Op de site heeft een oproep gestaan om op de ochtend van goede vrijdag of de zaterdagochtend daarna te komen helpen met het onderhoud op en om de velden van KCC.
Slechts een enkeling gaf daaraan gehoor.

Op vrijdag hadden wij naast onze standaardploeg van 4 vrijwilligers (Janet, Antine, Janine en ondergetekende) als extra vrijwilliger Aukje Osinga en Arie, Karin, Esther (F1) en Anne (E2) den Boon en op zaterdag was er naast ondergetekende Rob vd Berg (ouder van F2) en hulp van Rienke Butter en Wim Sala en eerlijk is eerlijk een aantal mannen die de zware picknicktafels hebben versjouwd.
Een teleurstellende opkomst, gelukkig maakte de fanatieke werklust van de wel aanwezige helpers veel goed en hebben we toch nog redelijk veel kunnen doen.
Zo zijn er putjes gezogen, velden geblazen, goten en putten geleegd, groen geknipt, vuilnisbakken geleegd, de dug-outs schoongemaakt, alle sponsorborden aan de binnenkant gewassen en ook voor een deel aan de buitenkant en is de hogedrukreiniger ingezet om de overkapping aan de voorkant en ramen aan de voorkant en de zijkant van de kantine schoon te maken, alle grote en kleine picknicktafels weer schoon te maken, en de speeltoestellen in de speeltuin te reinigen. Verder is op een deel van het terras onkruid geschrapt.
Iedereen die hierbij heeft geholpen, heel erg bedankt! Jullie hulp is zeer gewaardeerd.

met vriendelijke groet,
Saskia van Vlaanderen-Kanij

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties