Dit begon op vrijdagavond 10 februari. Wat een opkomst aan kinderen en wat leuk om te zien dat iedereen zijn steentje wil bijdragen aan het goede doel. Alle leeftijdscategorieën + vriendjes en vriendinnetjes waren naar de KCC kantine gekomen voor het versieren van cupcakes en het bakken van koekjes.

20170210   KCC Cupcakes voor BreathVoorafgaand waren de cupcakes al gemaakt, dus nadat alle kinderen hun energie hadden kwijtgeraakt aan kussengevechten, tikkertje of gewoon wat rondjes rennen in de kantine, kon er begonnen worden met het versieren van de cupcakes. Glazuur, fondant of snoepjes, alles werd gebruikt voor de opmaak van de cupcakes. Het zegt denk ik al genoeg dat alle 250(!!!) cupcakes binnen een half uur waren versierd. Sommige kinderen konden naast het versieren van de cupcakes nog eigengemaakte koekjes bakken, de andere kinderen konden hun laatste beetje energie nog kwijt aan Just Dance.

Dan over naar de verkoop van alle etenswaren op zaterdag 11 februari. Ook tijdens deze dag waren er verschillende mensen druk bezig met de Stichting Breath actie. Naast de cupcakes en de koekjes werden er die dag ook appeltaart en brownies verkocht en wat ging ook dit weer razendsnel. Uiteindelijk konden de kinderen, tijdens de wedstrijd van 1 en 2, al deze etenswaren verkopen aan het publiek. Tafels vol met eten, die aan het eind van de avond helemaal leeg waren.

Wij vonden het een ontzettend leuke actie en kunnen met een goed gevoel terug kijken. Daarnaast is het met zulke acties altijd leuk om te zien dat heel veel mensen zich in willen zetten en ieder op zijn eigen manier hun steentje bijdraagt.

de aKCCie en Huisstel

Klik hier voor nog veel meer foto's van deze avond.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties