Deze week is de start van het slopen van onze oude sportvelden en straks ook van de jeu de boules banen. Als je er komt is het al een heel ander gezicht: bomen zijn gekapt, het kunst-gras is weggehaald, hekwerk is gesloopt etc. Dat wil zeggen, dat er tot eind in april/mei op onze oude velden wordt gewerkt en dat het er in die tijd niet netjes zal uitzien. Gedurende een groot gedeelte van de tijd zal ons clubhuis goed bereikbaar zijn, maar dat gedurende een aantal weken ook minder goed zijn, dat wil zeggen: veel modder etc.

Ook zullen veel zaken worden verwijderd en opgeslagen voor hergebruik, zoals de speelwerk-tuigen, fietsenrekken en voetstukken.

Eind maart worden de nieuwe velden opgeleverd. Pas in het 4e kwartaal ons nieuwe clubhuis. Tussen maart en oktober zullen we op de nieuwe velden spelen, maar ons oude clubhuis blijven gebruiken. Er komt een pad dat direkt naar ons oude clubhuis leidt.

Iedereen die vragen heeft of suggesties kan daarvoor bij bestuursleden terecht. We hopen ook, dat jullie nadenken over welke problemen zouden kunnen ontstaan in de komende tijd en het bestuur daarvan op de hoogte brengen. Wij hebben geen ervaring met dit soort projecten, informatie is dus zeer gewenst.

Namens het bestuur,
Kees Stans

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 19 januari 2019 tegen DOS '46 1 om 20:00 uur in sporthal De Eendracht.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties