4Korfbal, het nieuwe jeugdkorfbal voor de E- en F-jeugd, is seizoen 2014/2015 gestart. Inmiddels neemt alle E- en F-jeugd deel aan de 4Korfbalcompetitie. In samenwerking met experts uit het onderwijs is deze nieuwe en dynamische vorm van jeugdkorfbal ontwikkeld, waarbij het sportplezier van kinderen voorop staat. 4Korfbal sluit vanwege de aangepaste spelregels goed aan bij schoolkorfbal en is zeer laagdrempelig. Om in beeld te krijgen of de gedane aanpassingen het gewenste effect hebben, is een onafhankelijk onderzoek ontwikkeld. Brengt het 4Korfbal wat we hadden voorzien? Zijn wij op de goede weg?

Dus: wat is jouw ervaring met het nieuwe jeugdkorfbal? Iedereen die een mening heeft over 4Korfbal is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek. Vanaf maandag 15 december kun je de enquête invullen op de website www.evaluatie4Korfbal.nl. We hopen op je medewerking te kunnen rekenen. Met jullie informatie en suggesties kunnen wij samen met jullie verder werken aan een betere korfbaltoekomst!

De enquête wordt uitgevoerd door Buro7, een extern en onafhankelijk bureau. Dit bureau zal de uitkomsten en/of aanbevelingen in een in een rapport verwerken, welke vervolgens met alle korfbalverenigingen wordt gedeeld.

Korfbalcompetitie

KCC speelt thuis op zaterdag 29 februari 2020 tegen AW/DTV 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties