Masterz!
Alle leden vanaf de B zijn inmiddels uitgenodigd om hun KorfbalMasterz! te halen. De eerste leden zijn ook al geslaagd. We hebben iedereen verzocht om voor 31 december aan de slag te gaan, inmiddels zijn er 9 spelers daadwerkelijk geslaagd en staan 6 spelers op het punt het examen te halen. Voor alle anderen geldt, kom op aan de slag, er komt echt een moment dat je van de KNKV niet meer als speler het veld in mag! Doe het nu, met weinig druk, in plaats van op het laatste moment. Ook help je de club enorm, als je nu al slaagt, want nu kunnen we je nog gratis opleiden!

GESLAAGD!!!
Bij de senioren was er een presentje voor de eerste drie geslaagden. Wij feliciteren Jamie den Haan (s6), Nouchka Oenema (s5) en Mirjam Manschot (s7), zij waren de eersten! En ook Nick Fase (s6) heeft zijn examen gehaald.

Bij de A en B hebben we een competitie uitgesproken voor het team dat als eerste compleet in het bezit is van een spelregelbewijs. Daar zijn tot nu toe geslaagd:
B1: Marleen Taal, Quinten van Dieren, Willem Slappendel
B2: Sabine Postma, Jeroen Heijkoop
Allen van harte gefeliciteerd!

In de A4 zijn al een aantal mensen in het bezit van een oud spelregelbewijs, we tellen hen natuurlijk mee in de teamscore. Verder staan een aantal mensen op het punt om hun examen te gaan maken:
Jelmer Wassink, Patrick Muurling, Esmee Golz, Timo van Dieren, Jelle van Houdt, Danielle Kerkhoven, we wensen jullie veel succes met het laatste stukje van jullie opleiding!

Inmiddels is gebleken dat er fouten zitten in de activeringscodes. Als jij niet kunt inloggen (of je blad bent kwijtgeraakt) stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je krijgt dan van ons een nieuwe activeringscode. Als je voor de 3e keer gezakt bent voor het examen, ontvangen we ook graag een bericht van je, zodat we je toch op weg naar het certificaat kunnen helpen!

Groetjes,

Nanda en Linda

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 26 september 2020 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties