2e hands schoenen gezocht en aangeboden!

Aangeboden
Bij KCC/SO natural hebben we een kast met 2e hands schoenen. Deze schoenen zijn te koop voor een klein prijsje (t/m maat 39 kosten ze 5 euro en maat 40 en groter kosten 7,50 euro). De schoenen zijn over het algemeen nog zodanig van kwaliteit dat je er zeker een half of een heel seizoen op kan spelen. Zeker voor kinderen die snel uit een maat schoen groeien zijn deze schoenen soms een goede en in ieder geval een goedkope optie. Veel kinderen hebben we in het verleden al blij kunnen maken met een paar schoenen. Wil je meer weten over deze schoenen vraag het dan aan Jopie Schippers of ondergetekende.

Gezocht
Omdat wij veel nieuwe leden hebben gekregen in de categorie F tm D zijn wij daarnaast dringend op zoek naar veld/kunstgras (maar ook zaal) schoenen in de maten 28 tm 36. Heeft u nog schoenen thuis staan die voor uw eigen kinderen te klein zijn en waar wij onze nieuw maar ook huidige spelertjes blij mee kunnen maken dan horen wij dat graag van u. De opbrengst van de schoenen gaat weer naar kleine of grotere doelen in de vereniging. Zo doet u dus niet alleen de spelers er een plezier mee, maar ook onze mooie club zelf.

Voor het inleveren van schoenen zowel als het aanschaffen van 2e hands schoenen kunt u contact opnemen met ondergetekende (Saskia van Vlaanderen-Kanij) via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon/app 06 - 41 38 63 87.

Met vriendelijke groet,
Saskia van Vlaanderen-Kanij

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties