCC/SO natural A6 is opnieuw vastgesteld op woensdag 10 januari 20:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A6.

Nieuwjaarsreceptie bij de Jeu de Boulers

Het Nieuwe jaar is met veel gedonder en geluid begonnen. Ook bij KCC/SO natural, de Jeu de Boulers.

Zaterdag 6 januari: Hollandse winterkost

 De KCC/SO natural selectie speelt zaterdagavond 6 januari (om 17:45 en 19:30 uur) de topper tegen DOS'46. De barcommissie gaat dan over op Hollandse Winterkost.

Korfbalmasterz nieuws Januari 2016

Het nieuwe jaar is alweer bijna een maand oud en er is nieuws op het korfbalmasterzfront.

Nabeschouwing: Winst in alle thuiswedstrijden

Gisteren werden alle thuiswedstrijden in Sporthal Schenkel gewonnen. En het waren niet de wedstrijden tegen de minste tegenstanders, want uit werd er tegen een aantal tegenstanders nog verloren of gelijkgespeeld. Ook buiten Capelle aan den IJssel werden weer de broodnodige punten binnengehaald. Tijd voor een nieuwe nabeschouwing dus!

Livestream zoekt hulp: van 2 uur per jaar tot .....

Sinds dit zaalseizoen zijn we met onze zeer enthousiaste livestreamcommissie aan de slag om de thuiswedstrijden van KCC/SO natural live in beeld te brengen. Niet voor de supporters die er gewoon bij zijn, maar voor mensen die er niet bij kunnen zijn. Hoe we dat doen kan je zien op www.kcconline.nl/live.

KCC/SO natural - Tempo, niet flitsend, wel 2 punten (22-19)

KCC/SO natural stond tot zaterdag al zes punten voor op de achtervolgers en het kampioenschap en daarmee plaatsing voor de Hoofdklasse play-offs komt steeds dichterbij. Toch moeten de komende wedstrijden nog wel gewonnen worden en dat zal niet altijd makkelijk zijn. Zo bleek ook vanavond tegen Tempo. De einduitslag was weliswaar in Capels voordeel, maar de 22-19 winst kwam moeizaam tot stand.

Voorbeschouwing: KCC/SO natural A1 en TOP/Quoratio A1 strijden om broodnodige punten.

Het is vrijdag, morgen staan er weer een hoop wedstrijden op het programma en dus is het tijd voor een nieuwe voorbeschouwing! De competitie is inmddels over de helft en dus worden de wedstrijden voor de teams die strijden voor het kampioenschap en de teams die strijden tegen degradatie nog iets crucialer.

De donderdag fles wijn over de maand januari 2017

De fles wijn, donderdag 22 januari.

Vrijdag 27 januari eerste dartavond van 2017

Vrijdag 27 januari kun je weer voor het eerst darten bij KCC/SO natural in 2017. We gaan dan verder met het seizoen, want voor het seizoen 2016-2017 is het alweer de zesde avond. Ingewikkeld? Welnee, gewoon gezellig!
We hopen dat je er weer bij bent. Ben je nog niet eerder geweest? Ook dan ben je welkom. 

Het clubhuis is geopend vanaf 19:30 uur. We beginnen om 20:00 uur. Meedoen kost €2,50 en iedere avond zijn er drie prijsjes te verdienen.

Meld je aan voor Pinksterkamp 2017 (2 t/m 5 juni 2017)

Beste kinderen, ouders en verzorgers,

Misschien hebben jullie de posters al zien hangen in de kantine. We hebben het natuurlijk over het Pinksterkamp wat van vrijdag 2 juni t/m maandag 5 juni 2017 zal worden gehouden.

Drie wedstrijdwijzigingen KCC/SO natural D2

Voor de D2 zijn er drie wedstrijden gewijzigd:

  • De wedstrijd IJsselvogels D1 - KCC/SO natural D2 die eerder is afgelast, is opnieuw vastgesteld op woensdag 8 februari om 17:30 uur.
  • De wedstrijd KCC/SO natural D2 - KOAG D1 die gepland stond voor 4 maart, is verplaatst naar dinsdag 21 februari om 17:00 uur in Sporthal Oostgaarde.
  • De wedstrijd KCC/SO natural D2 - Vriendenschaar (B) D1 die eerder is afgelast, is opnieuw vastgesteld op zaterdag 18 maart 2017 om 09:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural D2.

Tjoba A1 - KCC/SO natural A2 wordt gespeeld op za. 4 maart

De wedstrijd Tjoba A1 - KCC/SO natural A2 is opnieuw vastgesteld op zaterdga 4 maart om 11:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A2.

Op 28 januari is er weer een Kangoeroe Klup activiteit

Op zaterdag 28 januari 2017 van 8:45 tot 10:00 uur zijn alle kinderen tussen 3 en 6 jaar van harte welkom bij korfbalvereniging KCC/SO natural om gratis mee te doen met een leuke activiteit van de Kangoeroe klup.

IJsselvogels D1 - KCC/SO natural D2 wordt gespeeld op wo. 8 feb.

De wedstrijd IJsselvogels D1 - KCC/SO natural D2 die eerder is afgelast, is opnieuw vastgesteld op woensdag 8 februari om 17:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural D2.

PKC 10 - KCC/SO natural 8 wordt gespeeld op wo. 15 maart

De wedstrijd PKC/SWKGroep 10 - KCC/SO natural 8 die eerder is afgelast, is opnieuw vastgesteld op woensdag 15 maart om 21:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 8.

TEST TEST

[Form 170311_Kruisfinale_1 not found!]

Zaterdag 11 februari Amerikaanse avond bij KCC/SO natural

Zaterdag 11 februari kunnen jullie genieten van de Amerikaanse avond, die als 2e uit de poll kwam! De Italiaanse avond is verplaatst naar zaterdag 18 februari.

Verslag en foto's Avanti 3 - KCC/SO natural 3

Het 3e speelde zaterdag tegen Avanti 2, op de site van Avanti lees je hier het verslag en de foto's.

Nabeschouwing: C1 'on fire' in Ridderkerk

Tijd voor een nieuwe nabeschouwing na een mooi weekend. KCC/SO natural D3 versloeg NIO D1 met 8-5 en staat nu vierde in de poule. KCC/SO natural C3 wist met 9-1 te winnen van Twist C1, en KCC/SO natural 6 won ruim van Thor 2 (19-8). Daarmee blijft het zesde in het spoor van de koploper in de poule en kan het nog erg interessant worden de komende weken. KCC/SO natural 4 won in Veenendaal met 17-21 van SKF 3 en staat nog altijd bovenaan in de reserve eerste klasse. 

KCC/SO natural weer een stap dichter bij de play-offs (26-29)

En zo, dat is 16 punten. Het was zaterdag in Pijnacker een zware bevalling. Avanti uit is en blijft een lastige horde en dat bleek zaterdag weer eens. Avanti is in vorm (vier overwinningen uit de laatste vijf wedstrijden) en liet dat direct zien. Opvallend was overigens de veel te bepalende rol van de scheidsrechter. De beste man floot werkelijk elk duel af en gaf totaal 14 vrije ballen en 21 strafworpen. Avanti en KCC/SO natural wilden een mooie pot korfbal op de mat brengen, maar kregen daar de kans niet voor. Al met al knokte men, mede door een ijzersterke bank, weer twee punten bij elkaar.

Tussenstand klaverjassen seizoen 2016-2017 na 20 januari

Tussenstand klaverjassen seizoen 2016-2017 na 20 januari.

Voorbeschouwing: KCC/SO natural 1 op bezoek bij het lastige Avanti.

Er staat weer een interessant wedstrijdprogramma voor de deur, dus is het tijd voor een nieuwe voorbeschouwing. KCC/SO natural E1 en E2 reizen af naar Schiedam voor een ontmoeting met Nexus E1 en E2. KCC/SO natural E1 won thuis al van Nexus E1, terwijl de E2 in de vorige ontmoeting met Nexus E2 met 1-2 verloor. Weet de E-selectie in Schiedam wel de volle buit te pakken? KCC/SO natural D2 speelt uit tegen het lastige IJsselvogels D1, dat momenteel de koppositie bezet, en KCC/SO natural C2 speelt thuis tegen TOGO C1. KCC/SO natural 8 reist af naar Papendrecht voor een ontmoeting met PKC/SWKGroep 10.

Stand winterladder donderdag per 19 januari 2017

Stand winterladder donderdag per 19 januari 2017.

Stand winterladder dinsdag per 17 januari 2017

Stand winterladder dinsdag per 17 januari.

KCC/SO natural in 1/2 finale ZH Korfbal Cup tegen HKV/Ons Eibernest op 31-1

Dinsdagavond 17 januari 2017 is bij Sporting Delta de loting geweest voor de halve finale van de Zuid Holland Korfbal Cup 2016/2017.

KCC/SO natural 1 heeft hierbij een uitwedstrijd tegen HKV/Ons Eibernest uit Den Haag geloot. De wedstrijd zal gespeeld worden op dinsdag 31 januari 201 om 20:45 uur. De plaats van handelen is de Steenwijklaan 16 in Den Haag. 

Mocht er gewonnen worden van HKV/Ons Eibernest, is de finale op dinsdag 21 februari a.s. bij HKV/Ons Eibenest aan de Steenwijklaan 16 te Den Haag

De gehele loting vind je hier.

KCC/SO natural 5 - PKC/SWK Groep 6 naar ma. 20 feb.

De wedstrijd KCC/SO natural 5 - PKC/SWKGroep 6 die eerder is gestaakt, is opnieuw vastgesteld op maandag 20 februari 2017 om 21:35 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural S5.

KCC/SO natural D2 - Vriendenschaar (B) D1 wordt gespeeld op 18 maart

De wedstrijd KCC/SO natural D2 - Vriendenschaar (B) D1 die eerder is afgelast, is opnieuw vastgesteld op zaterdag 18 maart 2017 om 09:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural D2.

KCC/SO natural na verlenging naar 1/2e finale ZH Korfbal Cup (19-25)

Dinsdagavond 17 januari 2017 was de derde ontmoeting tussen KCC/SO natural en Sporting Delta dit seizoen. Het betrof ditmaal een ontmoeting in de kwartfinale van de Zuid Holland Korfbal Cup.

Nabeschouwing: C1 en D1 winnen van Die Haghe

Tijd voor een nieuwe nabeschouwing, waarin we zoals gewoonlijk terugblikken op de behaalde resultaten van een aantal teams. Net als in de voorbeschouwing beginnen we met KCC/SO natural 3. Zij behaalden afgelopen zaterdag een resultaat dat zeker het vermelden waard is, want zij speelden met 24-24 gelijk tegen koploper Sporting Delta. KCC/SO natural E1 wist koploper Vitesse E2 haar tweede nederlaag toe te brengen (5-1), KCC/SO natural C3 won solide met 4-8 van Nieuwerkerk C3, en KCC/SO natural 5 wist ditmaal wel te winnen van DSO 3: 16-20.  

Aangepaste trainingsschema voor woensdag 18 januari

Vanwege andere activiteiten in sporthal Schenkel kunnen wij helaas op woensdag 18 januari 2017 niet de hele avond gebruik maken van deze hal voor de trainingen.

Geslaagde Kangoeroe Klup clinic! Volgende op 28 januari

Afgelopen zaterdag 14 januari 2017 was er een Kangoeroe Klup clinic. Een activiteit voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar. Er zijn vele spelletjes gedaan met een knipoog naar het korfbal.

De eerste nul is bereikt! Op naar de volgende mijlpaal

De nul is bereikt en daarmee bedoel ik dat de het wegwerken van de sportieve sanctie/punten in mindering voor het zaalseizoen 2017/2018 gerealiseerd is. Daarmee is onze eerste mijlpaal bereikt en gaan we vol gas door voor onze tweede mijlpaal.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 3 maart 2018 tegen LDODK/Rinsma Fashion 1 om 20:00 uur in sporthal Kortezwaag.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Sponsorclub

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties