We speelden zaterdag onze eerste (reserve) Korfbal League wedstrijden in de Capelse geschiedenis en pakten meteen 2 x 2 punten. GEWELDIG!

Vooraf hadden we bedacht dat we qua bezoekers ergens zouden uitkomen tussen een Hoofdklasse competitiewedstrijd en de Kruisfinales en dat klopte. Zo'n 600 mensen zagen zaterdag de wedstrijd en Sporthal Schenkel lag er - mede dankzij de ondersteuning van (de beheerders van) Sportief Capelle - weer mooi bij en zo'n 70 KCC-vrijwilligers zorgden er voor dat alles op rolletjes liep. Prachtig dat we naast zo'n mooie spelersgroep ook een vrijwilligersgroep hebben die de handen uit de mouwen steekt om dit soort wedstrijden mogelijk te maken. 

Alle vrijwilligers, HEEL ERG BEDANKT!  Op naar 25 november als grootmacht PKC/SWK Groep op bezoek komt in Sporthal Schenkel, en deze keer voor het echie!

Heb je trouwens nog opmerkingen over de gang van zaken rondom de wedstrijden of de livestream, of wil jij ook een bijdrage leveren? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. En wees gerust kritisch, we horen juist die opmerkingen graag zodat we alles nog verder kunnen verbeteren.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties