Over een maand is het zover, we gaan dan op kamp! We zijn op dit moment heel druk met de laatste voorbereidingen. De kampleiding maakt de laatste spellen, de menu’s zijn in elkaar gezet en worden getest, de spullen worden uitgezocht en binnenkort klaargezet. Kortom we zijn bijna klaar om naar Epe te gaan!

De komende weken zullen we via de website en per e-mail informatie voor de deelnemers en de ouders/verzorgers versturen. Ook nu zijn er alvast wat dingen die we nog eens onder de aandacht willen brengen.

Nog niet iedereen heeft betaald. Het is belangrijk dat iedereen voordat het kamp start betaald heeft. Betaling van het kampgeld (à € 72,50) kan gedaan worden op rekening 427.24.90 o.v.v. “Naam kind + Kamp 2014”.

Voor de kinderen wordt op zondagavond een bonte avond georganiseerd. Tijdens deze Bonte Avond is het mogelijk om zelf ook stukjes te doen. Aanmelden voor de Bonte Avond kan vanaf nu. Aanmelden doe je door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in dit mailtje de namen van alle deelnemers, wat jullie gaan doen en welk liedje je nodig hebt.

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 26 september 2020 tegen TOP/SolarCompleet 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties