Sinds halverwege 2016 hebben we al 30 nieuwe leden voor de Club van 50 van KCC/SO natural kunnen inschrijven die jaarlijks € 50 doneren voor HUN club. We zitten nu al op 72 leden en dat betekent dus dat we ieder jaar € 3.600 beschikbaar hebben voor doelen binnen onze club en de clubavond van de Club van 50. 

De leden van de Club van 50 bepalen jaarlijks tijdens een gezellige avond waar hun donatie aan besteed wordt, waarbij heel KCC/SO natural profiteert van de opbrengsten van de Club van 50. Zo is er de afgelopen jaren dankzij de Club van 50 o.a. een tafeltennistafel (buiten), speelkorf, tweede kassa en sfeerverlichting aangeschaft en komt er ook nog een fotowand in de kantine. Dit seizoen hebben we gestemd om ons geld te verdelen over een nieuwe vriezer/koelkast, een bijdrage aan het kamp en een pinautomaat in de kantine.

Voor € 50 per jaar ben je al lid en steun je onze prachtige club met geld dat we hard nodig hebben. Wat krijg je terug voor je bijdrage?
- je naam komt op de lijst op de site en op het bord in de kantine;
- je krijgt - als je deze nog niet hebt - een KCC clubpas. Daarmee krijg je korting in de kantine en gratis toegang tot thuiswedstrijden van het eerste);
- een gezellig jaarlijkse clubavond waar we het geld over de doelen verdelen.

Kijk hier voor alle informatie over de Club van 50 en word lid! Laten we gaan voor 80 leden zodat we het geweldige bedrag van € 4.000 kunnen besteden.

Geen zin/tijd om dat allemaal te lezen? Mail gewoon naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik mail je een aanmeldingsformulier.

Mark van der Waaij

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 3 oktober 2020 tegen DVO/Accountor 1 om 15:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties