De voorbereiding naar de eerste thuiswedstrijd van het zaalseizoen van S1 en S2 is niet alleen een voorbereiding voor de selectie. 

Er moet altijd weer van alles geregeld worden. Belangrijk is dat alle apparatuur voor de jurytafel, de muziek en de speaker het doet, maar laten we vooral onze sponsors niet vergeten. De sponsorcommissie is weer hard aan het werk geweest en Monique leverde maar liefst 6 nieuwe doeken aan die nog even opgehangen moesten worden volgens het nieuwe systeem dat we tegenwoordig gebruiken. Daarnaast moest vanwege de jaarlijks wijzigende selectie ook het 'smoelendoek' van de selectie vervangen worden.

Sponsordoeken sporthal Schenkel

Hiervoor krijgen wij gelukkig altijd heel veel hulp van de beheerders van onze sporthal/Sportief Capelle. Om hen daarin te ondersteunen, helpen Antine en ondergetekende altijd met het in elkaar schroeven van de frames, het zoveel mogelijk bevestigen van de frames indien gewenst dat dat van te voren gebeurd (iedere beheerder doet het op zijn eigen manier ?) en het eventueel voorboren van gaten. Zodra de beheerders op de stelling zijn spelen wij voor chauffeur zodat ze niet naar beneden hoeven om elke keer de stelling te verzetten. Als het werk gedaan is ruimen we op en vegen we de 'werkzone'. 

Om de nieuwe frames op te kunnen hangen moeten vaak nog eerst oude doeken verwijderd worden en/of verplaatst. Stelling opbouwen, stelling afbouwen en weer opruimen en bij meerdere leveringen dit werk nog een keer.  

Het klinkt allemaal zo simpel, maar al met al is het toch altijd weer een hele berg werk. 

We zijn dan ook heel blij met het werk van de beheerders en bij deze daarvoor onze hartelijke dank!

Het laatste sponsordoek is zaterdagavond 23 november 2019 opgehangen en de onderhoudscommissie heeft vrijdag de 22e vijf driehoekframes gevuld met nieuwe doeken die dienen als boarding waar onze supporters en ook die van de tegenpartij achter kunnen plaatsnemen om hun ploegen luidkeels aan te moedigen. 

De doeken hangen, de stewards zijn geregeld, de apparatuur werkt (in ieder geval tot nu toe), wij zijn er klaar voor!

Supporters kom aanstaande zaterdag jullie vlaggenschip luidkeels en in grote getale aanmoedigen, dan zijn alle goede randvoorwaarden geregeld en is de rest is dan aan de ploeg zelf. 

Tot zaterdag!

Saskia van Vlaanderen-Kanij

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties