Van zaterdag 3 maart tot en met zaterdag 14 april liep de actie Cash voor je Club op Winkelcentrum De Terp, waarbij het winkelcentrum € 5.000,- over de deelnemende clubs verdeelde. 

Cash eindbedragKCC/SO natural was als één van de vijf Capelse verenigingen geselecteerd om deel te nemen aan deze actie. Naast KCC/SO natural deden de Molukse Ouderengroep, Turn Around, ACZ en Sparta Rugby mee.

Per besteding van € 5,- kreeg je bij alle winkels op De Terp een muntje en die kon je in de display doen van je favoriete vereniging. Veel leden hebben hieraan meegeholpen door hun boodschappen op de Terp te (blijven) doen. Bedankt daarvoor!

Afgelopen zaterdag maakte wethouder Ans Hartnagel tijdens een feestelijke bijeenkomst de sponsorbedragen per club bekend. Onder het toeziend oog van een aantal toppers uit onze eigen F-jeugd, namen bestuursleden Bert Wierenga en Cor van Os een mooi sponsorbedrag van € 717,- in ontvangst. Dat geld gaan we besteden aan de (school)korfbalactiviteiten voor de jeugd in Capelle aan den IJssel.

Wij willen alle leden bedanken die een bijdrage aan deze actie hebben geleverd, en natuurlijk ook Winkelcentrum De Terp dat op deze manier een mooie bijdrage levert aan de Capelse samenleving.

Kijk hier voor nog meer foto's

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties