Sinds enkele weken zijn we met een werkgroep aan de slag om vanaf dit zaalseizoen een livestream te realiseren bij KCC/SO natural. Daardoor wordt het mogelijk om in de kantine of via internet de thuiswedstrijden van het eerste te volgen en krijgen we ook voor sponsoren interessante nieuwe mogelijkheden.

Dinsdagavond zijn onze "technische"mensen" op bezoek geweest bij TOP in Sassenheim. Zij werden uiterst vriendelijk ontvangen en waren onder de indruk van wat zij zagen. Eén ding is helder, we zullen wel iets moeten investeren om dit bij KCC/SO natural te realiseren. Zo hebben we een zware desktop PC nodig, een software programma, een zogenaamde capture card en vele meters kwalitatief goede internetkabel.

Van de Club van 50 hebben wij al een bijdrage ontvangen, maar daarmee zijn we er nog niet. Wij zoeken nog één of meerdere sponsoren die een financiële bijdrage willen leveren.

Ook zijn we nog op zoek naar vrijwilligers, met ofwel technische kennis, ofwel met een grafische opleiding etc. die eventueel iets willen doen binnen het livestream project.

Heb jij interesse om een bijdrage te leveren?
Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gert-Jan van Dieren
Rens Dijkxhoorn
Sander van Houdt
Jelle Postma
Mark van der Waaij
Leroy de Waard

Korfbalcompetitie

KCC speelt thuis op zaterdag 1 februari 2020 tegen TOP (A) 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties