Nee, de titel klopt niet, die ging naar Pierre Kartner, maar wat zou het mooi geweest zijn als dat de bekroning was geweest na een half jaar bikkelen.

Maar het gevoel van trots voor ons cluppie, dat bestaat uit veel meer dan selectiespelers alleen, overheerst. Want hoe zouden ‘ze’ moeten spelen zonder de oorverdovende steun van de 9e man. Daar waar zaterdag de wedstrijd werd geopend met een overdosis ballonnen en een ludieke western, zorgde Lilly voorafgaand aan de derde kruisfinalewedstrijd voor een prachtig gezongen verjaardaglied voor Adriënne. Al weer een tot de nok toe gevulde Schenkelhal deed Capelle aan den IJssel trillen. Tweets werden tijdens de wedstrijd gedeeld om vooral ook de overige fans van KCC, politiek Capelle en overzeese familieleden op de hoogte te houden van het spannende verloop van de wedstrijd.

Een analyse leert al gauw dat het niet lag aan de voorbereiding, de voeding, de stewards, de verkeersregelaars, het bekwame barpersoneel of de wedstrijdleiding. De bal is rond en na 2 maal 30 minuten was de wedstrijd nog niet beslist. Vijf minuten later was het symbolische ‘zwart/witte doek’ gevallen.

Iedereen, welke rol je ook hebt vervuld voor, tijdens of na de wedstrijden, bedankt voor een zinderend spektakel!

Namens het bestuur, een trotse voorzitter, 

Bert Wierenga

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties