Op woensdagvond 9 December 2009 vond in de zaalkantine van korfbalvereniging KCC/Hijbeko de huldiging plaats van een aantal bijzondere sporters die volgens wethouder Micle.Jaliens, Capelle a/d IJssel hoog op de sportladder wisten te zetten door een bijzondere sportprestatie ieder in hun eigen sporttak.

Deborah van Gasteren is twee keer Nederlands kampioen waterski geworden, zij was zowel in de open klasse als in de categorie onder 21 de sterkste over drie onderdelen.
 
Lisette Teunissen is een topzwemster met een lichamelijke beperking. Zij heeft in totaal 7 medailles binnen weten te slepen op het EK in Reykjavik en het WK te Rio de Janeiro en richt zich nu op de Paralympische Spelen van Londen 2012.
 
Het eerste gehandicaptenteam van korfbalvereniging KCC/Hijbeko heeft op het NK de zilveren medaille weten te veroveren. De spelers uit het team waren zeer verguld met de bloemen en de handdoek die zij, net als Deborah en Lisette, mochten ontvangen uit handen van wethouder Jaliens.
 
Na de sportieve toespraak en de officiële huldiging werd er door de aanwezige pers een flink aantal plaatjes geschoten en de diverse sporters lieten het uitbundig over zich heen komen.
 
Daarna was er in de bomvolle kantine van KCC/Hijbeko een gezellige avond met hapjes en drankjes,en werd er door de diverse sporters veel waardering en respect getoond voor elkaars prestaties. Ook Micle Jaliens liet zich veelvuldig aanspreken door de diverse sporters die hun verhaaltje bij hem kwijt konden, waarbij het niet onopgemerkt bleef hoeveel belangstelling Jaliens toonde in elke sporter die hem aansprak. Al met al een geweldige avond die bij veel sporters en Familieleden veel indruk heeft gemaakt.
 
Dank aan gemeente Capelle ad IJssel en bijzonder aan Micle Jaliens,
  
Begeleiding en spelers G-Team KCC/Hijbeko

Klik hier voor de foto's.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 15 december 2018 tegen PKC/SWKGroep 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties