Zaterdag 11 maart a.s. speelt KCC/SO natural 1 de eerste kruisfinalewedstrijd, thuis in sporthal Schenkel. Het wordt een waar spektakel in een bomvolle, uitverkochte sporthal. 
 
Wil jij oplopen met een van de KCC-spelers bij deze wedstrijd? Doe dan mee aan de T-shirt Fan Challenge! Op woensdagmiddag 1 maart (in de vakantie) kun je in de kantine je eigen T-shirt versieren met textielstiften. De selectiespelers kiezen de 8 mooiste, grappigste T-shirts uit. De makers van deze winnende T-shirts vormen samen het Team van de Week!
20161108   Team van de week
* T-shirts en textielstiften liggen op woensdag 1 maart vanaf 14:00 uur voor jullie klaar. Zorg dat je oude kleren of een knutselschort aanhebt. 
* Deze activiteit is gratis. Je kunt meedoen met de Challenge als je in de D, E, F of Kangoeroes speelt. 
* Je moet je wel even van tevoren opgeven. Dat kan door vóór 27 februari een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag naam kind + maat T-shirt doorgeven.
* De uitslag wordt op zondag 5 maart bekend gemaakt via website en Facebook. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.
 
Let op: het Team van de Week is dit keer dus niet een KCC competitieteam. Je kunt alleen een individuele plaats winnen. Bij de wedstrijd mag per winnaar slechts 1 begeleider mee naar binnen. Evt. meerdere begeleiders moeten zelf vooraf een kaartje gekocht hebben. Omdat de wedstrijd is uitverkocht kunnen we hierop helaas geen uitzondering maken.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties