Uitnodiging ledenvergadering KCC/SO natural 6 januari

Uitnodiging en agenda voor de Algemene Ledenvergadering van KCC/SO natural

Jaaroverzicht 2016: Van het wonder in Oldeholtpade tot de ‘slechtste eerste helft ooit.'

Het jaar 2016 is weer aan ons voorbijgevlogen en we mogen bijna aan de oliebollen of appelbeignets. Een wisselvallig jaar, met mooie en wat minder mooie gebeurtenissen. In dit jaaroverzicht blikken wij niet alleen terug op memorabele wedstrijden en wedstrijden die we snel willen vergeten, maar ook op andere dingen als activiteiten en meer. Veel leesplezier!

Annick van der Kooij en Timo van Dieren in Oranje onder 17

Dinsdag 27 en woensdag 28 december speelden de districtteams onder 17 jaar de Talenten Challenge in de Topsporthal in Rotterdam. Na afloop werd het Nederlands team onder 17 jaar bekend gemaakt door bondscoach Barry Schep. Als vereniging zijn wij uitermate trots dat twee van onze jeugdtalenten Annick van der Kooij en Timo van Dieren hiervoor geselecteerd zijn.

Nog één keer darten in 2016 bij KCC/SO natural

KCC/SO natural kent al een trouwe groep darters. Ben je nog niet eerder geweest? Ook dan ben je welkom. Misschien ben je aangestoken door de prestaties van de Nederlandse darters op het PDC toernooi in Londen. Nu, dat niveau halen we bij KCC/SO natural niet, maar het is altijd reuze gezellig.

Vrijdagavond 30 december spelen we weer. Dus als je dit jaar nog een keer wil darten, dan kan dat nog.

Het clubhuis is geopend vanaf 19:30 uur. We beginnen om 20:00 uur. Meedoen kost €2,50 en iedere avond zijn er drie prijsjes te verdienen.

Veel KCC jeugd tijdens Talenten Challenge 27 t/m 30 december

De Korfbal Challenge 2016 staat weer voor de deur. Van dinsdag 27 t/m vrijdag 30 december worden er in de Topsporthal in Rotterdam iedere avond twee topkorfbalwedstrijden gespeeld. Ook overdag zijn er veel evenementen voor de hele familie, dus heb je wat tijd vrij deze dagen, kom dan naar de Topsporthal. Kijk hier voor alle informatie over het programma en tickets.

De donderdag fles wijn over de maand december 2016

De fles wijn, donderdag 22 december.

KCC/SO natural knikkert Valto uit de ZH Korfbal Cup (19-27)

Dinsdag 20 december 2016 speelde zowel de D1 als het 1e in de Lier tussen de kassen tegen Valto in de Zuid Holland Korfbal Cup. KCC/SO natural D1 wist na een moeizame 1e helft waarbij in het begin de doelpunten niet makkelijk vielen toch te gaan rusten met een 2-5 voorsprong. In de 2e helft werd de nul lang volgehouden, maar de eindstand kwam op 4-14 en de D1 gaat weer in de koker mee naar de kwartfinale. Na de wedstrijd van de D1 speelde het 1e.

Nabeschouwing: 1 en 2 als koploper de kerst in

De laatste ronde van het jaar zit erop. Tijd dus voor een spiksplinternieuwe nabeschouwing, waar we terugblikken op de laatste speelronde en kijken hoe de teams van KCC/SO natural ervoor staan. Lekker extra lang, dus veel leesvoer voor in de feestdagen!

Kerstinkopen doe je via KCConline

Ben je op zoek naar kerstkadootjes? Genoeg keuze bij Bol.com.
Bestel via onderstaande banner en KCC/SO natural krijgt een percentage van iedere bestelling.

KCC/SO natural laat DeetosSnel onnodig terugkomen (23-24)

Door de onnodige nederlaag in Arnemuiden tegen TOP vorige week, namen de Zeeuwen de koppositie over van KCC/SO natural. KCC/SO natural speelde zaterdag de belangrijke wedstrijd tegen achtervolger DeetosSnel en moest dus winnen om TOP in het vizier te houden. Dat lukte, maar KCC/SO natural maakte het nog onnodig spannend: 23-24.

Tussenstand klaverjassen seizoen 2016-2017 na 16 december

 Tussenstand klaverjassen seizoen 2016-2017 na 16 december.

Voorbeschouwing: Vier teams tegen DeetosSnel

Met een nieuwe speelronde voor de deur is het weer tijd voor een nieuwe voorbeschouwing, waar we zoals gewoonlijk vooruitblikken op een hoop interessante wedstrijden. Liefst vier KCC/SO natural teams zijn morgen aan de Vorrinklaan te vinden: KCC/SO natural 1, 2, A1 en B1 spelen daar allemaal tegen DeetosSnel. Daarover later meer.

Schrijf je nu in voor de FIFA game-avond op 13 januari

Beste mannen van C t/m Senioren,

De dinsdag fles wijn over de maand december 2016

 De fles wijn, dinsdag 13 december.

Nabeschouwing: B1 verrast in Papendrecht

Een productieve dag voor KCC/SO natural. Dat kunnen we wel concluderen na 16 gewonnen wedstrijden, slechts 5 nederlagen en een gelijkspel. En daar kan ook nog een mogelijke overwinning van KCC/SO natural 5 bijkomen. Zij stonden met 12-11 voor tegen PKC/SWKGroep 6. Met die tussenstand werd de wedstrijd gestaakt. Wordt vervolgd dus..

KCC/SO natural maakt lelijke uitglijder tegen TOP (21-23)

KCC/SO natural reisde zaterdag 10 december 2016 af naar Arnemuiden voor de topper tegen TOP (A). Met één punt voorsprong op achtervolger TOP konden de zwart-witten een mooie slag slaan en de koppositie nog verder verstevigen. Hoewel het daar de eerste helft totaal niet naar uitzag, werd er uiteindelijk onnodig verloren met 21-23.

Voorbeschouwing: 1 en 2 naar Arnemuiden, A1 en C1 tegen Achilles

Het is vrijdag, dus tijd voor een nieuwe voorbeschouwing! We beginnen met KCC/SO natural D1, want zij spelen dit weekend niet. Sterker nog, zij kwamen afgelopen dinsdag 6 december al in actie tegen Groen Geel D1. In Wormer werd met 8-11 van de concurrent te worden. Een prima resultaat voor de ploeg van Steven Verhoeff en Ilona de Lange, dat momenteel tweede staat in de D-junioren Hoofdklasse. Nu lekker achteruit leunen en kijken wat de concurrentie morgen doet. 

Dinsdag winterladder per 6 december 2016

Stand dinsdag winterladder per 6 december 2016.

Donderdag winterladder per 1 december 2016

Stand donderdag winterladder per 1 december 2016.

Ook Jeu de Boules leden lid van de Club van 50

Een aantal leden van de Jeu de Boules is zelf al lid geworden van de Club van 50. Daarnaast heeft een aantal Jeu de Boules leden de handen ineen geslagen en zijn onder de naam "Vele leden van Jeu de Boules" ook twee keer lid geworden van de Club van 50. Daarmee dragen ze met een jaarlijk bedrag van 2 x € 50 ook bij aan de doelen van onze club.

Meer info over de Club van 50 vind je hier.

Groeien we door naar 80 leden voor de Club van 50?

Sinds halverwege 2016 hebben we al 30 nieuwe leden voor de Club van 50 van KCC/SO natural kunnen inschrijven die jaarlijks € 50 doneren voor HUN club. We zitten nu al op 72 leden en dat betekent dus dat we ieder jaar € 3.600 beschikbaar hebben voor doelen binnen onze club en de clubavond van de Club van 50. 

Conventus D1 - KCC/SO natural D3 verplaatst naar vr. 16 dec.

De wedstrijd Conventus D1 - KCC/SO natural D3 die niet gespeeld is op 3 december, is verplaatst vrijdag 16 december 2016 om 18:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural D3.

Topdarters komen langzaam op gang

Om half acht was het clubhuis al open gegooid door Ria Reijm. Zij moest helaas even later weg, maar dat werd prima opgevangen door Daphne. Barbezetting rond, nu de deelnemers nog. Ook die konden we snel noteren en uiteindelijk hadden we weer 17 namen op papier staan. Stephan Groeneweg begon de avond slecht, maar won daarna de drie andere spellen en werd dus ook eindwinnaar van deze avond.

Stand dartcompetitie na 2 december 2016

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 11). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.

Nabeschouwing: A1 doet zichzelf tekort tegen Oranje WIt A1

Op verzoek van het vijfde zou ik een gedicht moeten schrijven, maar de woorden tequila, 2 flessen wijn en 2 bananen rijmen niet zo lekker. Het waren volgens teamgenoten van Nick Fase de ingrediënten voor zijn voorbereiding op de wedstrijd tegen KCR 5. Die ingrediënten leidden tot succes, want uiteindelijk zou hij in die wedstrijd liefst 12 keer scoren. Mede door zijn bijdrage won KCC/SO natural 5 met 21-26 van KCR 5. Een uitstekend resultaat, waardoor het vijfde stijgt naar de vierde plaats. 

KCC/SO natural laat geen spaan heel van Oranje Wit (30-18)

Aangezien KCC/SO natural (de koploper in de Hoofdklasse) zaterdag tegen de nummer laatst (Oranje Wit) speelde verwachtte het publiek een eenvoudige overwinning. Waar je dan voor moet waken is onderschatting, maar zaterdag was daar geen sprake van. Zonder goed te spelen liet KCC/SO natural zien dit seizoen een maatje te groot te zijn voor de ploeg uit Dordrecht. Na 50 minuten stond er dan ook een 30-18 eindstand op het scorebord, maar als het vizier echt op scherp had gestaan was een veel grotere uitslag mogelijk geweest.

Voorbeschouwing: vier ontmoetingen met Oranje Wit

Soms, wanneer men alles binnen een korte tijdsperiode plant, gaat niet alles zoals verwacht. Gelukkig liep alles uiteindelijk nog goed en kunt u genieten van een nieuwe (verlate) voorbeschouwing. 25 teams komen in actie, waarvan er 16 uit spelen en 9 thuis.

Conventus D1- KCC/SO natural D3 op 3 december gaat niet door

De wedstrijd Conventus D1- KCC/SO natural D3 op zaterdag 3 december gaat niet door. Een nieuwe datum volgt.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural D3.

 

Geen trainen in week 51 en 52

In week 51 en 52 (maandag 19 december 2016 tot en met vrijdag 30 december) wordt er niet getraind.
Dit geldt voor alle teams van KCC/SO natural en alle hallen.

Julian Middelkoop geselecteerd voor Oranje onder 17

De Social Media volgers van KCC/SO natural wisten het natuurlijk al, maar nu zijn ook de website volgers op de hoogte.

Geef je op voor de FIFA game-avond

Beste mannen van C t/m Senioren,

Op vrijdagavond 29 januari organiseert de aKCCie voor jullie een nieuwe activiteit. Ben jij naast een korfballiefhebber ook een echte voetballiefhebber en vind je het leuk om te gamen, dan is deze activiteit voor jou bedoeld. De activiteit staat namelijk helemaal in het teken van FIFA en is alleen bedoeld voor de mannen van C t/m Senioren. In koppels zal er gestreden worden voor de FIFA titel van 2016. Vanuit de poule-fase kunnen jullie doorstromen naar de kwartfinale, door naar de halve finale, je van daaruit plaatsen voor de finale en in die finale uiteindelijk de hoofdprijs pakken. Voor het winnend koppel ligt er namelijk een cheque van €50,- klaar. Een mooie reden om mee te doen toch?!

Updates mbt mobiel digitaal wedstrijdformulier (mDWF)

Regelmatig ontvangen verenigingen en scheidsrechter een update omtrent het mobiel Digitaal Wedstrijdformulier (mDWF).

Deze zijn allemaal hier te vinden

Stand wintercompetitie 2015-2016 dinsdag, december

Tussenstand wintercompetitie 2015-2016 dinsdag.

Een uitslag jeu de boules

J E U d e B O U L E Sdinsdag 22 december 2015week 52  
StandScoreSpelers PuntenScoreVoorTegenWed-
strijden
VoorTegenVoorTegen1e:2e:
1 31 Rob Stoutjesdijk 2 20 26 6 2 13 0 13 6 1 1
2 30 Jan Beerewout 2 19 26 7 2 13 6 13 1 1 1
3 29 Len Bijkerk 2 18 26 8 2 13 7 13 1 1 1
4 28 Lia Haan de 2 12 26 14 2 13 9 13 5 1 1
5 27 Ans Visser 2 11 26 15 2 13 9 13 6 1 1
6 26 Leo Simonis 1 13 13 0 1 13 0     1 0
7 25 Berta Robbertsen 1 11 13 2 1     13 2 0 1
8 23,5 Emmy Pijnaker 1 8 13 5 1     13 5 0 1
9 23,5 Hans Slottje 1 8 13 5 1 13 5     1 0
10 22 Gerard Lindenhof 1 7 13 6 1     13 6 0 1
11 21 Theo Legierse 1 6 13 7 1 13 7     1 0
12 19 Ben Lit van 1 4 13 9 1 13 9     1 0
13 19 Greetje Persoon 1 4 23 19 2 13 6 10 13 1 0
14 19 Joke Klapwijk 1 4 19 15 2 6 13 13 2 0 1
15 16,5 Hanny Kooy van 1 3 18 15 2 5 13 13 2 0 1
16 16,5 Lies Termoshuizen 1 3 18 15 2 5 13 13 2 0 1
17 14,5 Corrie Beuckens 1 -3 19 22 2 13 9 6 13 1 0
18 14,5 Marianne Kok 1 -3 15 18 2 13 5 2 13 1 0
19 12,5 Ben Schneijderberg 1 -4 19 23 2 6 13 13 10 0 1
20 12,5 Nies Beerewout 1 -4 14 18 2 13 5 1 13 1 0
21 11 Ria Groot de 1 -10 13 23 2 0 13 13 10 0 1
22 10 Ben Verheijen 0 -6 7 13 1 7 13     0 0
23 8 Frans Erkens 0 -7 6 13 1     6 13 0 0
24 8 Kees Gerrese 0 -7 6 13 1     6 13 0 0
25 8 Koos Persoon 0 -7 19 26 2 9 13 10 13 0 0
26 5 Bert Meijer 0 -15 11 26 2 9 13 2 13 0 0
27 5 Joke Tom 0 -15 11 26 2 9 13 2 13 0 0
28 5 Rick Erkens 0 -15 11 26 2 9 13 2 13 0 0
29 3 Ton Visser 0 -16 10 26 2 5 13 5 13 0 0
30 2 Conne Nevens 0 -18 8 26 2 7 13 1 13 0 0
31 1 Kooy van 0 -21 5 26 2 0 13 5 13 0 0
496 496     26 0 473 473 52 246 246 227 227 13 13

KCC/SO natural 2 herfstkampioen na ruime winst op BEP 2 (33-16)

Het vorige weekend was KCC/SO natural al tot koploper gekroond na het onverwachte verlies van Nic./Alfa-College.nl 2 tegen OVVO 2 wat trouwens ook een geduchte kandidaat is voor het kampioenschap. Afgelopen weekend moesten de punten in Capelle aan den IJssel blijven om deze status te behouden en daarmee het herfstkampioenschap binnen te halen.

Veel KCC-ers in actie tijdens Eindejaarstoernooi en Challenge

Er is geen competitie tijdens de Kerstvakantie, maar toch zijn er op verschillende toernooien behoorlijk wat spelers van KCC/SO natural te bewonderen.

KCC/SO natural verliest na waar spektakelstuk van SCO (28-30)

Zaterdag speelde KCC/SO natural de laatste competitiewedstrijd dit jaar en bij een overwinning op het bezoekende SCO was afhankelijk van de andere uitslagen ook de mede koppositie mogelijk. In een wedstrijd die 50 minuten spannend was en waar de voorsprong op en neer golfde, verloor KCC/SO natural uiteindelijk met 28-30 van SCO en moet dus in de achtervolging.

Tussenstand klaverjassen na 18 december 2015

Tussenstand klaverjassen seizoen 2015/2016
 
Deelnemers11-sep09-okt13-nov18-dec15-jan12-feb11-mrt08-aprTOTAAL
1
Ada Dommershuijsen
5379
4788
4579
4812
 
 
 
 
19558
2
Elly Stubbe
5205
5341
4113
4428
 
 
 
 
19087
3
Kees Dommershuijsen
5221
4807
4423
4311
 
 
 
 
18762
4
John van de Donck
4970
4429
4711
4596
 
 
 
 
18706
5
Bert Meijer
4182
5253
4410
4207
 
 
 
 
18052
6
Nel Meijer
4198
4183
4567
4718
 
 
 
 
17666
7
Jaap Kroep
3336
3732
5132
5013
 
 
 
 
17213
8
Thijs de Korte
4145
4156
4791
3927
 
 
 
 
17019
9
Nies Beerewout
3343
3720
3320
4436
 
 
 
 
14819
10
Frits Knoppert
5239
4413
 
4486
 
 
 
 
14138
11
Ria de Groot
 
4994
5103
4004
 
 
 
 
14101
12
Jeanne Veen
4760
4289
 
5019
 
 
 
 
14068
13
Jan Beerewout
4799
 
4433
4692
 
 
 
 
13924
14
Koen de Groot
 
4838
4316
4490
 
 
 
 
13644
15
Gé van Kooy
4123
 
4556
4641
 
 
 
 
13320
16
Co van Rheenen
4634
4096
 
4515
 
 
 
 
13245
17
Hanny van Kooy
4849
 
4063
4316
 
 
 
 
13228
18
Arie Nobel
3944
 
4639
4279
 
 
 
 
12862
19
Len Bijkerk
3765
3827
 
4615
 
 
 
 
12207
20
Henri Smit
 
6297
4349
 
 
 
 
 
10646
21
Ton Visser
 
6029
 
4541
 
 
 
 
10570
22
Ans Visser
 
4713
 
4629
 
 
 
 
9342
23
Anneke Beekman
 
4116
 
5021
 
 
 
 
9137
24
An Dijkstra
 
3863
 
4637
 
 
 
 
8500
25
Rinus Bos
 
 
4746
 
 
 
 
 
4746
26
Annie Schep
 
 
4648
 
 
 
 
 
4648
27
Gerard Lindenhof
 
 
 
4154
 
 
 
 
4154

Stand wintercompetitie 2015-2016 donderdag, december

Tussenstand wintercompetitie 2015-2016 donderdag.

Geen trainen in de kerstvakantie!

In de kerstvakantie (maandag 21 december t/m zondag 3 januari) is er geen trainen.

We beginnen weer met de trainingen op maandag 4 januari 2016!

Namens de Jeugd- en Senioren TC wens ik iedereen een goed maar vooral gezond 2016 toe.
 
Theo van Os

Vijf debutanten op vierde dartavond

Het regende al de hele dag en voor sommigen is dat een reden om niet naar het clubhuis te komen om te darten. Het tegendeel bleek echter; het was met 22 deelnemers weer lekker druk. We konden zelfs weer 5 debutanten noteren. Terwijl de kantine in kerstsferen werd gebracht, won Stephan Groeneweg bijna alle spellen en daarmee won hij de vierde dartavond op rij.

Stand dartcompetitie na 11 december 2015

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 11). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.

KCC/SO natural in galavoorstelling langs HKV/Ons Eibernest (15-24)

In een mooie maar niet erg sfeervolle en zeer stille hal aan de Steenwijklaan in Den Haag nam KCC/SO natural het op tegen het altijd felle HKV/Ons Eibernest.

Op zoek naar kerstcadeautjes?

Als je nog op zoek bent naar kerstcadeautjes, denk dan eens aan onze partners.

Als je besteld via onderstaande banner, krijgt de vereniging een leuk percentage en het kost jou niks meer!

Vrijdagavond kun je weer darten

Nieuwe dartpijlen gekregen van Sinterklaas? Kom ze dan vrijdag 11 september uitproberen. Natuurlijk ben je ook met oud materiaal welkom. Zelfs als je geen eigen dartpijlen hebt, ben je welkom; we hebben altijd een paar setjes te leen.

We beginnen om 20:00 uur. Aanschuiven voor een kopje koffie en ingooien kan vanaf 19:30 uur. Meedoen kost €2,50 en ook deze avond zijn er weer drie prijsjes te verdienen.
Maar we spelen vooral voor de gezelligheid.

Noteer ook alvast de volgende avonden in je agenda.

Startavond Korfbal Masterz druk bezocht

Ook de avond voor de A-teams is druk bezocht. Na de introductie van Ton Sprangers zijn de codes uitgereikt. Voor de afwezigen op deze avond zijn de codes meegegeven aan teamleden. Heb jij nog geen code en had je die wel verwacht? Neem dan contact met ons op via het onderstaande emailadres.

KCC/SO natural tikt HKV/Ons Eibernest uit de Zuid Holland Korfbal Cup (26-27)

Maandagavond speelde KCC/SO natural voor de Zuid Holland Korfbal Cup tegen HKV/Ons Eibernest in Den Haag. Opvallende loting want 5 dagen na deze confrontatie staat wederom een editie van deze wedstrijd op het programma, namelijk de competitie. Was het HKV/Ons Eibernest die uit voorzorg met een combinatie van 1 en 2 speelden om een aantal spelers rust te geven voor komende zaterdag? KCC/SO natural speelde gewoon met de basis acht.

Mutaties selectie KCC/SO natural

Rosanne Visscher en Sanne Broeksma zijn per heden gestopt bij de selectie van KCC/SO natural.

Convocatie ALV 2 januari 2016

Uitnodiging en agenda voor de Algemene Ledenvergadering van KCC/SO natural

Het Bestuur nodigt voor deze vergadering uit:
alle leden en/of hun wettelijke vertegenwoordigers en alle begunstigers. Alle leden die op 1 december 2015 de leeftijd van 15 jaar hebben bereikt hebben stemrecht.

Geen trainen op woensdag 9 december in de Schenkelhal

Komende woensdag 9 december is er in verband met een scholenmarkt geen trainen in de Schenkelhal. De trainingen in deze hal komen die dag dan ook te vervallen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 25 november 2017 tegen PKC/SWKGroep 1 om 19:30 uur in sporthal Schenkel.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Sponsorclub

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties