Zaterdag 11 maart a.s. speelt KCC/SO natural 1 de eerste kruisfinalewedstrijd, thuis in sporthal Schenkel. Het wordt een waar spektakel in een bomvolle, uitverkochte sporthal. 
 
Wil jij oplopen met een van de KCC-spelers bij deze wedstrijd? Doe dan mee aan de T-shirt Fan Challenge! Op woensdagmiddag 1 maart (in de vakantie) kun je in de kantine je eigen T-shirt versieren met textielstiften. De selectiespelers kiezen de 8 mooiste, grappigste T-shirts uit. De makers van deze winnende T-shirts vormen samen het Team van de Week!
20161108   Team van de week
* T-shirts en textielstiften liggen op woensdag 1 maart vanaf 14:00 uur voor jullie klaar. Zorg dat je oude kleren of een knutselschort aanhebt. 
* Deze activiteit is gratis. Je kunt meedoen met de Challenge als je in de D, E, F of Kangoeroes speelt. 
* Je moet je wel even van tevoren opgeven. Dat kan door vóór 27 februari een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag naam kind + maat T-shirt doorgeven.
* De uitslag wordt op zondag 5 maart bekend gemaakt via website en Facebook. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.
 
Let op: het Team van de Week is dit keer dus niet een KCC competitieteam. Je kunt alleen een individuele plaats winnen. Bij de wedstrijd mag per winnaar slechts 1 begeleider mee naar binnen. Evt. meerdere begeleiders moeten zelf vooraf een kaartje gekocht hebben. Omdat de wedstrijd is uitverkocht kunnen we hierop helaas geen uitzondering maken.

Korfbalcompetitie

KCC speelt uit op zaterdag 25 januari 2020 tegen AW/DTV 1 om 20:00 uur in sporthal Zeeburgereiland.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties