Van de voorzitter, 

In sportief opzicht was het een belangrijk weekend. En gelukkig waren er een paar heel goede uitslagen: het eerste won met groot verschil van Excelsior, A1 won uit van Rust Roest A1, en B1 won van Nieuwerkerk B1. Heel goed was ook de eerste winst van onze F3.
 
De volgende teams hebben tot nu toe alle punten gewonnen: 4e, 9e, G1 en G2, A3, C1, D3 en F1. Ongeslagen zijn verder B1 en C4. Tot nu toe wonnen we dit seizoen vrijwel alle weekends meer dan 50 % van onze wedstrijden.
 
In de afgelopen week is er een goed overleg geweest tussen kampcommissie en jeugd-t.c. over het in 2009 te houden kamp, waarbij een goede oplossing is gevonden. Ik vind het goed werk, dat commissies er gezamenlijk zijn uitgekomen. 

Daarnaast is deze week onze nieuwe website van start gegaan. De betrokken bouwers ervan kunnen trots zijn op het resultaat: een er fris uitziende site , die zeer overzichtelijk is. Ik bedank in de persoon van Peter van Dieren allen, die aan de ontwikkeling meegewerkt hebben. KCC had al een druk bezochte site, dat zal ongetwijfeld nog toenemen.

Deze week is opnieuw veel tijd besteed aan de nieuwe accommodatie en aan de B.V. Sport. De nieuwe accommodatie vraagt veel aandacht van de clubs omdat de voortgang anders haperen gaat. De aanleg van de velden is gestart, maar de gevraagde coördinatie was er niet en dientengevolge gebeurden er dingen, die betrokkenen (ook het bestuur) niet wisten. A.s. dinsdag heb ik overleg met de architect en de aannemer over deze zaken. Het programma van eisen voor de opstallen vorderde niet. Slechte communicatie leidde tot verkeerde conclusies en de architecten moesten weer van voren af aan beginnen. We zullen ver moeten gaan om een programma van eisen op tafel te krijgen, dat ons voldoening zal geven.
 
En ook is duidelijk, dat we moeten werken aan continuïteit van onze activiteiten. We zijn al bezig met HCC en SVS en nog met andere clubs om uit te kunnen wijken. Voor de jeu de boulers heb ik apart overleg over hoe dat te regelen. Er moet op twee complexen tegelijkertijd worden ontwikkeld, dus er ontstaan knelpunten.
 
Over de B.V. Sport hebben we uitgebreid gesproken met de wethouder. Veel is duidelijk geworden, ook dat de constructie voor de clubs kostenneutraal zal zijn en dat we op verschillende manieren invloed kunnen gaan uitoefenen op de toekomstige gang van zaken.
 
Vanmiddag is de vrijwilligersmiddag, waarin we in zullen gaan op onze toekomstige plannen.
A.s. donderdag is de ALV. Ook daarin zal het beleid worden besproken. Belangrijk, dus hopen we op een grote opkomst.
 
Kees Stans

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 22 december 2018 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 19:30 uur in sporthal Blauw-Withal.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties