Beste bestuurs- en commissieleden,

Sinds enkele jaren hebben we binnen KCC/SO natural een Club van 50. Die bestaat inmiddels uit bijna 80 leden die jaarlijks 50 Euro inleggen (meer info over de Club van 50 of over lid worden daarvan vind je hier). Daar lees je ook welke mooie doelen de Club van 50 al gesponsord heeft binnen onze club. Vorig jaar waren dat bijvoorbeeld nieuwe koelkasten/vriezers in de keuken, een pinautomaat in de kantine, een haspelwagen en een bijdrage aan het kamp en de livestream.

De clubavond voor de leden van de Club van 50 wordt dit jaar gehouden in mei 2017. Zodra de exacte datum bekend is worden de leden van de Club van 50 daarvoor uitgenodigd. Die avond bepalen de leden van de Club van 50 aan welke doelen binnen we het geld gaan besteden. Aangezien we dan het geld verdelen dat we in één seizoen hebben ingebracht, kunnen we ruim 3.000 Euro verdelen.

Ik heb alle commissies vandaag gemaild, maar om niemand te vergeten plaats ik de tekst van dit mailtje ook nog even op de site. Hierbij dus het verzoek aan bestuur en commissies om goed na te denken of jullie nog financiële wensen hebben, want dan is dit jullie kans. Individuele leden die een doel willen aandragen moeten dit via een commissie doen.

Als jullie een doel hebben waarvoor jouw commissie geld nodig heeft, vul dan het toegestuurde formulier in (of vraag het nog even bij me op) en stuur dit uiterlijk 6 mei 2017 terug naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zo spoedig mogelijk na de clubavond horen jullie dan of jullie doel is uitgekozen, is dat niet het geval dan heb je natuurlijk volgend jaar weer een kans.

Bespreek deze mail daarom met spoed binnen jullie commissie en mail het formulier uiterlijk 6 mei 2017 terug.

Succes met het uitkiezen van jullie bestedingsdoel,
Mark van der Waaij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties