De sponsorcommissie van KCC/SO natural is verheugd te melden dat Küchen Direct zich voor drie jaar als sponsor heeft verbonden aan KCC/SO natural. De naam Küchen Direct zal bij KCC/SO natural te vinden zijn op reclameborden in de zaal en op het veld, als ook op de narrowcasting en overige multimedia kanalen.

Küchen Direct is een snelgroeiende formule, met op dit moment 9 showrooms door heel Nederland, waaronder een vestiging in Rotterdam Alexandrium. Küchen Direct onderscheidt zich met Duitse kwaliteit en prijstransparantie. Bij Küchen Direct krijg je direct de laagste prijs, zonder te hoeven onderhandelen. De keukens staan allemaal volledig geprijsd in de showroom, bij iedere aanpassing van de keuken zie je direct wat dit met de prijs doet. Het is zelfs mogelijk om je eigen keuken samen te stellen!

Manager van Küchen Direct, Marcel in 't Veld, ziet de sponsorovereenkomst met KCC/SO natural als een uitstekende gelegenheid om Küchen Direct onder de aandacht te brengen van de leden en bezoekers van KCC/SO natural. Als vader van twee korfballende kinderen heeft Marcel de vereniging leren kennen als ambitieus en professioneel, twee waarden die uitstekend bij Küchen Direct passen.

KCC/SO natural bedankt Küchen Direct en Marcel in 't Veld voor het vertrouwen. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Kijk hier voor nog meer foto's van de ondertekening door Peter van Dieren.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties