Beste KCC-ers,

Jaarlijks organiseren we binnen KCC/Delta Logistiek ons traditioneel super gezellige ouder/kind toernooi aan het einde van het seizoen. Dit jaar zaten we wat krap in onze data vóór de grote slotdag en omdat we er een toch een hele speciale dag van willen maken hebben we met het bestuur gekeken naar een datum aan het begin van het aankomende seizoen. Het KCC-ouder/kind toernooi zal dan ook in september worden gehouden. De precieze datum volgt nog, maar jullie kunnen je team of jullie ouder/kind koppel alvast aan ons doorgeven. Mochten er nu ouders zijn die zeggen ik zou het wel leuk vinden, maar …… (vul maar een excuus in) Die kunnen vanaf nu vrijblijvend mee gaan trainen met het recreantenteam, dat elke woensdagavond traint van 20.30 tot 21.30. Breng je conditie en vaardigheden op peil en speel straks een spetterend toernooi!!

Afgelopen maanden hebben we nog al wat vragen gekregen of we het ouder/kind toernooi ook voor de wat oudere kinderen wilde organiseren. Dat vinden wij een uitstekend idee, dus spelers uit de B en de A kunnen zich vanaf nu ook samen met een ouder, oom, tante, oma, opa of welk ander familielid dan ook inschrijven. Bij voldoende aanmeldingen zal dit ook doorgaan.

Alle inschrijvingen kunnen gemaild worden aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot in september,

Joost en Nicky

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 26 september 2020 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties