Ben je enthousiast geworden door dit artikel en wil je ook lid worden van de Club van 50? Kijk dan hier voor alle informatie.

Al 7 jaar hebben we binnen KCC/SO natural een Club van 50 die haar inkomsten verdeelt over goede doelen binnen de vereniging waarvoor binnen de reguliere begroting geen ruimte is. In die periode is de Club van 50 gegroeid van 36 naar 100 (!) leden en heeft de Club van 50 aan 17 doelen bijna € 12.000,- bijgedragen. En dit jaar had de club van 50 maar liefst € 4.000,- te verdelen.

180525 Cv50Jaarlijks wordt er door één van de leden van de Club van 50 een gezellige avond georganiseerd waar de leden stemmen op de door de commissies ingediende doelen. Deze keer lag de organisatie in handen van Pauline van Brero die het team van slijterij de Bodega had gevraagd om ons een bier-, port- en wijnproeverij voor te schotelen. Zo'n 80 leden van de Club van 50 waren vanavond aanwezig. Onder het genot van een drankje, de door Pauline verzorgde hapjes, het prachtige weer en de ondersteuning van de geweldige bardames Iris Sturm en Marit Butter werd de avond een groot succes. 

Na de proeverijen was het tijd om de doelen bekend te maken waaraan we dit jaar ons geld gaan besteden en daar kwam het volgende resultaat uit: 

  • € 825,- als bijdrage aan materiaal voor het verbeteren van het beeld en geluid van de livestream.
  • € 500,- voor de aanschaf van een audiosysteem in de kantine, zodat we muziek kunnen luisteren. 
  • € 1.025,- voor de aanschaf van 4 kleine en 2 grote picknicktafels voor het terras.  
  • ca. € 2.200,- voor de aanschaf van 6 nieuwe boxen die we in de zaal en kantine kunnen gebruiken.

De snelle rekenaars onder jullie hebben natuurlijk gezien dat we hiermee een paar honderd Euro boven het te verdelen bedrag van € 4,000,- uitkomen, maar daar is hopelijk nog een mouw aan te passen. Zodra de afrekening van de Clubavond definitief is, weet ik exact welke bedrag er exact voor nieuwe boxen beschikbaar is.

Ik wil graag iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze prachtige clubavond. Alle winnende commissies van harte gefeliciteerd! Ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op om de realisatie van jullie ideeën te bespreken.

Ik ben er trots op dat we het met elkaar voor elkaar krijgen om zo'n geweldig bedrag aan een aantal mooie doelen binnen de club te schenken. Helaas valt niet elke commissie in de prijzen, maar dien lever volgend jaar weer een idee in en wie weet zijn jullie dan wel de gelukkige. Die kans wordt overigens steeds groter, omdat de planning is dat we - dankzij een fiscaal gunstige constructie - volgend jaar misschien nog meer geld te besteden hebben. Daarover benader ik jullie binnenkort per mail.

Nogmaal bedankt voor jullie bijdrage, ik heb weer genoten!
Mark van der Waaij

Kijk hier voor nog een aantal foto's van Pauline van Brero en hier voor die van Peter van Dieren.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties