Combinatie Nieuwjaarsreceptie en Algemene Ledenvergadering groot succes!

Ruim 40 leden van KCC/Delta Logistiek waren aanwezig op vrijdagavond 2 januari j.l.

Bert opent de vergadering met de beste wensen voor een sportief en gezond 2015. En terugblik op een zeer succesvol sportief seizoen, een grote betrokkenheid vanuit de vereniging en commissies en een enerverend bestuurlijk jaar.

KCC/Delta Logistiek heeft zich in het afgelopen jaar op meerdere terreinen geprofileerd. Zowel bij de gemeente, tijdens de algemene beschouwingen, bij de verschillende fracties en bij Sportief Capelle is KCC/Delta Logistiek vertegenwoordigd als gesprekspartner.

De belangrijkste besluiten die tijdens deze vergadering zijn genomen:

  1. I.v.m. de gemeentelijke doorbelasting van de accommodatie gaat de maandelijkse contributie vanaf 1 februari 2015 met 1 euro omhoog en komt de ‘contributieregeling grote gezinnen’ te vervallen.
  2. De barprijzen worden herijkt
  3. De VOG wordt voor ieder lid die een verantwoordelijke taak voor kinderen heeft m.i.v. 1 juli 2015 verplicht gesteld. Op deze manier wil KCC/Delta Logistiek een bijdrage leveren aan ‘een veilige vereniging'.
  4. 23 januari 2015 besturen met een visie. Voorzitters van de commissies zijn uitgenodigd. Andere belangstellende leden zijn van harte welkom.
  5. 13 februari 2015 informatieavond over verdienmogelijkheden voor KCC/Delta Logistiek; geef je op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben je lid en wil je niet wachten op de notulen en presentaties tot de volgende ledenvergadering op zaterdag 2 januari 2016 15.00 uur? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Korfbalcompetitie

KCC speelt thuis op zaterdag 29 februari 2020 tegen AW/DTV 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties