De sponsorcommissie is verheugd te melden dat het contract met Weerslag.nl (gecombineerd met DHRVC Uitvaartzorg) officieel is ondertekend. Weerslag.nl is inmiddels zichtbaar als selectiesponsor, o.a. op de broekjes en rokjes. Stefan Rijkaart van Cappellen was met zijn familie aanwezig voor de officiële fotosessie. We heten hem nogmaals van harte welkom als sponsor van KCC/SO natural.  Meer info over het bedrijf van Stefan vind je op weerslag,nl
 

KCC/SO natural sponsoren

 

KCC/SO natural sponsoren

 
Ook CK Kozijnen heeft het lopende sponsorcontract uitgebreid en verlengd. Cas Kunst en Mignon Treijtel zijn al jaren zeer betrokken bij de vereniging en de businessclub. We zijn erg blij dat deze verbondenheid weer voor meerdere jaren is vastgelegd. CK Kozijnen heeft het sponsorcontract uitgebreid met shirtsponsoring bij de selectie en de overige seniorenteams. Meer info over het bedrijf van Cas vind je op de website www.ckkozijnen.nl.
 
KCC/SO natural bedankt beide sponsoren voor het vertrouwen. We hopen op een vruchtbare samenwerking op weg naar een verdere professionalisering van onze club.
 

KCC/SO natural sponsoren

 

KCC/SO natural sponsoren

 
Nieuwe sponsorruimte i.s.m. Fitclub24
De officiële ondertekening van deze sponsorcontracten vond afgelopen zaterdag plaats in de ruimte van Fitclub24 (voorheen onze oude kantine). Je hebt de sportende mensen van Fitclub24 vast wel eens gespot op de parkeerplaats. Als sponsorcommissie waren wij op zoek naar een representatieve ruimte om tijdens thuiswedstrijden onze sponsoren, politici en gasten van de bezoekende vereniging te ontvangen. We zijn heel blij dat Claudia & Rob de Gelder van Fitclub24 ons uit de brand wilden helpen, in ruil voor exposure binnen KCC/SO natural. Binnenkort meer hierover! 
 

Fitclub24

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties