Sinds de ledenvergadering van november j.l. , bestaat het interim bestuur uit John en Bert. Wij hebben aangegeven dat we tot half juni 2014 beschikbaar blijven voor het uitvoeren van de bestuurswerkzaamheden. Een dringend verzoek aan de leden, jullie allen en de ouders van de leden, om na te denken over de invulling van deze interessante taak. Kom gerust langs voor een gesprek of tip ons als je een kandidaat denkt te hebben gevonden.

Voor ons geldt dat wij de noodzakelijke werkzaamheden in overleg met de commissievoorzitters zullen uitvoeren. Fijn om te merken hoe het organisatiemodel in de praktijk werkt. Een bestuur op afstand en de verantwoordelijkheden daar waar ze kunnen liggen, toont aan dat we een fijne club mensen hebben met hart voor de sportieve zaak. Dank hiervoor. De eerstvolgende vergadering met de 9 commissievoorzitters en het bestuur is gepland op vrijdagavond 28 februari 2014, 19.30 uur in de bestuurskamer.

Financieel gezien hebben we een grote uitdaging. Het laatste seizoen van onze hoofdsponsor KCC/Delta Logistiek gaat straks in. Dat betekent dat de gesprekken over langdurige (financiële) verbintenis aan onze club verder moeten worden gevoerd.  Ook andere sponsoren zullen moeten worden benaderd om de toekomst van de vereniging veilig te stellen. Ons uitgavenpatroon en onze ambities kunnen alleen door gaan als er financiële zekerheid is. De sponsorcommissie heeft dringend behoefte aan nieuwe werkgroep leden. Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sportief gezien gaat het goed met onze club. De selectie is hard op weg om historie te schrijven. De kruisfinales en de RTV Rijnmond Cup liggen in het verschiet. Ook de andere teams zijn, onder leiding van bevlogen trainers, coaches en betrokken ouders op sportieve koers.

Ons sportcomplex huren we van de gemeente. De enige tegenprestatie die wij moeten leveren (om het voor ons kostenneutraal te houden) is het verzorgen van het  onderhoud. Dit geldt voor binnen en buiten. De onderhoudscommissie heeft dringend behoefte aan versterking. Zie verder de oproep vanuit de onderhoudscommissie.

Een greep uit de vacatures: de schoonmaakcommissie maakt voor u en uw kinderen iedere week de kantine, de toiletten en kleedkamers schoon. Vaak is dit mogelijk tijdens de trainingstijden van uw kind. Bent u in de gelegenheid om ook uw steentje bij te dragen, laat het ons weten via Annemiek Kneppers-Swets, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De ledenwerfcommissie kan met trots terugkijken op een aantal nieuwe pupillen die dit seizoen zijn ingestroomd. De ambitie van deze commissie om ook op scholen en tijdens Capelse activiteiten  een actieve bijdrage te leveren om het korfbal onder de aandacht te brengen, is afhankelijk van een aantal factoren. Menskracht is daar een van. Voor meer informatie mail naar Willem de Haas, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een avond om ouders van nieuwe leden wegwijs te maken binnen onze vereniging was weer afgelopen woensdag. Theo, Jopie en Willem hebben daar een presentatie geven over onze vereniging. De betrokken ouders waren daarvoor persoonlijk uitgenodigd.

Ook in de komende periode zijn er verschillende feesten en partijen. Wilt u ook gebruik maken van de mogelijkheid om uw feest of jubileum te vieren in onze prachtige accommodatie, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor een schappelijke prijs bieden wij u een topavond op locatie.

Sportieve groet,

John en Bert
Interim Bestuur KCC/Delta Logistiek

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties