Ook bij het terugkijken van de livestream en RTV Rijnmond blijkt dat het echt waar is, een droom komt uit, KCC zit in de KORFBALLEAGUE.

Vanuit verschillende kanten is deze historische wedstijd ondertussen belicht. De supporters op en naast het veld die onze ploeg geen seconde uit het oog verloren, hebben hen mentaal en verbaal fantastisch ondersteund. De spelers in het veld, zetten ieder vanuit hun eigen talent gezamenlijk een prestatie neer en waren ook nog in staat om hun plan voor de camera perfect te verwoorden. Er is aandacht geweest voor de hooggespannen verwachtingen bij de start van het seizoen. Tja, wat als alles lukt?

Felicitaties stromen binnen van collega-ploegen, van commissieleden, lokale politici en van verenigingen die we in de Korfballeague gaan treffen. Dank voor jullie betrokkenheid en sportieve reacties!

Het vertrek naar de PKC-Hal is een happening. Onze ploeg wordt met fakkels en vuurwerk uitgezwaaid alsof we ze enkele weken zullen gaan missen. Enkele uren later zien we elkaar alweer, ieder vanuit ons gezichtspunt en leven we mee met ieder punt en elke beslissing. Het feestje vooraf, tijdens en na de wedstijd, waar we de gehele selectie met een erehaag verwelkomen, typeert onze club. Het WIJ-gevoel, ‘KCC dat is ons kluppie’ zit in ons DNA. We zijn geen club van lange toespraken, want een ieder van ons doet zijn werk met overgave. Toch zijn een paar mensen en commissies in het zonnetje gezet en terecht. Dat gaan we komende week dunnetjes overdoen. Hou onze website in de gaten.

Sportieve groet van een trotse voorzitter.

Bert Wierenga

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties