De livestreamcommissie gaat alweer haar derde seizoen in en is klaar voor een nieuw Cashback World Korfbal League seizoen! Natuurlijk ben jij gewoon live aanwezig in Sporthal Schenkel bij onze thuiswedstrijden, maar lukt dat niet, dan kun je altijd de livestream bekijken op www.kcconline.nl/live. Tijdens de afgelopen maanden hebben er weer mooie ontwikkelingen plaatsgevonden om de livestream te verbeteren. Ook mogen we weer veel nieuwe gezichten verwelkomen in de enthousiaste groep.

Ieder seizoen probeert de commissie de livestream te professionaliseren door te experimenteren en door nieuwe elementen toe te voegen. Vorig seizoen werd de stream al uitgebreid door het toevoegen van interviews. Dit seizoen kunnen kijkers ook genieten van live commentaar verzorgd door IJssel-Sport verslaggevers Eelco de Bruin en Philip van Es. Daarnaast is er flink geïnvesteerd in het geluid, zodat zaalgeluiden nog beter hoorbaar zijn.

Naast onze nieuwe commentatoren mogen wij twee nieuwe leden verwelkomen in de livestreamcrew die zich voornamelijk gaan bezighouden met de regie. Rens Dijkxhoorn heeft besloten het - na zijn enorme inzet de afgelopen jaren – iets rustiger aan te doen dit jaar, al geloven we best dat het binnenkort weer gaat kriebelen. Verder is de groep intact gebleven.

Het opzetten en verzorgen van de stream zou niet mogelijk kunnen zijn zonder de hulp van leden, het bestuur, de sponsoren en de Club van 50-leden, waarvoor dank! Na de oefenwedstrijden zijn ook wij klaar voor het Korfbal League seizoen. De livestream van de wedstrijd KCC/SO natural - DVO/Accountor staat al voor jullie klaar.

Wij staan uiteraard altijd open voor feedback op onze livestreams. Stuur gerust eens een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of spreek één van de commissieleden aan.

Op naar een mooi seizoen!

De livestreamcommissie

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties