In de afgelopen week bereikte ons het droevige bericht dat oud Bermenlid Thijs de Korte is overleden.
Hanny en Gé van Kooy hebben Thijs goed gekend en hebben een kort in memoriam gescheven.


Wij hebben Thijs in de jaren zestig van de vorige eeuw leren kennen toen onze dochter lid van korfbalvereniging "De Bermen" werd. Thijs was een goede en fanatieke speler in het eerste en later van het derde team. Nog later werd hij algemeen reserve en hebben wij vaak met hem samengespeeld.

In 1991 is hij getrouwd met Hanny die hij via mij (Hanny) heeft leren kennen. Zij woonde pas kort in Capelle en werkte bij het IJsselcollege, kende zodoende hier nog niemand. Oorspronkelijk woonde zij in Chaam en daar zijn zij ook gaan wonen. Met heel veel Bermenleden zijn wij naar hun bruiloft geweest. Zij hebben twee kinderen gekregen, een zoon, Manuel, en een dochter, Verna.

Zij woonden in het begin van hun huwelijk in een oud huisje van haar oma. Wij gingen vaak met vakantie met de caravan naar Chaam en bezochten Thijs en Hanny dan. Wij moesten dan altijd blijven eten en dan werd er chinees gehaald. Het was altijd heel gezellig. Helaas heeft dit huwelijk geen stand gehouden. Thijs heeft hier veel verdriet van gehad en is toen weer terug gegaan naar Capelle.

Begin dit jaar is Hanny overleden.

Jammer dat Thijs geen contact meer heeft gehad met zijn zoon. Daar hoopte hij steeds op. Zijn dochter kwam wel bij hem en bleef dan slapen, omdat zij stage liep in het Erasmus ziekenhuis. Hij was supertrots op haar.

Wij zijn erg geschrokken van het bericht van zijn overlijden. Nu hebben de kinderen geen ouders meer en ze zijn nog zo jong, 23 en 21 jaar.

Dit is ons memoriam van Thijs.
Hanny en Gé van Kooy

 

 

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties