Donderdagavond 16 februari komen medewerkers van Starshoe Voetmedisch Adviescentrum naar KCC/SO natural voor een Korfbal Analyse Voet & Schoen. De spelers van S1, S2, A1, A2, B1 en C1 worden tijdens deze avond vrijblijvend getest.

20170208   Flyer Externe Analyse Starshoe KCCIn samenspraak met de fysieke trainers worden tijdens de trainingen filmpjes gemaakt van korfbalspecifieke bewegingen. Ook worden de voetstand en het looppatroon van alle selectiespelers geanalyseerd. Deze analyse mondt uit in een individueel advies op maat. Doel is om iedereen op de juiste schoenen te laten korfballen. Het is de bedoeling dat Starshoe deze analyse op regelmatige basis gaat herhalen. 

 
Voor KCC/SO natural is dit weer een stapje om de begeleiding van de selectieteams verder te professionaliseren.
 
Zit je niet in een van de genoemde teams, maar wil je wel graag profiteren van de kennis van Starshoe? Dan ben je van harte welkom in de winkel in Zoetermeer.  Op vertoon van je clubpas ontvang je 10% korting op de aanschaf van nieuwe schoenen. Bij het doen van een aankoop zijn test & advies gratis.
 
Mocht je vragen hebben, of ben je gewoon nieuwsgierig naar de aanpak van Starshoe? Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens de testavond op donderdag 16 februari a.s.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties