Binnenkort starten we weer in de zaal en de livestreamcommissie is alweer volop in de voorbereiding om alle 7 competitiewedstrijden (en hopelijk nog iets meer) live uit te zenden.

Uiteraard hebben we daar mensen voor nodig. We hebben al een behoorlijk team, maar we zijn altijd op zoek naar hulp! Ook al kan je maar een paar wedstrijden per siezoen, daarmee zijn we al enorm geholpen.

Wat zoeken we?

  • (Inval) Cameramensen. We hebben nu 4 cameramensen en we hebben er bij thuiswedstrijden 3 nodig. Het kan zo maar gebeuren dat we te weinig cameramensen hebben, dus zoeken we mensen die het leuk vinden om een wedstrijdje van het eerste te filmen. Als je dat leuk vindt kan je volledig meedraaien in het filmschema, maar ook als we maar een paar keer een beroep op je kunnen doen ben je van harte welkom. Het is zeker niet moeilijk! We leggen je uit wat en hoe je precies moet filmen en dan komt het zeker goed.

  • Regisseurs. De taak van de regisseur is misschien iets lastiger maar het is ook weer geen rocket science. Je moet je het softwarepakker (Vmix) misschien even eigen maken, maar als je dat onder de knie hebt, dan zorg jij ervoor dat de juiste camerabeelden. herhalingen, reclames, enz. worden uitgezonden. Uiteraard leiden we je hierin op. Denk niet: dat kan ik echt niet, maar schiet mij of iemand anders van de livestreamcrew gewoon even aan, dan laten we je zien hoe het werkt en kan je kijken of het iets voor je is.

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van ons livestream team? Mail dan nu naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de livestreamcommissie,
Mark van der Waaij

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 26 september 2020 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties