Wij jij weten wat voor bedrijf onze hoofdsponsor SO natural nou precies is? Dan is dit je kans! SO natural organiseert op zaterdag 10 september de jaarlijkse open dag voor consumenten uit de Randstad.

Het programma is gevuld met leuke en leerzame activiteiten voor het hele gezin. De toegang is voor iedereen gratis. Voor de workshop (€ 15,-) en voor de rondleiding (€ 5,-) wordt een vergoeding gevraagd.

De volledige opbrengst van de open dag wordt gedoneerd aan het goede doel Double Harvest in Haiti. Deze organisatie is opgericht door SO natural's Amerikaanse partner: Green Circle Growers. Double Harvest zet zich al sinds 1966 in tegen armoede op Haïti. Sindsdien hebben zij veel voor de bevolking betekent. Zo worden er kerkdiensten georganiseerd, is er een ziekenhuis opgericht, en een basis- en middelbareschool en een weeshuis opgebouwd. Woningen die door de aardbeving in 2010 zijn vernietigd, worden vervangen door nieuwe, veilige woningen.

Vorig jaar heeft SO natural een bedrag van € 28.500,- kunnen doneren aan Double Harvest. 100 % hiervan wordt gebruikt voor hulpverlening. SO natural weet dat het opgebrachte geld goed terechtkomt. De directieleden hebben al meerdere keren een bezoek gebracht aan Double Harvest en heeft goede banden met de leiding van Double Harvest.

Kijk hier voor alle informatie over de open dag.

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 26 september 2020 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties