Alle gevonden voorwerpen die we verzameld hebben tot en met 20 oktober 2019 hebben we op de foto gezet en kunt u hier terugvinden.

Het verbaast ons elke keer weer hoeveel kledingstukken, bidons en andere voorwerpen er achterblijven op het veld, in de kleedkamers en in de kantine. We verzoeken dan ook iedereen om goed op jullie spullen of op de spullen van jullie kinderen te letten. Kijk goed naar alle foto's en als je iets herkend van jezelf laat het ons dan weten, herken je iets van iemand anders geef dat dan aan hem/haar door dan kunnen we een poging wagen de gevonden voorwerpen terug te krijgen bij hun rechtmatige eigenaar.

Alle gevonden voorwerpen kunnen worden opgehaald tot 1 december 2019. Alle textiel onderdelen die dan niet opgehaald zijn verdwijnen daarna in onze KCC textiel container. Het textiel uit deze container wordt gerecycled en de opbrengst komt ten goede aan KCC. Alle andere voorwerpen worden bij de kringloop afgegeven of weggegooid. Zorg dus dat je er op tijd bij bent om je eigendommen op te halen.

Meld je voor je eigendommen bij Saskia van Vlaanderen-Kanij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 41 386 387 of schiet mij even aan op momenten dat ik bij KCC ben.

Met vriendelijke groet,
Saskia van Vlaanderen-Kanij
Commissie Onderhoud 

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties