Henk-Jan Schippers, Rens Dijkxhoorn, Wouter Schippers/Jeroen Bouwmeester hebben zich aangemeld als lid van de Club van 50. KCC/SO natural heeft nu dus al 102 mensen die jaarlijks € 50 doneren voor HUN club, maar we willen natuurlijk graag nog veel meer leden! Dat betekent dat we elk jaar € 5.000 beschikbaar hebben voor doelen binnen onze club en de clubavond van de Club van 50. 

De leden van de Club van 50 bepalen jaarlijks tijdens een gezellige avond waar hun donatie aan besteed wordt, waarbij heel KCC/SO natural profiteert van de opbrengsten van de Club van 50. We krijgen elk jaar meer te besteden. Zo hebben we - dankzij een bijdrage van de Club van 50 - de afgelopen jaren al het volgende kunnen realiseren:

  • 2013/2014: een betonnen tafeltennistafel (buiten) en een gekleurde speelkorf
  • 2014/2015: een tweede kassa en sfeerverlichting boven de bar
  • 2015/2016: nieuwe vriezers/koelkasten, een bijdrage aan het kamp, een pinautomaat, een bijdrage aan de livestream en een haspelwagen voor de onderhoudscommissie.
  • 2016/2017: een videocamera voor de livestream, sfeerverlichting in de kantine, een scorebord voor buiten, een bijdrage aan het kamp, een upgrade van de keuken, spelmaterialen voor de schoolkorfbal-/ledenwerfcommissie en een tafel/beamerscherm voor de spelerspresentatie.
  • 2017/2018: 6 nieuwe picnic tafels, 6 nieuwe boxen voor in de zaal/kantine, een nieuw audio systeem voor in de kantine, en een bijdrage aan de livestream

Voor € 50 per jaar ben je al lid en steun je onze prachtige club met geld dat we hard nodig hebben. Wat krijg je terug voor je bijdrage?
- je naam komt op de website en op één van de borden in de kantine;
- je krijgt - als je deze nog niet hebt - een KCC clubpas. Daarmee krijg je korting in de kantine en gratis toegang tot thuiswedstrijden van het eerste in de Korfbal League;
- een gezellig jaarlijkse clubavond waar we het geld over de doelen verdelen.

Kijk hier voor alle informatie over de Club van 50 en word lid!
Geen zin/tijd om dat allemaal te lezen? Mail gewoon naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik mail je een aanmeldingsformulier.

Mark van der Waaij

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/SO natural 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties