KCC/Delta Logistiek heeft in Macron een professionele medespeler gevonden. Onlangs is een drie jarig kledingcontract afgesloten met het Italiaanse High Tech sportkleding merk Macron. CDNZ, als vertegenwoordiger van Macron, heeft beide partijen verenigd. De drie partijen zijn ervan overtuigd dat het tot een vruchtbare samenwerking gaat komen waarin optimaal gebruik kan worden gemaakt van de commerciële mogelijkheden van KCC/Delta Logistiek, CDNZ en Macron.

Macron is erg verheugd om KCC/Delta Logistiek als grote korfbalclub in Nederland als samenwerkingspartner toe te voegen. Voor KCC/Delta Logistiek wordt een speciale kledinglijn ontwikkeld waarin de Italiaanse mode invloeden duidelijk zichtbaar zijn. Vanaf aankomend seizoen zullen alle spelers in geheel nieuwe tenues worden gestoken. Niet alleen het shirt, maar ook de broekjes, de rokjes en de sokken zullen worden uitgeleverd. Daarnaast komen ook trainingspakken, inschietshirts en nog veel meer in onze clublijn beschikbaar en dit is straks allemaal online te bestellen. De kledinglijn is ook voor leden, aanhangers en begunstigers makkelijk online te bestellen op de speciaal ontwikkelde webshop via de website van KCC/Delta Logistiek. Daarnaast is het mogelijk de kleding te laten bedrukken met nummer, naam en sponsornaam. De speciaal ontworpen kleding is ook te bekijken en af te halen in de Macron Store in Barendrecht. Macron hoopt dat de aankleding van de KCC teams zoveel vertrouwen aan de speelsters en spelers zullen geven dat dit zal leiden tot nog betere prestaties op het veld en in de zaal.

Het bestuur van KCC/Delta Logistiek is dan ook verheugd dat de samenwerking met Macron het ook mogelijk maakt dat de spelende leden een geheel nieuw tenue ter beschikking krijgen (wedstrijdshirt, broek/rok en kousen).

De kledingcommissie is momenteel druk bezig om alles af te stemmen met MACRON. Binnenkort kan het nieuwe tenue worden getoond en zullen de trainers/team begeleiders benaderd worden om met hun team te komen passen. Van al deze ontwikkelingen houden wij jullie op de hoogte.

Namens Macron was aanwezig een vertegenwoordiging van de Nederlandse importeur, Dennis van der Gijp. Namens KCC/Delta Logistiek waren de voorzitter de heer Wierenga en penningmeester de heer de Gelder aanwezig. CDNZ, gespecialiseerd in Printmanagement, Drukwerk, Facilitaire diensten en Sports, heeft beide partijen bij elkaar gebracht en was vertegenwoordigt door de heer Chef Blancke.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties