Ook de barcommissie kijkt reikhalzend uit naar de Korfbal League. De laatste spreekwoordelijke puntjes worden op de I-gezet.

20171110   broodjeWe verwachten natuurlijk dat het flink druk gaat worden. Daarom hebben we extra apparatuur gekocht om iedereen toch zo snel als mogelijk te kunnen bedienen. Toch vraagt zo'n drukte om een aantal aanpassingen juist om iedereen goed van dienst te kunnen zijn. Na 18.00 uur zullen er uitsluitend nog snacks worden verkocht en overheerlijke broodjes.
 
Ook na afloop van de wedstrijden gaan we het gezellig maken en kunnen er snacks of broodjes worden besteld. 
 
Elke avond kent ook een einde. Uitgangspunt is dat we rond 24.00 uur gaan sluiten. Er wordt niet op de minuut gekeken maar weet wel dat we uiterlijk om 01.00 uur ons clubhuis dienen te sluiten en dat het dan geheel is opgeruimd en schoongemaakt.
 
Natuurlijk kunnen we het niet alleen. Het blijft een klus om tot een goed barrooster te komen. Soms kan het zijn dat een team twee weken achter elkaar bardienst zal hebben. Dat heeft dan alles te maken met het wedstrijdschema van dat team. Ook zijn er zaterdagen waarbij het gros van de teams uit speelt. Ook die zaterdagen dienen goed gevuld te zijn. Kortom het schema van roosteren zal niet altijd even ideaal zijn.
 
De barcommissie heeft nooit handjes genoeg dus als je ziet dat er even bijgesprongen dient te worden..schroom niet en doe het dan ook gewoon. 
 
Op naar zaterdag, ook ons debuut in de Korfbal Leaque.
 
Tot slot....zaterdag zijn er overheerlijke broodjes Pulled Chicken. 

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties