Vandaag was het eindelijk zover. Er werd gestart met de renovatie en verkleining van de velden.

Dag 1 4. dat gaat lekkerDe velden van KCC/SO natural zijn vanaf vandaag bouwterrein en we willen nogmaals benadrukken dat er zich onder geen enkele voorwaarde mensen op de velden mogen begeven anders dan de werkmensen, de uitvoerder, de bouwdirectie en de renovatiecommissie (onder begeleiding van eerdergenoemde partijen). Er zijn uitstekende delen, materialen en van alles en nog wat dat gevaar kan opleveren.

Om 07.00 uur waren wij present en hebben we snel even koffie gedronken met de aannemer / uitvoerder. De eerste werklui zijn dan ook al aanwezig. Er werd gestart in de hoek van veld 3 aan de kant van Eurostars. Na een uur was de helft van de toplaag (groene laag) van veld 3 er af. Insnijden, oprollen en afvoeren. Het tempo zat er goed in en er werd gestaag doorgewerkt.

Gedurende de dag druppelen de foto's binnen en aan het einde van de middag zijn alle velden ontdaan van hun toplaag, de dugouts van hun plaats en een deel van het hekwerk van veld 1 verwijderd. Parkeren is vandaag wat ingewikkeld want de opgerolde stukken kunstgras zijn netjes weg gestapeld op de parkeerplaats voor de sporthal.

Meer foto's vind je hier.

Wordt vervolgd!
Antine en Saskia

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties