Zaterdag 11 november 2017 was een mooie dag voor KCC/SO natural. De eerste Korfbal League wedstrijd en de eerste overwinning op het hoogste niveau van Nederland in de clubhistorie. Tijdens de wedstrijd stonden de supporters van Avanti en de Negende Man achter de nieuwe boarding. Dat gaf een mooi plaatje in de zaal en op de livestream.

Deze beelden en deze uitstraling helpen ons als sponsorcommissie om aan onze huidige en potentiële sponsoren te laten zien hoe hun beeldmerk wordt uitgedragen. Onze livestream wordt ook steeds beter bekeken en daarmee ook de boodschap.

Dit alles wordt opgemerkt en zo ook bij een oude en zeer welbekende sponsor, die onze vereniging nog steeds een warm hart toedraagt en heel vaak bij onze wedstrijden te vinden is. Wij zijn verheugd dat Delta Logistiek heeft aangegeven business partner te willen worden bij KCC/SO natural. Na een goed gesprek heeft directeur van Delta Logistiek, Erwin van Beek aangegeven betrokken te willen zijn bij de missie die wij als vereniging hebben. Wij heten Delta Logistiek wederom welkom en danken Erwin van Beek voor zijn vertrouwen.

Als KCC/SO natural zijn wij blij dat al onze sponsoren mee willen bouwen aan onze vereniging. Met de hulp van alle sponsoren worden de voorwaarden geschapen voor de TC en de trainers om de korfbalsport binnen onze vereniging te continueren en naar een hoger plan te tillen. Mocht u na het lezen van dit bericht nu ook graag meebouwen aan onze vereniging? Meld het ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hebben mooie pakketten gemaakt voor bedrijfsuitingen in de zaal, op het veld, in de kantine, op de livestream en zorgen voor een actief netwerk om de bedrijfsactiviteiten bij anderen onder de aandacht te brengen. Een overzicht van alle sponsoren die aan KCC/SO natural verbonden zijn vindt u hier: http://www.kcconline.nl/sponsoring/huidige-sponsors.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties