Vrijwel iedere vrijdag is de onderhoudsploeg van KCC/SO natural te vinden op en om de kantine en de velden.

Wij zorgen er voor dat de velden bespeelbaar blijven. Het rondom het veld netjes is en alles zo goed mogelijk in orde gehouden wordt zodat iedereen van groot tot klein zich kan amuseren op en om de velden. Daarnaast zijn we ook op vrijdag bezig om alle kleedkamers, toiletten, de kantine, de bar e.d. nog even na te lopen cq schoon te maken, op te poetsen om voor een fijne, schone leefbare omgeving te zorgen.

Aanstaande vrijdag 30 maart is het Goede Vrijdag en dan zijn er best wel heel veel leden vrij van werk en school. Bij deze doen wij een oproep aan leden, ouders van leden en vrienden van leden (dus eigenlijk aan iedereen) om vrijdag 30/3 (= aanstaande vrijdag) te komen helpen. De weersvoorspelling voor vrijdag is op het moment goed dus dan zouden we met extra handjes veel kunnen doen. We hebben genoeg te doen, zowel binnen als buiten en zowel voor grote leden als kleine leden.

Wij starten rond 09.00 uur maar je bent ook om 10.00 uur nog welkom, we zijn er de hele ochtend. Kom dus naar KCC en breng je ouders, vrienden, spons en je onkruidkrabbertje mee. Voor de rest hebben we voldoende materiaal om aan het werk te kunnen. Voor koffie/thee/ limonade en wat lekkers wordt gezorgd.

Graag tot vrijdag!

Onderhoudscommissie
Janet, Nanda, Janine, Antine, Marina en Saskia

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties