Beste leden, ouders / verzorgers.

Het schoonmaakrooster is weer gemaakt tot de 2e week in januari. De senioren teams 1 t/m 5 zijn aan de beurt om de kleedkamers schoon te maken. Kijk in het schoonmaakrooster in welke week jouw team ingeroosterd is en zet de datum in je agenda. De exacte werkzaamheden staan uitgeschreven op een A-4 tje op de wasmachine in de werkkast. Alvast succes allemaal.

Verder luid ik de NOODKLOK!!. Door allerlei prive-omstandigheden is de schoonmaakploeg uitgedund tot een groepje van 8 personen die proberen om alle overige ruimtes schoon te houden en dat lukt momenteel niet. We zijn naarstig op zoek naar helpende handen.

Een oproep aan ouders die hun kind naar training brengen en een uurtje blijven wachten; wilt u 1x per maand een uurtje schoonmaken in de tijd dat u wacht? De werkzaamheden bestaan uit o.a. de vloer vegen en dweilen, de tafels afnemen, de prullenbakken legen. Misschien kunt u samen met andere ouders uit het team van uw kind afspreken en na afloop gezellig nog wat drinken met elkaar op kosten van de schoonmaakcommissie. Maar ook een oproep aan leden, als iedereen 1x per jaar bereid is, om naast het schoonmaken van de kleedkamers, 1 uurtje te komen helpen dan blinkt het complex van vloer tot plafond.

Wil jij komen helpen? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bedankt,

Annemiek Kneppers

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties