WIE gaat de meeste "Spaarpunten" verzamelen en WINT de mooiste PRIJS ?!

Jeugd is onze toekomst. Daarom gaan we een "spaarpunten Ledenwerf Actie" starten. Wat is de KCC/Delta Logistiek spaarpunten Ledenwerf Actie? De KCC/Delta Logistiek spaarpunten Ledenwerf Actie is een actie waarbij je nieuwe leden moet werven. Voor elk vriendje, vriendinnetje, buurmeisje, buurjongetje, neefje, nichtje, broertje of zusje, dat nog geen lid is van KCC/Delta Logistiek en die komt trainen en/of lid wordt, zijn er punten te verdienen. Aan het eind van 2014 hebben we mooie prijzen voor de winnaars. Maar december 2014 is nog ver weg en daarom geven we tijdens de actieperiode ook nog leuke prijzen weg. De tussenstand wordt bijgehouden op de website en op 1 oktober kijken we wie er op nummer 1, 2 en 3 staan. Zij krijgen dan al iets leuks. Maar we kijken ook naar de punten. Haal je 350 punten, dan krijg je een prijs en je wint weer wat bij het behalen van 700 punten. Dus zorg dat je bovenaan komt te staan en blijf bovenaan staan! Welke prijzen dat zijn dat hoor je nog.

De actie gaat per 1 juni 2014 in !!

Je trainer houdt de punten bij middels de strippenkaart, als die na 5 keer vol is dan lever jij die in. Let op dat de strippenkaart volledig is ingevuld, want alleen dan gelden de behaalde punten!

De volgende punten zijn te behalen:

 • 1e keer meetrainen van een vriendje/vriendinnetje: 5 punten;
 • 2e keer meetrainen van ditzelfde vriendje/vriendinnetje: 10 punten (5 punten 1e keer vervallen);
 • 3e keer meetrainen van ditzelfde vriendje/vriendinnetje: 15 punten (10 punten 2e keer vervallen);
 • 4e keer meetrainen van ditzelfde vriendje/vriendinnetje: 20 punten (15 punten 3e keer vervallen);
 • 5e keer meetrainen van ditzelfde vriendje/vriendinnetje: 25 punten (20 punten 4e keer vervallen);
 • wordt dit vriendje/vriendinnetje lid dan krijg je 100 punten (25 punten 5e keer vervallen);
 • als er kinderen lid worden in de F-leeftijd (6 en 7 jaar) dan zijn er bonuspunten te verdienen! Per kind krijg je dan 50 punten extra;
 • als er kinderen lid worden in de E-leeftijd (8 en 9 jaar) dan zijn er bonuspunten te verdienen! Per kind krijg je dan 25 punten extra;
 • als er kinderen lid worden in de Kangoeroe-leeftijd (3 tot en met 5 jaar) dan zijn er ook bonuspunten te verdienen! Per kind krijg je dan 25 punten extra.

Prijzen
Natuurlijk ook heel belangrijk: wat voor prijzen zijn er te verdienen? De hoofdprijs is een keuzeprijs: je kan kiezen tussen de volgende 4 prijzen:

 • 2 snowboard- of skilessen (samen met een vriendje/vriendinnetje) bij Snowworld Zoetermeer;
 • een glamourfotoshoot samen met een vriendje/vriendinnetje Of
 • naar de film met 4 vriendjes/vriendinnetjes (en voor de jongste jeugd een begeleider) met lekker popcorn en drinken erbij.
 • met 2 vriendjes/vriendinnetjes (en met een begeleider) naar speelstad Oranje.

Wij wensen iedereen heel veel succes !! En dat er maar veel nieuwe kinderen bij ons komen korfballen. Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Actie regels:

 1. zorg er voor dat ALLE vriendjes en vriendinnetjes een strippenkaart hebben. Deze staan altijd op de bar en anders even een mail sturen aan de ledenwerf;
 2. elk vriendje, vriendinnetje, buurmeisje, buurjongetje, neefje, nichtje, broertje of zusje dat mee komt trainen kan maar 1 keer een strippenkaart invullen;
 3. je trainer tekent na elke training de strippenkaart af;
 4. na de vijfde keer lever je de strippenkaart in achter de bar in het postbakje van de ledenwerf. Alleen VOLLEDIG ingevulde strippenkaarten, dus met naam, telefoonnummer, mailadres e.d. tellen mee voor de punten!
 5. zorg dat jouw naam ook op het inschrijfformulier wordt gezet.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties